עבור לתוכן

רוצה לעבור לסוג אחר של כבלים בתשלום חד פעמי

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם ותודה מראש לעונים!

אני מעוניין להתנתק מיס ולעבור לחברה שמשלמים באופן חד פעמי עבור הציוד(ממיר צלחת) ועל ההתקנה ולא צריך לשלם כל חודש כסף כמו יס

זה מיועד עבור זוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים ששפת אמם היא ערבית ורצוי שיהיו ערוצים גם בעברית וגם בערבית וגם ערוצים מהעולם אנגלית וכל שפה אחרת

אני מחפש חברה/מתקין שעובדים באזור מגדל שבצפון(ליד טבריה) , משהוא במחיר שפוי ואמינים וטובים (בקיצור משהוא מומלץ)

חשבתי לעבור לעידן פלוס, אבל אני לא יודע על כמה ערוצים מדובר ובאלו שפות ואם זה מתאים להם? ומהו התשלום?

אשמח לכל מידע שישפוך אור בנושא, המלצות,הצעות, חוות דעת דרושים כאן ויעזרו בטירוף

ושוב תודה רבה,

פורסם

דאבל פוסטינג.

פורסם

תחפש בגוגל צלחת לווין פרטית. אם הבנתי נכון מדובר בהוצאה ראשונית של כ3000-6000 שקל (אולי יותר) זה תלוי כמה לווינים אתה רוצה לקלוט וגם במפענח שתבחר בו. יש גם לפעמים ערוצים בתשלום בלווין שתוכל לקבל בהם תוכן פרימיום (לרוב ספורט באנגלית מארצות ערב שמעתי שזה זול). הכיסוי של הלווינים משתנה ואתה לא יכול בדיוק לדעת מה תקבל.

אני לא מומחה לנושא אבל חקרתי את זה בעבר. הבעיה העיקרית היא שאירופה היא לא יבשת שדוברים בה אנגלית אלא כמה שפות. הכיסוי של הערוצים שמשודרים באנגליה יכול להיות מוגבל מאוד . אם הבנתי נכון לקלוט תוכן מארצות ערב קל יחסית . הבנתי שיש גם תזוזות של ערוצים מלוויין ללווין ויש הרבה ערוצים מקודדים שבלי צופן או כרטיס מפענח אתה לא יכול לקלוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים