עבור לתוכן

מחשב נייד טווח מחירים 4000~4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה שלומכם חברים?

אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד..

כמו שכתבתי בכותרת, התקציב שלי נע בין 4000~4500 ש"ח.

המחשב כעקרון יתחבר בעתיד לטלוויזיה שתהיה תלויה בחדר כדי שאוכל גם להנות ממסך גדול יותר וגם להנות מהניידות שלו, אך אני אשמח שהמסך שלו יהיה מספק בפני עצמו. לא קטן ולא ענק, עם שטח מסך רחב וקל.

אשמח אם הפתחי אוורור של המחשב יהיו בצידי המחשב ולא מתחתיו למען התחממות מועטה יותר.

המחשב הנייד הקודם שלי היה HP Pavilion 9750.. הוא היה מחשב מצויין עד שהחליט להתאבד ולשרוף לעצמו את הכרטיס מסך (המולחם..). יאמר לזכותו שהוא חיי חיים ארוכים ומלאים של כ-5 שנים. אחת הסיבות שציינתי שאני לא רוצה להתקרב ל-HP הנה בגלל ההתחממות ייתר.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פוטושופ, לייטרום, עריכת תמונות ברזולוצייה גבוהה.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין

HD

1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה מקסימלית

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה,

הכוללת numpad,

trackpoint בנוסף לtouchpad)? הייתי שמח למספרים שיש בצד.. אך זה יגדיל לי משמעותית את גודל המסך ..

* משקל רצוי? מינימלי.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מקסימלי.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

,

VGA

, ExpressCard...) אני ארצה שתהיה לו את האפשרות לחיבור לטלוויזיה בעתיד. אז אני מניח שזה HDMI? מצטער על הבורות...

*

? העכבר שלי הוא bluetooth. משנה.?

* גודל מינימלי וסוג של

? (HDD,

SSD

, או שילוב - דורש mSata) הבנתי שבמידה ומתקינים את הווינדוס על כונן SSD אז המחשב ירוץ חבל על הזמן. אני אשמח לשילוב בין כונן SSD לתוכנות מערכת ובין כונן קשיח מינימלי 250 ג'יגה.

*

? לא יודע מה זה

:S

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לווא דווקא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שיבוא עם ווינדוס..

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל דבר חוץ מ-HP

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)ממש לא מסך מגע!

כמובן שחשוב לי שהמחשב יעבוד חלק וכמו שצריך, בלי תקיעות ובלי בעיות מיותרות.

מחכה לתשובה, תודה רבה מראש ושיהיה לכם שבוע טוב!

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מושג? כתבתי את כל הפרטים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים