עבור לתוכן

נטווז'ן גביית יתר על שירותים מיותרים

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי רק לשתף מקרה שהיה לחבר שלי היום עם נטוויז'ן, ולשאול מה דעתכם צריך לעשות ואם יש איזה חוק שיכול לעזור שאתם מכירים.

אז ככה:

האמא, לא דוברת עברית, התחברה לנטוויז'ן, עשתה חבילה בסיסית וזהו עד כאן.

לפני כחצי שנה נטוויז'ן החלו לגבות על שירותי אנטי וירוס ושאר ירקות שהיו בזמנו בחינם.

החבילה לא התעדכנה ונגמרה, ונטוויז'ן חידשו את החבילה במחיר כלשהו מבלי לעדכנה.

כך הדבר התנפח לסכומים שמגיעים במצטבר ל 500 שקל ( תסכימו איתי שאפשר לעשות עם הכסף הזה מנוי ל-3 שנים פלוס היום) בחצי שנה האחרונה.

הוא התקשר לנסות לבטל את ההוצאה בדיעבד שכן השירותים הללו לא בוקשו מלכתחילה, וכן האמא לא דוברת בכלל עברית ולכן אין מצב שעדכנו אותה.

האם זה חוקי ? למי אפשר להתלונן ? מכעיס ...

בתודה עידן

פורסם

צודק.

באמת לא מובן מאיפה הם מרשים לעצמם לעדכן חבילות במחיר גבוהה פי 10 מבלי לקבל את הסכמת הלקוח ישירות לכך.

זה ברור לגמרי שזאת הונאה, חד וחלק. הם בונים פה רווחים עצומים, משוללי הגיון, על סמך שום דבר חוץ מחוסר תשומת הלב של הלקוחות וניצול תמימותם.

החוצפה של החברות האלה לא יודעת גבול. אסור לתת להם גישה לאשראי בשום אופן.

אם כי, שים לב, שב-4 החשבוניות האחרונות שלך, הם מודיעים מראש על השינוי המתממש ובא, תחת ההערות בכתב נמלים.

אני בעצמי פיספסתי חודש שבו החיוב קפץ מ-60 ל-180, אבל תפסתי את זה בזמן, והוצאתי מהם ניכויים לחודשים העוקבים.

אני בכל זאת מתכוון להתנתק מהם בגלל כל התרגילים המלוכלכים שהם עושים לי בחשבוניות, ואני עוד אחד שמקפיד.

במקומות אחרים הם בטח מתנהגים כאילו זה שטח הפקר.

פורסם

גם את אימא שלי הם ניסו כל הזמן לרמות ולגנוב.

הם עובדים חזק על מבוגרים וזקנים שלא מבינים.

טוב שלא שמו אותם אחראים על תשלומי הפיצויים לניצולי השואה, היו לוקחים הכל.

בעצם גם עכשיו גונבים מהניצולים הכל, אז אולי לא היה הבדל גדול.

פורסם

על שרותים שלא הזמנת תוציא מהם זיכוי, עשו להורים שלי גם את התרגיל הזה עם האנטי וירוס.

לקח כמה חודשים אבל בסוף החזירו כסף.

אם יש לך כוח, תגיש תלונה במשטרה על הונאה, אולי סוף סוף משהו ישלם מחיר אמיתי על ההתנהלות הזאת.

פורסם

במידה והם לא מבטלים את השירותים שלא ביקשת וממשיכים לחייב אותך,לך תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות,ותקבל פיצוי הולם.

פורסם

יש שתי חברות שאני לא חוזר להיות לקוח שלהם, גם אם זה יהיה בחינם:

נטויזן ופלאפון. כל חברות התקשורת הגדולות בישראל מנסות לגנוב באישור החוק מהלקוח,

אבל שתי החברות האלה מגזימות ממש.

תסדר את העיניין ותתנתק. אל תלך על שדא מוקשים.

פורסם

מכעיס, אבל צפוי.

אני עם זה שמעלי בעניין.

נטויז'ן ופלאפון עשו לי כל כך הרבה תרגילים מלוכלכים שאת רובם תפסתי בזמן, שגם אם ישלמו לי אני לא חוזר לחברות האלה.

כיום אני לקוח מאוד מרוצה של 018, אבל מאוד! ושל גולן טלקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים