עבור לתוכן

נייד לכתיבה ונסיעות ב-2500

Featured Replies

פורסם

ידידה מחפשת מחשב נייד

​אני צריכה אותו בעיקר לכתיבה, ולנסיעות. אבל כם צריכה כונן דיוידי ושינגן וידאו, לפעמים גם כבד. אני צריכה HDMI, וחיבור לטלויזיה למקרה שאצטרך להקרין ממנו דברים, ויו אס בי 3, אבל בזה אין לא נורא. אני גם רוצה שיחזיק לי כמה שיותר זמן, ושישקול מעט. מה אתה אומר? התקציב שלי הוא בערך 2500 שח.

הצעה שקיבלתי:

[table][tr] [td]DELL[/td] [td]

יצרן

[/td] [td] [/td][/tr][/table] [/t] [table][tr][td]INSPIRON 3421 I-3[/td][/tr][/table] דגם ₪ 2,680.00 [table][tr][td]Windows 8 64 BIT[/td][/tr][/table] מערכת הפעלה [table][tr][td]שחור[/td][/tr][/table] צבע [table][tr][td]14.0" High Definition WLED Display with TrueLife[/td][/tr][/table] גודל תצוגה [table][tr][td]1366X768[/td][/tr][/table] רזולוציית תצוגה [table][tr][td]Intel HD Graphics 4000[/td][/tr][/table] כרטיס גרפי [table][tr][td]YES[/td][/tr][/table] מצלמת אינטרנט [table][tr][td]Intel® HM67[/td][/tr][/table] ערכת שבבים [table][tr][td]Intel i3-3217U Mobile CPU[/td][/tr][/table] מעבד [table][tr][td]2[/td][/tr][/table] חריצי זיכרון [table][tr][td]6GB (1 x 4096 + 1 X 2048) DDR3 1600[/td][/tr][/table] נפח [table][tr][td]+/-DVDRW[/td][/tr][/table] כוננים אופטיים [table][tr][td]750GB 5400RPM SATA[/td][/tr][/table] גודל דיסק [table][tr][td]2[/td][/tr][/table] USB 3.0 [table][tr][td]YES[/td][/tr][/table] HDMI [table][tr][td]1[/td][/tr][/table] RJ-45 [table][tr][td]1[/td][/tr][/table] AUDIO [table][tr][td]1[/td][/tr][/table] מיקרופון [table][tr][td]Media Card Reader[/td][/tr][/table] חריצי הרחבה [table][tr][td]Bluetooth v4.0[/td][/tr][/table] BLUETOOTH [table][tr][td]10/100[/td][/tr][/table] ממשק רשת [table][tr][td]Dell Wireless 802.11g/n + HS Card[/td][/tr][/table] טכנולגיות אלחוט [table][tr][td]2.1 ק"ג התחלתי[/td][/tr][/table] משקל המוצר [table][tr][td]Primary 6-cell 48W/HR LI-ION[/td][/tr][/table] סוג הסוללה [table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table] משך האחריות [table][tr][td]מעבדה[/td][/tr][/table] סוג האחריות

פורסם

השימוש בכונן דיסקים הוא לעיתים תכופות? שימוש יומיומי?

כי אפשר לקחת נניח מחשב ללא כונן אופטי - מה שיקטין את המשקל של המחשב ויגדיל את זמן העבודה (מבחינת סוללה) ולצרף כונן אופטי חיצוני שמתחבר ב-USB. לכשתצטרך להשתמש בדיסקים היא תחבר אותו ותעתיק את מה שהיא רוצה.

כיום השימוש בדיסקים מתמעט והרוב עובר דרך DOK או בכלל באינטרנט.

תבדקו את האפשרות הזו ובאותה נשימה שתענה על השאלון הבא, כאשר עניין מע' ההפעלה הוא החשוב ביותר מבחינת התקציב שעומד לרשותה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

פורסם
  • מחבר

דיסק חובה

ומערכת הפעלה זה באמת לא משהו שמעניין אף אחד. לצורך העניין ניתן לתת הצעה בלי מערכת הפעלה או לחרוג בשלה.

בגלל שאני לא מכיר את הלאו-אנד - השאלה היא פשוט האם בתקציב הזה אפשר לקבל מפרט יותר טוב

תודה

פורסם

הכי טוב שהיא תענה על השאלון, גודל מסך וכו'..

מחשב 15.6" סטנדרטי עם צורב נניח ישקול הרבה 2.6 ק"ג (נטו ללא מטען) ולא נוח לנסיעות. לא רק בגלל המשקל אלא גם בגלל זמן הסוללה הנמוך יחסית.

עם זאת, יש מחשבים כאלה 14-15.6 ללא צורב ששוקלים עד 2 ק"ג ויכולים להציע זמן סוללה של 5-6 שעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים