עבור לתוכן

התלבטות מחשב לגיימינג לבין הרכבה לפי מפרט

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר שרוצה לקנות לבן שלו מחשב גיימינג חזק. אין בעיה של תקציב. הוא מעדיף לקנות מחשב מותג נייח כמו DELL ולהוסיף לו נגיד זוג כרטיסי מסך איכותיים.

אני אמרתי שבלי קשר לתקציב בהרכבה של מחשב לפי מפרט אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב. הוא פשוט אומר (ועם זה קשה להתווכח) שהאחריות שמקבלים 3 שנים על כל המחשב במחשבי מותג הרבה יותר טובה מאשר החנויות בארץ, גם הטובות שביניהן.

למישהו יש דעה או מה להוסיף? אולי מישהו קנה מחשב מותג והפך אותו למחשב גיימינג?

פורסם

מבחינת אחריות יותר טובה לא יודעה... אך ברגע שצריך לעשות שינוי במפרט מחשב מותג גם להוסיף זכרון כרטיסי מסך וכו' לא הכל הם יתמחו. ואם יהיה צורך בהחלפת ספק בגלל הכרטיסים? ספק שהם ימכרו לו יהיה במחיר כפול וגם של הכרטיסים. ואם זה לא שלהם לא נראה לי שהם יתנו לו את האחריות

פורסם

אם הוא יקנה בחנות טובה (זיג זאג) תהיה לו אחריות טובה מספיק.

מחשב מותג יהיה יקר בצורה מאוד משמעותית. כך שגם אם האחריות טובה יותר (וזה לא בטוח) הוא משלם על זה. מעבר לכך , אני לא כזה בטוח שהכרח האחריות של מותג תהיה טובה יותר. לרוב המעבדות שלהם מאוד איטיות והם מאוד מקובעים. לך תדע איך הם יתייחסו למחשב שהוסיפו לו דברים.

לרוב מחשבי המותג הללו גם מגיעים עם לוחות אם מאוד מוגבלים (וגם מארזים מוגבלים והכל מוגבל), בלי שום אפשרויות. אני בספק אם הוא ישיג מחשב כזו עם לוח שמאפשר SLI\Crossfire.

בקיצור, מחשב מותג זה פשוט לא משהו. זה בהחלט לקנות משהו פחות טוב ביותר כסף. היתרון שלהם בא לידי ביטוי אך ורק בארגונים גדולים.

פורסם
  • מחבר

אני נוטה להסכים איתכם. פשוט על השירות של חברה ידועה הרבה יותר קל לסמוך מאשר על שירות של החנויות בארץ.

פורסם

לא נכון. יש גם חברות בינלאומיות שהנציגויות שלהן בארץ לא משהו. יש חנויות ("פרטיות") בארץ שידועות בשירות הטוב שלהן. זה תלוי.

בכל מקרה, אם הוא מתעקש לעשות את זה, שיהנה. שיבדוק שלוח האם של המחשב מתאים להרחבה. לוח אם שיתאים ל 2 כרטיסי מסך אני בספק שהוא ימצא, בטח שלא במחיר סביר. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים