עבור לתוכן

זוועה - זה מה שמשווקים לנו כאוכל "בריא" במערב ... עד מתי נבליג???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא חייב לך שום דבר, חצוף. העלית נקודה מסויימת, אנשים לא מסכימים איתך ב100% אז כבר אין טעם וצריך לנעול? אתה מוזמן לעיין בפוסט הקודם שלי על דחיפת אג'נדות בכח.

מצחיק, מגיב לא על הנקודה, מסיט את הדיון וקורא לי חצוף ... אמרתי מראש שתתעלם מהאג'נדה שגם אני לא אהבתי אותה, כל השאר נכון, אתה מאידך בוחר לראות דברים בדרכך וממשיך להגיב לא בכיוון ... הדיון הזה סטה מהנושא ונראה שזה הכיוון בו הוא יישאר, על כן ולכן אין בו טעם, ואתה ידידי, נפגש בנושא אחר, לא באתי לפה לריב.

כאמור מבחינתי אפשר לנעול, מי שיראה ויחכים, סבבה, מי שיראה ויבין דברים אחרים ... שיבושם לו.

יום טוב.

פורסם

יש גם אנשים שכל ארוחה אצלם מכילה בשר. שוכחים שעד לפני 20 - 30 שנה אנשים היו אוכלים בשר רק בסופ"ש - "ארוחה חגיגית".

DrizziTx - אתה גרוע לא פחות מתנובה, כי אופי התגובות שלך הוא דמגוגי. אתה לא מנסה לפתוח דיון, אלא לפלוט אמירה ושכולם יגידו "אמן".

לגבי מה שתנובה טוענים:

גם בנושאי תזונה יש מחקרים רצינים שסותרים אחד את השני. אין אמת מוחלטת ותזונה נכונה משתנה גם בהתאם לאדם, לצורה בה הוא גדל ולמאפיינים הגנטיים שלו. יש אנשים שחלב זה נורא בשבילם,יש כאלה שטוב להם עם זה. קרלו זה לא "בריא", אבל בהחלט יתכן שזה תחליף סביר ל"ממתקים" אחרים.

פורסם

נדיר מאוד למצוא פרסום היום שלא מסתיר את האמת, ולפעמים משקר. זה ממש לא רק בנושאי האוכל אלא בכל הנושאים כמעט.

הבוקר שמעתי פרסומת ברדיו של בנק איגוד. ללקוחות כל הבנקים - הלוואה של 50 אלף שח, החזר ב 60 תשלומים ללא ריבית. נו מישהו באמת מאמין שהבנק מתנדב להלוות לך כסף בלי להרויח ? רק מטומטמים.

אז תנובה לא יותר גרועים מרוב החברות והאירגונים בשוק, כולל מהמדינה עצמה.

פורסם
  • מחבר

DrizziTx - אתה גרוע לא פחות מתנובה, כי אופי התגובות שלך הוא דמגוגי. אתה לא מנסה לפתוח דיון, אלא לפלוט אמירה ושכולם יגידו "אמן".

וואלה צחוקים איתכם אחד אחד, לא רוצה אמן ולא בטיח, רק שאנשים יבינו איך עובדים עליהם, אתם לא מבינים כמה אנשים אני פוגש שלא מבינים בזה כלום, מאידך אם טוב להם, אז בכיף, חיה ותן לחיות.

בחיי שכיף עם כל הטרולים האלה פה ^^;

פורסם

כדי שיהיו אנשים שיבינו איך עובדים עליהם, אתה צריך קודם שיהיו אנשים שעבדו עליהם, ואת זה כנראה לא יהיה לך קל למצוא פה בפורום. לא תמצא פה הרבה (אם בכלל) כאלה שנותנים יחס רציני למה שפרסומת טוענת בשם הדיאטנית של תנובה, או לפרסומות בכל תחום אחר. עצם העובדה שמישהו ברצינות טרח לכתוב מאמר שמפריך את הטענה ש"מעדן בטעם שוקולד זה בריא" נראית לנו מצחיקה.

גם הנושא שבחרת לצעוק עליו לא ממש מעניין. יכולת לבחור באותה מידה כל פרסומת שקרית אחרת (רובן כאלו). אם לפחות היית בוחר נושא שיותר מתאים לסוג האנשים שכאן, למשל הפרסום של חנויות מחשבים על מחשב בסיסי כ"עוצמתי במיוחד", היית יכול לצבור קצת יותר אהדה והשתתפות בצער מחברי פורום שהיו צריכים להתמודד עם חברים או קרובי משפחה שקנו "מחשב גיימרים מקצועי" בחנות כזו.

פורסם

אם אתה רוצה ש"יבינו", אתה צריך לפתוח דיון רציני.

ההודעה הראשונה שלך לא מסבירה דבר אלא מפנה לפוסט מפוקפק בפייסבוק ומלאה במילים בסגנון "חרם", "צעקה" וכדומה.

פורסם
  • מחבר

yonizaf: חשבתי שדווקא אוכל שמשווק לילדים תחת חסות של המילה "בריאות" ושיש לו פוטנציאל הרסני, הוא קצת יותר מעניין וחשוב מחלק מחשב כזה או אחר, הרי חלק מקולקל, פשוט קונים חדש, מאידך לך תרזה עכשיו 10 קילו כי חשבת שהאוכל שאתה אוכל בריא והתברר לך שלא, בדרך הקשה. מצד שני עם רובם פה מגחככים כי זה שקוף להם, והם למדו לא להאמין לפרסום במסווה בריאות הזה, אז אני שמח, כמה שיותר אנשים מודעים, ככה יותר טוב לכולנו.

the avatar: כן אתה צודק. הבנתי את זה אחרי התגובה הראשונה או השניה. הייתי צריך לשים רק את החומר הרלוונטי, כל התוספות מסביב סתם הסיחו את דעת האנשים מהנושא האמיתי --> כמה שהאוכל הזה לא מזין ומנסים לשווק לנו אותו כמזין. את הלקח למדתי, מקווה שאיישם אותו נכון בפוסט הבא :)

ובנוגע לזעקה... כבר שנים שאני מסתובב עם זה בבטן, זבל במסווה של אוכל תחת חסות של דיאטנית כזו או אחרת, היום שלחו לי את זה ואני מניח שהגועל נפש שהציף אותי, גרם לי להעלות פוסט צווחני מדי ... נו טוף

לילה טוב

פורסם

אם בשבילך 75 מ"ג זה "כמות די קרובה" ל100 מ"ג, אתה צריך לבדוק מי פה בדיוק המושפע.

תשווה את המעדן הזה לשוקולד או ממתק אחר ותראה שהוא משמעותית יותר טוב. האם הוא "אוכל בריאות"? לא. האם הוא הסוף של כל ילדנו? רחוק מאד מזה...

פורסם

yep.

אם כבר שידברו על משהו בסגנון במבה. משווק כאילו זה מולטי-ויטמין וזה מולטי-שומן-ושומן-רווי. שלא נדבר על ביסלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים