פורסם 2013 באפריל 2412 שנים מלא טופס פנייה למשרד התקשורת - הם מטפלים בנושאים כאלו:http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspxרק שים לב שאתה לא יכול לתבוע במקביל בבית המשפט.
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים פותח הדיון אני מבקש כי תעדכן אותנו כאן בפורום הנושא חשוב גם עקרונית גם עם הגעת לאיזשהו הסדר זה מאוד מעניין
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים מחבר אין לי הקלטות כלל החברה שומרת את כל ההקלטות אצלה .. ההבנה היחידה שהגעתי עם החברה לפרוס את התשלום ל 6
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים לא צריך שום הקלטה. חובת ההוכחה היא על החברה שהם שלחו SMS ושזה התקבל במכשיר.פנית בטופס אל משרד התקשורת?לדעתי, אל תוותר.
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים מלבד זאת, כל שיחת שירות לקוחות מוקלטת בעקבות החוק של כחלון. תוכל לדרוש ע"פ חוק את השמעת ההקלטה בבית משפט.
פורסם 2013 באפריל 2512 שנים מחבר [table] [tr][td] [table] [tr][td] תודה על פנייתך למשרד התקשורת בנושא: טלפוניה סלולרית וקוויתפנייתך הועברה לטיפול הגורמים המקצועיים במשרד. [/t][/t][/t][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2013 במאי 1012 שנים מחבר פותח הדיון אני מבקש כי תעדכן אותנו כאן בפורום הנושא חשוב גם עקרונית גם עם הגעת לאיזשהו הסדר זה מאוד מענייןהתקשר נציג היום 10/5/2013 (אחרי שיצאה החשבונית אתמול- אבל עדיין לא חויבתי) והתנצל ואמר שאחרי בדיקה מזכים אותי על כל הסכום של החריגה !!לדעתי היה עלהם לחץ ממשרד התקשורת ..בקיצור, לא לוותר ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.