עבור לתוכן

חווית שירות מ"אגם מחשבים"

Featured Replies

פורסם

חברים, אין לי שום אינטרס לפרסם את החנות מלבד זה שקיבלתי שירות טוב בזמן ההרכבה לאחר התשלום.

אני יודע שבTMS או KSP מרכיבים לאחר 5-6 ימים מהתשלום, במקרה שלי הורכב אחרי יום.

בנוסף, לא מובן מאליו (לצערי !!) שיש תקלה בכרטיס מסך והחנות מלווה אותי אחרי שהיבואן לא רצה לטפל בי ישירות.

עכשיו החנות תימדד בהחלפת הכרטיס מסך. מקווה שלא אתאכזב.

א. אם אתה רוצה שזה לא יהיה "פרסומי", תפרט בדיוק מה קרה במקרה, באופן אינפורמטיבי. זה במקום להגיד לנו פשוט "החנות טובה". זה לא פורום של ילדים בני 9. תן לאנשים לשפוט בעצמם.

ב. אין שום טעם לציין שאחרים "איטיים" או לא. לקח להם יום? סבבה. תפרט שזה מעולה שלקח להם יום.

ג. אם הם עדיין בכלל לא החליפו לך את הכרטיס - אל תפרסם שהשירות טוב. אחרי שזה יסתדר, תביא את המסקנות. ::)

פורסם
  • מחבר

חברים, קצת סדר. להלן העובדות:

רביעי בוצע תשלום על מחשב עם מפרט שהורכב על ידי. לאחר התעייצות עם החנות הוחלט לשנות את המפרט.

בחמישי בסביבות אחה"צ המחשב הורכב ונקראתי לאסוף אותו.

ביום ראשון התגלתה תקלה בכרטיס המסך radeon hd 7870xt.

לאחר שיחה עם היבואן והחנות, הוחלט שאגיע היום למור לוי עם הכרטיס התקול.

לאחר בדיקת מעבדה שנערכה כ40 דקות, הכרטיס הוחלף בכרטיס החדש.

עד כאן אינפורמציה עובדתית, קצת דעות:

לדעתי לא בהרבה מקרים חלק תקול היה מוחלף בפרק זמן קצר שכזה.

אני שמח שגילו ב"אגם מחשבים" הרבה סבלנות אלי ולדרישות שלי כלקוח למרות שאני נידנדתי לא מעט.

בנוגע לתגובת נציג tms - אין לי ספק שהינכם חנות מצויינת שצברה מוניטין אדיר לא סתם. מקווה שיצא לי גם לרכוש אצלכם בעתיד.

מקווה שתחסכו ציניות.

סה"כ רציתי לפרסם חנות שרכשתי ממנה ונתנה לי מענה לפריט תקול כמצופה.

פורסם

קודם שיתקנו לך את הבעיה, אחרי זה תעביר ביקורות, בסוף עוד יטענו ש... והם לא נותנים אחריות.

קיריל כתב, שהמחשבים נמצאים אצלם יותר מיום, מכיוון שהם מעבירים אותם בדיקות, בשביל למנוע בעיות כמו שנתגלו אצלך.

פורסם
  • מחבר

שים לב להודעה מעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים