עבור לתוכן

זקוק לדגם של מחשב נייד כ-15", ללא הגבלת מחיר

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חדש פה בפורום ולא מבין כלכך בדגמים של מחשבים ניידים למיניהם, מקווה שתוכלו לעזור לי :)

עברתי על החוקים והלינקייה, מקווה שלא הפרתי שום חוק חחח

אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר חזק, ללא הגבלת מחיר לפי הפירוט הבא:

1) אין הגבלה על דגם או מחיר (!) גם כל דגם מחו"ל יתקבל.

2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות.

3) מסך בגודל של כ-15 אינצ', עם אפשרות לחריגה קטנה למעלה או למטה (עדיף לא יותר מדי למעלה), מסך מט.

4) אין לי הגבלות של רזולוציה, שתהיה סבירה.

5) משקל - מעדיף שיהיה כמה שיותר קל, אפשר להתפשר במקרה הצורך.

6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה.

7) מקום לכרטיס הרחבה Express Card או PCMCAI, אחד מהשניים, לא חייב את שניהם.

7.1) למחשב צריכות להיות לפחות 2 חריצים של USB 3.0 ולפחות 3 כניסות USB בכללי (כולל ה3.0).

8) אין צורך בבלוטוט'.

9) כונן קשיח כמה שיותר מהיר, עם גודל מינימאלי של 500GB, עדיפות ל1 TB ומעלה.

10) אין צורך בכונן דיסקים.

11) אחריות למחשב לא רלוונטית.

12) המחשב צריך להגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 X64

13) עדיפות לחברות מוכרות ואמינות.

14) דרישות מיוחדות:

מעבד כמה שיותר חזק, אחד מהדגמים החדשים של ה-I7 או XEON אם אפשרי לדחוף כזה למחשב נייד, כמה שיותר כח עיבוד!

כרטיס מסך חזק שתומך ב.OpenGL3

לפחות 6GB של זכרון .RAM

אמינות (!!) שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם!! ;)

פורסם

"המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה."

אז למה לעזאזל לפטופ?! ._.

פורסם

XEON על מחשב נייד :-) נחמד.

קח :LENOVO W530, יתן לך כל מה שאתה צריך (15.6, לא כ"כ קל, אבל אם כל הזמן הוא בחשמל אני מניח שאתה לא סוחב אותו כל הזמן על הגב)

פורסם
  • מחבר

"המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה."

אז למה לעזאזל לפטופ?! ._.

צריך מחשב קומפקטי ונייד שניתן להעביר ממקום למקום שמשלב בתוכו מסך ומקלדת ועכבר (דיי עונה על ההגדרה של לפטופ לא?) הוא יעבור הרבה העברות, אך בזמן ההפעלה שלו תמיד יהיה חשמל זמין.

XEON על מחשב נייד :-) נחמד.

קח :LENOVO W530, יתן לך כל מה שאתה צריך (15.6, לא כ"כ קל, אבל אם כל הזמן הוא בחשמל אני מניח שאתה לא סוחב אותו כל הזמן על הגב)

האמת שבדיוק דפדפתי קצת באינטרנט ורציתי לשאול פה מה אומרים על הW530 חחח

יש לי נסיון עם ה-T420 והייתי מאוד מרוצה ממנו, אני חושב שהW530 הוא באמת האופציה הכי טובה ומשלב את כל היכולות וההרחבות שדרושות ביחד, כנראה שאלך עליו, תודה רבה :)

אם יש המלצות נוספות, או סיבות למה לא כדאי W539 אשמח לשמוע, תודה על העזרה!!

פורסם

אני בעליו הגאה של W530 כזה, עם SSD של 240 ג'יגה 16 ג'יגה זכרון, ומעבד i7 .

המחשב פשוט מעולה (למעט תקלה בבקר ה-Wireless שלו שגורם לו לאבד קשר מדי פעם, ונדרש לאתחל את מנהל ההתקן מחדש)

אני מניח שזה תקלה מקומית למחשב שלי ,ולא של הסדרה.

מעבר לזה - מחשב מעולה, 2 פורטים של USB3, מסך מט, עוד 2 פורטים של USB 2, עוד לא הצלחתי לעייף אותו.

לפני זה היה לי את ה- T62, וזה פשוט המשך טבעי.

החסרון היחידי - מטען 170 וואט ענק והוא לא יעבוד עם מטענים קטנים יותר של לנובו.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך WIRELESS או BLUETOOTH, אז גם אם קיימת תקלה כזאת זה לא מפריע לי :)

יש איזשהו חסרון ב-SSD מול HDD רגיל?

פורסם

דבר ראשון שלום וברוך הבא לפורום.

2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות.

אתה מעוניין לפרט? מומלץ שתשתף באילו תוכנות מדובר. אולי בשימושים שלך לא תראה יתרון למעבד מסויים, ואולי עדיף בכלל לחשוב על מחשב נייח.

6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה.

כמו שהוזכר בהודעות הקודמות, אם המחשב יהיה מחובר לחשמל באופן קבוע - למה לקנות נייד?

מעבד כמה שיותר חזק, אחד מהדגמים החדשים של ה-I7 או XEON אם אפשרי לדחוף כזה למחשב נייד, כמה שיותר כח עיבוד!

מעבדי XEON לשרתים הם מעבדים נייחים בלבד. אם אתה לא מעוניין להתפשר על ביצועים בשוק קנה מידה, מחשב נייד הוא לא בחירה נכונה.

כמו שאתה מבין יש מספר נקודות שמומלץ כי תברר בעצמך לפני שתמשיך.

אני לא אומר את הדברים במטרה לשכנע אותך לא לקנות נייד, אלא כדי לנסות לכוון אותך לפתרון הטוב ביותר לדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון שלום וברוך הבא לפורום.

אתה מעוניין לפרט? מומלץ שתשתף באילו תוכנות מדובר. אולי בשימושים שלך לא תראה יתרון למעבד מסויים, ואולי עדיף בכלל לחשוב על מחשב נייח.

כמו שהוזכר בהודעות הקודמות, אם המחשב יהיה מחובר לחשמל באופן קבוע - למה לקנות נייד?

מעבדי XEON לשרתים הם מעבדים נייחים בלבד. אם אתה לא מעוניין להתפשר על ביצועים בשוק קנה מידה, מחשב נייד הוא לא בחירה נכונה.

כמו שאתה מבין יש מספר נקודות שמומלץ כי תברר בעצמך לפני שתמשיך.

אני לא אומר את הדברים במטרה לשכנע אותך לא לקנות נייד, אלא כדי לנסות לכוון אותך לפתרון הטוב ביותר לדרישות שלך.

תודה רבה

המחשב יפעיל מכשירים שצריכים את כל כח העיבוד שלו (הפעלתי כזה על ASUS ULTRABOOK עם i5 והשימוש במעבד עמד על כ-70 אחוז בכל ליבה, על המחשב הנקנה ירוצו 2 כאלה במקביל) ובנוסף יפעלו גם מספר תוכנות שצורכות כח עיבוד קטן, וכמות בינונית של זכרון.

כמו שאמרתי קודם, המחשב חייב להיות נייד וכמה שפחות מסורבל, הוא יעבור הרבה העברות וצריך להיות נוח לנשיאה בתיק והרכבה (ז"א שמחשב נייח שצריך להביא לו מסך מקלדת עכבר , מתח למחשב, מתח למסך, הרבה כבלים וכו' לא בא בחשבון). על גודל לא אוכל להתפשר לכן אהיה חייב להתפשר על הכח.

תודה על העזרה ;D

פורסם

אם אתה יכול להזמין מארה"ב יש את הדגם הזה לדוגמה - http://www.ebay.com/itm/151028979261?hlp=false

או אם לא מפריע לך לקנות נייד מחודש (עם אחריות רשמית של דל) יש דגם מרשים מאוד -

http://www.ebay.com/itm/Dell-Precision-M4700-i7-3820QM-K2000M-16G-RAM-500G-HD-FHD-Bluetooth-HD-Webcam-/290892783459?pt=Laptops_Nov05&hash=item43ba8f9f63

בארץ האופציות במחירים הכי "שפויים" שהייתי מעלה בדעתי יהיו -

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22293

http://www.pccenter.co.il/product/lt-rd33-6785

פורסם
  • מחבר

ה-W530 והלפטופים של DELL שהבאת נראים מאוד דומים פרק לאחסון שלהם, נראה לי שה-SSD נותן יתרון קל ל-W530 ולכן אני עדיין מכוון אליו

ב-W530 (ואני מניח שב-DELL אותו דבר) יש בחירה בין מספר דגמי מעבדי i7, איזה מהדגמים הכי חזק / אופטימלי לעבודה בריבוי ליבות והרבה עומס על כל ליבה?

פורסם

תסתכל על המחיר, ותיקח מה שאתה יכול לעמוד בו, ברור שככל שהוא יותר חזק הוא יותר טוב,

תראה כמה אתה מוכן לבזבז.

אני לקחתי 3820, לא נראה לי כדאי להשקיע יותר מזה, כמובן שאם לא היתה מגבלה של כסף אולי הייתי לוקח אחד יותר חזק, אבל שם לב שצריכת ההספק שלהם אחרי הדגם הזה עולה (זמן סוללה יהיה קצר יותר)

אם את היכול להביא מארה"ב זה יעלה חצי מאשר בארץ.

היבואנים פה מפקיעים מחירים ברגע שמדובר במחשבים שמיועדים לעבודה ולא לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

בלי להתחשב במחיר (כמו שאמרתי, אין הגבלה) וחיי סוללה, איזה דגם הכי טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים