פורסם 2013 באפריל 1112 שנים למישהו יצא לקנות שקעים או מפסקים לבית מאיביי? יש כמה דגמים מעניינים (טאצ׳ וכדומה), יתאימו לארץ? אם מישהו קנה ומרוצה אשמח ללינק, תודה.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים לא ניסיתי, ואני לא מומחה בנושא, אבל זה נשמע לי כמו רעיון לא טוב, כיוון שצורת השקעים הישראלית ייחודית רק לישראל. (קרא בערך חיבור שקע-תקע בוויקיפדיה, וספציפית את הסעיף "סוגי שקעים")
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים קח בחשבון שהדברים האלו באים בלי תו תקן. תחשוב פעמיים אם אתה רוצה לחבר דבר כזה למתח גבוה..
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים אני עכשיו קניתי 21 ממתגים ושקעים של גוויס - ניסקו מזכוכית בצבע אדום מבריק, לא פחות ממדהים.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים דרך חבר מחנות פרטית בהזמנה מהספק, אף חנות לא מחזיקה במלאי, רק בהזמנה (300 ש"ח ליחידה) בגלל המחיר, לי זה עלה פחות, כמעט חצי.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים כבר ראיתי מפסק לתאורה שמופעל עם שלט. מגניב ביותר.אנחנו עובדים עם 3 מפסקים כאלה בבית כבר...בחדר שלי - מפסק עם 3 לחצנים ו2 שלטים (כרגע תכנתתי בשבילו עוד שלט)בחדר של ההורים שלי - מפסק עם 3 לחצנים ו2 שלטיםבסלון - מפסק פנימי עם שליטה על 4 ערוצים ושלט.כמות הכפתורים בשלט בהתאם למפסק כמובן, אצלי המפסק שולט על 2 מנורות + מאוורר תקרה.בעקרון רכשנו עוד מפסק של 3 ערוצים ומפסק של 2 ערוצים, אבל הם לא בשימוש בסוף.אם מישהו מעוניין שידבר איתי בהודעות פרטיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.