עבור לתוכן

בקשת המלצות למחשב נייד לגיימינג, ~4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה.

אני זקוק לעזרתכם:

* מטרות המחשב?

משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים...

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'.

* רזולוציית המסך?

1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין, הכרטיס הגרפי יותר משמעותי בהיבט זה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?

יהיה נחמד שתהיה מקלדת מלאה (כולל NUMPAD) אבל זה לא חובה. יש העדפה למקלדת עם תאורה אחורית BACKLIT

* משקל רצוי?

אין משקל מטרה מסוים. רוב הזמן המחשב יהיה נייח, אני אזיז אותו רק במעבר בין בתים.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך?

סוללה 6 תאים תהיה יתרון נחמד

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?

לא במיוחד

*

עדיף, לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של

?

מאחר ומיועד לגיימינג - מ-500 ג'יגהבייט ומעלה

*

לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית

לא חובה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית

לא חובה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה

התקציב אמור לכלול מערכת הפעלה, אך אשמח לקבל הצעות גם ללא מערכת שכזו

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי

יש לי פינה חמה בלב ל-HP, אבל אין לי מגבלה (המחשב שהוזכר לעיל הוא של לנובו, ואליו אני משווה את כל ההצעות)

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם

כפי שרשמתי לעיל, יהיה נחמד לקבל מקלדת עם תאורה אחורית - ומערכת קירור יעילה כדי להתמודד עם המטלה של הרצת משחקים כבדים

אודה לכל עזרה / עצה / הפנייה, ובייחוד כאלו שיכללו קישורים והמלצות לגיימר חסר צעצועים שכמוני...

בהמשך להודעה של אחד החברים בפורום: יש אפשרות לחריגה מהמחיר (הוא לא קשיח), הכל בהתאם להיצע ולטעם הטוב.

פורסם

מה דעתך על זה?

פורסם

מה דעתך על זה?

ישן ולא רלוונטי.

מאיפה הבאת את המחשב הזה פתאום :nixweiss:

פורסם

לא כ"כ ישן...

פורסם

הוא ישן ועם מפרט לא משתלם כלל.

פותח הדיון, או שתוותר על הרעיון של נייד למשחקים או שתתפשר על כרטיס מסך לא חזק מאוד (משהו כמו 630M)

האפשרות הנוספת לאלו היא להגדיל קצת את התקציב ואז יש מספר אפשרויות:

http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1362&category_id=13&manufacturer_id=37

http://ksp.co.il/?uin=18530

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12239

פורסם

מישהו יכול לתת קישור או להסביר מה אומרות האותיות ליד הדגם של המעבדים למשל: Intel® Core™ i7-2670[glow=red,2,300]QM[/glow]

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היבואן הרשמי של HP לא מייבא את הלפטופים החזקים של HP וגם המחירים שלו גבוהים יחסית..(לפי מה שאני זוכר)

האותיות ליד שם המעבד הן קיצור של מילים שמתאר את המעבד עצמו :

Q - מרובע ליבה.(קיצור של Quad)

פורסם

m - מסמן מעבד לפלטפורמה ניידת (mobile)

q - מסמן מעבד מרובע ליבות.

למרות שלפי הפירוט בהודעה הראשון שלך, מעבד מרובע ליבות יציג ביצועים פחות טובים בגלל מהירות שעון נמוכה על חשבון מספר הליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים