פורסם 2013 במאי 512 שנים שלום לכולםאני מעוניין לשדרג את המהירות שלי בבזק, אך הבנתי שמעל ל 15 מגה ביט יש צורך בנתב תומך VDSLכרגע אני לא הכי רוצה לקחת מהם את הנתב שלהם בייחוד כי הם עושים חיוב זיכויהבנתי שיש אפשרות לקחת מהם מודם VDSL בלבד ללא חיוב/זיכוי, השאלה שלי היאאם אני לוקח מהם מודם VDSL, האם הראוטר שלי עדיין יהיה חייב בתמיכה של VDSL ? או שמהמודם והלאה כבר לא צריך ברגע שהמודם תומך ?תודה רבה !
פורסם 2013 במאי 512 שנים אין קשר, כל ראוטר יתאים, רק צריך לקחת ראוטר שלא יוצר לפני 15 שנה בשביל להגיע איתו למהירויות טובות.
פורסם 2013 במאי 512 שנים מחבר אין קשר, כל ראוטר יתאים, רק צריך לקחת ראוטר שלא יוצר לפני 15 שנה בשביל להגיע איתו למהירויות טובות.מצויין תודה רבה
פורסם 2013 במאי 612 שנים אין מודם VDSL גם לא לבזק.מה שבזק עושים זה להגדיר מודם/נתב כברידג' (ואני בספק אם זה ללא עלות בגלל שאיפוס פשוט הופך אותו חזרה למודם/נתב).
פורסם 2013 במאי 612 שנים הם נותנים נטגיר VV2000 או משהו כזה בעלות חד פעמית של כמאה ש"ח.אני איפסתי אותו והפכתי אותו לראוטר, לאחר מכן התקשרתי לתמיכה של בזק וביקשתי שיעדכנו את הקושחה שלו.העדכון פתר את כל הבעיות שאיפיינו בעבר את בראוטר הזה.לאחר העדכון קיבלתי למעשה נתב VDSL יציב מאד, אין ניתוקים אין תקיעות ואין נפילות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.