פורסם 2013 במאי 1112 שנים אחרי שנים רבות שאני משתמש רק במחשבים ניידים, אני חושב לחזור למחשב שולחני. מחפש מחשב שיהיה חזק, אבל אין לי צורך בכרטיס גרפי חזק (לא משחק משחקים). המחשב ישמש לדברים משרדיים רגילים אבל גם לעבודות תכנות, שיתבצעו בעיקר במכונה וירטואלית שתריץ אובנטו.1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנהב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ועריכת תמונות. בין היתר יהיה שימוש במכונות וירטואליות.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1200 (מסך 24" של דל)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ssd שאני אשתמש בו עבור מערכת ההפעלה. כמוכן יש לי דיסק קשיח חיצוני 500gb שחשבתי לחבר ישירות (דרך ה-sata) למחשב בתור הדיסק הראשי.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 חשוב מאוד6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני רוצה תמיכה ב-USB310. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף שתהיה את האופציה.
פורסם 2013 במאי 1112 שנים כמה שאלות:אנחנו מדברים על מכונה וירטואלית אחת (להרצת הפצה של לינוקס)?תכנות = כתיבת קוד? או שאתה מתכוון לקמפל פרוייקטים כבדים?עריכת תמונות - חובבנית? מקצועית?רמת שקט 10 לא אפשרית בתקציב שלך. תוכל אבל לקבל מערכת שקטה מאוד שיהיה צריך ממש להקשיב למחשב מקרוב כדי לשמוע.
פורסם 2013 במאי 1112 שנים מחבר כמה שאלות:אנחנו מדברים על מכונה וירטואלית אחת (להרצת הפצה של לינוקס)?תכנות = כתיבת קוד? או שאתה מתכוון לקמפל פרוייקטים כבדים?עריכת תמונות - חובבנית? מקצועית?רמת שקט 10 לא אפשרית בתקציב שלך. תוכל אבל לקבל מערכת שקטה מאוד שיהיה צריך ממש להקשיב למחשב מקרוב כדי לשמוע.בדרך כלל מכונה וירטואלית אחת.בעיקר כתיבת קוד. לרוב שפות שלא מתקמפלות.עריכת תמונות - חובבנית.רמת שקט - אשמח להבין מה שתי החלופות ואז אוכל להחליט האם להשקיע את הסכום הנוסף או לחילופין לדעת למה לשדרג בעתיד.תודה!
פורסם 2013 במאי 1112 שנים החלופות מבחינת שקט זה לקנות רכיבים פסיביים בלבד ובתוך מארז משתיק.מדובר על תוספת של כמעט 1000 ש"ח למפרט שלך כאשר מדובר בהוצאה מיותרת לחלוטין לרוב האנשים - אם אתה לא מקליט מוזיקה או רגיש במיוחד לרעש וישןחצי מטר מהמארז, אתה כנראה תהנה מאוד ממחשב שקט למדי (וממש לא טרקטור כמו מאווררים של מארזים וספקים ג'נריים)
פורסם 2013 במאי 1112 שנים מחבר החלופות מבחינת שקט זה לקנות רכיבים פסיביים בלבד ובתוך מארז משתיק.מדובר על תוספת של כמעט 1000 ש"ח למפרט שלך כאשר מדובר בהוצאה מיותרת לחלוטין לרוב האנשים - אם אתה לא מקליט מוזיקה או רגיש במיוחד לרעש וישןחצי מטר מהמארז, אתה כנראה תהנה מאוד ממחשב שקט למדי (וממש לא טרקטור כמו מאווררים של מארזים וספקים ג'נריים)הבנתי. אני פשוט רוצה להשאיר את המחשב עובד כל הזמן, ואישתי מאוד רגישה לרעשים חוזרים (מסוגלת לשמוע שעון מתקתק כשהיא הולכת לישון). אבל אני מניח שמחשב עם ספק לא ג'נרי כנראה גם יעשה את העבודה.
פורסם 2013 במאי 1112 שנים מחבר גם אם לאשתך יש שמיעה ביונית, מדובר ברעש לבן.:-) אוקי, הבנתי. אז רק שיהיה שקט "רגיל".
פורסם 2013 במאי 1112 שנים אתה מתכוון לפרק את הכונן החיצוני שלך? או שאתה רוצה לשמור עליו ולהוסיף קשיח חדש?
פורסם 2013 במאי 1112 שנים מחבר אתה מתכוון לפרק את הכונן החיצוני שלך? או שאתה רוצה לשמור עליו ולהוסיף קשיח חדש?אפרק אותו.
פורסם 2013 במאי 1112 שנים אפשר לדחוף כאן מעבד I5:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪863קירור למעבד:Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪43לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0כמות: 1 - מחיר: ₪299מארז:באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪540זיכרון:Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11כמות: 1 - מחיר: ₪299הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪2044מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2004 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/bs7d2qm6
פורסם 2013 במאי 1112 שנים מחבר תודה. אם התקציב היה גבוה יותר יש חלקים שהיית ממליץ להחליף?- - - נערך: - - -ושאלה נוספת, האם יש לוחות אם שמגיעים עם כרטיס רשת אלחוטי או שזה משהו שאצטרך לקנות בנפרד בכל מקרה?
פורסם 2013 במאי 1112 שנים אין מה להחליף כאן... אולי לוח שכולל HDMI.כרטיס רשת אלחוטי קנה בנפרד. יש לך חיצוניים עם אנטנות שיתנו לך קליטה הרבה יותר טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.