עבור לתוכן

מבקש המלצה לנייד לשימושים כלליים עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד. עברתי על הפורמט שצריך למלא:

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט, המון אינטרנט. אוהב לפתוח הרבה טאבים בו זמנית). בנוסף בעיקר צפייה בסדרות וסרטים, 1080P ומעלה. הכי חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בכל קובץ סרט שארצה לפתוח, לא משנה באיזו איכות. אם זה אומר שצריך מחשב עם כרטיס מסך שהוא יותר מהממוצע, אשמח אם תכתבו זאת.

גודל המסך: לא סגור על מה ההבדל בין אולטראבוק לנטבוק לסתם מחשב נייד, הבנתי שזה בעיקר קשור לגודל המסך. אני צריך מחשב יחסית קטן, שיהיה מאוד נייד. אני חייל והשימוש העיקרי של המחשב הוא בצבא.

לגבי משקל... שוב, לא יודע מה הסטנדרט קיום. אני מחפש מחשב קטן וקל, שיהיה אפשרי להתנייע איתו.

בנוגע לזמן סוללה, השאלה היא כמה זה משפיע על התקציב.. שוב, מקווה שתוכלו לעזור לי פה.

חשוב להדגיש שהמחשב חייב להיות בעל יציאות של וידאו, HDMI וכו'. בנוסף יכולת Blutooth.

בנוסף דבר קריטי הוא שטח האכסון. אני מאוד מתלבט אם להכליל במחשב כונן רציני או להשקיע בכונן חיצוני שיתחבר. בכל מקרה השאיפה היא ל-1TB ומעלה. הבנתי שכוננתי SSD כבר הפכו מאוד לפופולריים, לפחות לשימוש להתקנת מערכת ההפעלה. תקנו אותי אם אני טועה.

אני לא צריך שיכלול מערכת הפעלה, אתקין Windows 7 כבר בעצמי.

כמו שאמרתי, אני חייל והמחשב אמור לשמש אותי בעיקר בצבא. שימו לב להשלכות של זה, הוא צריך להיות קל ונייד, ומצד שני לעמוד בדרישות שהיום כבר לא בשמיים למחשבים ניידים.

תודה מראש על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים