פורסם 2013 באפריל 1512 שנים שלום, הזמנתי פריסבי בתאריך 18.3.13 משירות קונים עבורך באמאזון דרך BUY2USA, מכיוון שהמשלוח לא היה דחוף אז העדפתי לשלוח דרך הים ולחסוך כמה שקלים. לפי מה שהם כתבו בשאלות ותשובות באתר, המוצר צריך להגיע בין 30-40 יום מיום התשלום, זאת אומרת בין 18.4-28.4 הנה הסעיף: קיבלתי את מספר המעקב של החבילה ולאחר מס' ימים ראיתי בדואר ישראל שהחבילה כבר יצאה ב-21.3 דרך הים. הייתי רגוע והייתי בטוח שהחבילה תגיע בזמן, אבל היום לפני שעתיים קיבלתי דוא"ל מ-BUY2USA שאומר שהחבילה נשלחה וצפויה להגיע בין התאריכים 18.5-21.5 זאת אומרת איחור של חודש~!! כמובן שאני עצבני ומאוכזב לגלות שהפרטים שהם פירסמו בנוגע לזמן משלוח החבילה שגויים. הנה התמונה מהחשבון שלי אצלהם: והנה הדוא"ל שקיבלתי מהם לא מזמן: מה אני אמור לעשות? להתקשר אליהם בדרישה להסבר ופיצוי כלשהו? או שאין טעם לנסות ונותר לי למרר על גורלי? פרסמתי את הת'ראד מכיוון שאני חדש בתחום של ההזמנות מהאינטרנט וזאת פעם ראשונה שאני מזמין דרך BUY2USA, אז העדפתי לפנות פה לפורום ולקבל קצת מידע שיכול לעזור לי כשאצור איתם קשר.. אשמח לחוות דעתכם על המקרה ולעצתכם איך לפעול בנידון!
פורסם 2013 באפריל 1512 שנים ככה זה עם משלוח ימי. קח בחשבון גם שמדובר בימי עסקים. 40 ימי עסקים מתורגמים בקלות למעל 50 יום.
פורסם 2013 באפריל 1512 שנים אם שישי שבת לא נחשב בימי עסקים אז כל שבוע יש לך בעצם 5 ימים.כלומר 30-40 ימי עסקים הם בעצם - 6-8 שבועות -> בערך חודשיים.במקרה שלך תוסיף לזה את חגי פסח שגם לא נספרים ואת יום העצמאות לכן זה לוקח יותר זמן.
פורסם 2013 באפריל 1512 שנים מחבר אני די בספק אם הספינה עוצרת באמצע האוקיינוס כדי למנגל.. ;D עכשיו הבנתי את המושג ימי עסקים.. מטעויות לומדים תודה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.