עבור לתוכן

סאני (יבואנית סאמסונג) מצאה איפה הכסף

Featured Replies

פורסם

תגובות חכמות.. הלוביסטים שלהם יעשו מה שצריך ונשאר רק להחזיק אצבעות שלא יהיה חוק כזה.

ואיזה מכשיר בדיוק עולה 750$? שטויות.. מי שמביא מחו"ל זה ב 200-400$ בטח.

וחצי מיליון סמארטפונים? טוב שלא הגזימו..

פורסם

הם מתעקשים להשניא את עצמם על הלקוחות.

פורסם

כמה תאוות בצע יש להם.

שסאני תעשה שיעורי בית ותברר למה אנשים קונים בחנויות אחרות ולא דרכם.

פורסם

איך בדיוק הם מתכוונים ליישם את עניין הIMEI על תיירים שרוצים להשתמש בסים מקומי ? ימציאו חבילות יקרות מיוחדות כמו מסלולי prepaid ? גועל נפש.

פורסם

הנה עוד פתרון שסאני יכולים לבקש: כל מנוי שיש לו את הספרה 9 בטלפון ישלם עליו מס, ומנויים עם הספרה 1 עד 3 יצטרכו לתרום יום עבודה בשנה במעבדות של סאני.

פורסם

אני מאחל להם בחגיגיות רבה לפשוט את הרגל לאלתר. זה מגיע להם.

פורסם

אם הם כל כך דואגים למדינה ,למה שהם לא ישלמו על כל מכשיר שהם מוכרים מעל המחיר בחול+33% את ההפרש למדינה ?

מצחיק יהיה לגלות שהם עסוקים בהעלמת מס בעצמם ..

נערך על-ידי David_K

פורסם

סאני צודקים

חבל שבגלל גורמים עבריינים שמנסים להתחמק ממכס ומעמ ומביאים מכשירים בצורה פירטית אז האזרח הקטן צריך לסבול

תחשבו על זה לבד אם כל המייבאים הפרטיים והחנויות הפרטיות היו משלמים כנדרש מיסים, אז המכס והמעמ לא היו כאלו גבוהים 33%!

ואז היו ניתנות הנחות לאזרחים שמייבאים רק מכשיר אחד

נערך על-ידי DSheepMaster

פורסם

זה היה המצב אם ישראל היתה עובדת בצורה נורמאלית ,אבל היא לא .. פה תמיד ימצאו מאיפה לקחת את הכסף שלך , אם לא בדרך הזאת אז ימצאו דרך אחרת .

פורסם

אני לא בטוח מאיפה אתה כותב, אבל אצלינו פה בישראל המסים יהיו גבוהים גם אם המדינה תקבל עכשיו בונוס של 100 מיליארד שקל מאיזה פילנטרופ הזוי....

פורסם
סאני צודקים

חבל שבגלל גורמים עבריינים שמנסים להתחמק ממכס ומעמ ומביאים מכשירים בצורה פירטית אז האזרח הקטן צריך לסבול

תחשבו על זה לבד אם כל המייבאים הפרטיים והחנויות הפרטיות היו משלמים כנדרש מיסים, אז המכס והמעמ לא היו כאלו גבוהים 33%!

ואז היו ניתנות הנחות לאזרחים שמייבאים רק מכשיר אחד

תגובה משעשעת, המדינה לא ויתרה עד עכשיו על המס הגבוה הזה והיא גם לא תוותר.

פורסם

כל עוד המכשיר שהם מוכרים בארץ ב-3600 ש"ח עולה בחו"ל פחות מ-2600 ש"ח (מחיר לצרכן) אין שום סיבה לקנות מהם.

החברה שעושים יבוא מקביל משלמים גם מיסים ומוכרים ב-300 ש"ח פחות.

זו סתם חזירות.

פורסם

כספק\יבואן ,אין לי באמת מושג מה הם ,גדול

הם יכולים לקנות מכשירים ישירות מהיצרן ,ובעלות הרבה יותר זולה מאדם פרטי שקונה מחנות בארצות הברית

גם העניין שהם מיבאים דרך מכוליות מין הסתם ,אומר שזה הרבה יותר זול להם לאומת אדם שמזמין בדואר רגיל

יש מיסים והרבה הוצאות זה נכון ,אבל גם ארצות הברית ואירופה לא בדיוק זולות

השכר בארצות הברית לדוגמה ,הרבה יותר גבוה מבישראל

מחיר השכירות כמו בארץ תלוי במיקום ,אבל עם חנות במקום יקר כמו העיר ניו יורק ,מוכרת ללקוח ישראלי יותר זול משמעותית מהמחיר של סאני ,לדעתי יש בעיה בתימחור

וזה מה שגורם לאנשים לקנות מחול

ובהרבה מוצרים זה ככה ,גם שמחשיבים מיסוי

פורסם

הם גם מנסים לתפוס טרמפ על העניין של האחריות...

אין לי סמארטפון, אבל לא יותר זול לשלם על תיקון מאשר על ההפרש במחירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים