עבור לתוכן

השוואת ספקים + תשתיות אינטרנט 30 מגה ומעלה - אפריל 2013

Featured Replies

פורסם

תשתית

כיום: בזק - 30 מגה - 60 ש"ח

יהיה: בזק - 50 מגה - 120 ש"ח (כן, המחירים עלו מאד ולא ניתן להוריד אותם יותר. וכשהתקשרתי להוט..)

הוט - 30 מגה - 110 ש"ח + 230 ש"ח התקנה (WTF?!)

ספק

כיום: בזק בינלאומי - 30 מגה - 30 ש"ח

יהיה: אשאר כנראה באותו ספק עם שדרוג ל 50 מגה באותו המחיר. אתקשר לקשרי לקוחות מחר לוודא את זה. שמעתי שיש כאלה שקיבלו עלות 20 ש"ח לכל המהירויות. מישהו יכול לאשר?

אשמח אם תשתפו את העלויות שלכם!

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין אינפוט?

טוב, אני אתן את שלי.. סגרתי עם בזק ובזק בינלאומי:

50 מגה: 120 ש"ח תשתית + 30 ש"ח ספק.

באמת שניסיתי להוריד אותם, אבל נראה שזה לא אפשרי.. נאלץ לחכות לכניסת חברת החשמל לשוק תשתיות האינטרנט.

פורסם

אני צריך החודש להכנס עם בזק ובזק בינלאומי למסר ומתן. אני כרגע על 100/1.5 בבזק מקבל 74 ומשלם 100 שקל .ב014 30 שקל + 12 שקל לגיימר . זה מבצע ישן שעומד לפוג .

האופציות כרגע - הוט 100/2 ב140 שקל , בזק 50/3 ב130 שקל . כנראה שב014 לא תהיה בעיה לשמור על המחיר. אני לא חושב שיש לי סיבה לשלם עוד 20 שקל ל 100 מגה של בזק אלא אם כן הם יתנו משהו כמו 5up .

יש לי "קנס התנתקות" מבזק כרגע שעומד על איזה 250 שקל בגלל המודם המסריח שלהם . להוט יש התקנה אבל אפשר כנראה לשכנע אותם לרדת מזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הי חבר'ה. עדכון מלפני חצי שעה:

תשתית (בזק) - 100 מגה ב 100 ש"ח (לפי מבצע חדש שיצא ממש עכשיו)

ספק (בזק בינלאומי) - 100 מגה ב 30 ש"ח (נראה שזה התעריף השטוח שלהם כעת - 30 ש"ח לכל המהירויות)

חיבור 100 מגה = 130 ש"ח (תשתית +ספק)

לדעתי זה הדיל הטוב ביותר היום.

מקווה שעזרתי למישהו :)

פורסם

רק חבל שאין אצלי באזור מהירות מעל 15 מגה בבזק :pissed:

פורסם

ספק (בזק בינלאומי) - 100 מגה ב 30 ש"ח (נראה שזה התעריף השטוח שלהם כעת - 30 ש"ח לכל המהירויות)

איך הספק שלך הוא רק 30 שקל? אתמול שידרגתי לאותה החבילה וחייבו אותי על 120 שקל ספק. משהוא פה מסריח.

פורסם

עברתי מ50/3 ב 130 שקל ל100/1.5 (כרגע בפועל 74/3 ) ב100 שקל. עם הספק לא היתה לי בעיה - כשסידרתי את ה50 הגעתי לשימור לקוחות והנציגה נתנה לי ב30 שקל 100 מגה בלי בעיות. חוץ מזה אני משלם גם איזה 12 שקל על גיימר - שיהיה.

איך הספק שלך הוא רק 30 שקל? אתמול שידרגתי לאותה החבילה וחייבו אותי על 120 שקל ספק. משהוא פה מסריח.

תתקשר ותבקש להתנתק ותתן לקשרי לקוחות לשיר לך סרנדה ;) . אם אתה לא מתקשר לספק שלך לפחות פעם בשנה יש סיכוי שאתה משלם לו יותר מדי כסף. היום ב014 אפשר לקבל ב30 שקל כל מהירות וביתר הספקיות המחיר הוא בין 15 ל35 שקל תלוי במהירות. יש ספקיות שיותר יקרות במהירויות גבוהות.

יש כמה ספקיות כמו הוטנט וCCC שאפשר להתחבר באופן מידי דרך האינטרנט. אתה לא שבוי של אף אחד . שמעתי גם על מישהו שקיבל איזה שנתיים חינם או אינטרנט במחיר מצחיק בגלל שלקחו לו יותר מדי כסף.

פורסם

100 מגה. עד לפני כשנה שילמתי 20 ש"ח להוטנט,

כיום אני נמצא במבצע של חבילה לפלאפון (הוט מובייל) + ספקית הוטנט 10 ש"ח לחודש

פורסם

+15 ש'ח למודם (?)

פורסם

+15 ש'ח למודם (?)

זה הכל תלוי במה שהם מציאים ומה המצב הקודם שלו. לפי מה שהבנתי בתנאי המבצע של 100 ב100 הם נותנים חיוב-זיכוי מלא רק ללקוחות חדשים בלבד הלקוחות ה "משומשים" באמת צריכים לשלם 10 שקל לחודש למשך שנתיים או לקנות מודם VDSL ב100 שקל. לי כבר יש חיוב זיכוי מלא אבל הנתב מוגדר כמודם גם ככה.

אולי הוט הורידו את המחיר ל140 שקל לחודש ל100 מגה ואפשר לקבל אצלם "100 מגה אמיתי " (לא יודע כמה אמיתי זה במשהו שהוא לא בדיקת מהירות) . הם עדיין דורשים התקנה של 230 שקל שזה יותר מבזק עד כמה שידוע לי בזק לוקחים 180 שקל.

אפשר לחשב בערך כמה עולה כל חבילה לשנה עשיתי חישוב בסיסי.אם אתה רוצה לעבור להוט ואין לך "התחיבות" בבזק יעלה לך כ154 שקל לחודש אם יש לך התחיבות שנה על נתב זה יעלה כ184 שקל לחודש . בבזק לקוח חדש שקונה מודם משלם כ123 שקל לחודש ועם הוא לוקח נתב זה בערך 115 או 140 (אם אתה מתנתק אחרי שנה יש יתרה של 25X12 ) .

עכשיו נעבור ללקוחות "משומשים" שהתנאים שלהם "טובים יותר" כי אין התקנה ולפעמים יש להם כבר מודם/נתב. במידה ואתה בבזק ויש לך כבר ציוד כמוני מדובר ב100 שקל לחודש בלבד. אם אתה צריך מודם יצא לך 108 . כשמתחילים עם נתב זה עסק מסובך כי זה תלוי אם תשאר זה יכול להיות או 110 (חידוש 100 במאה שנה הבאה) או 135 שקל אם אתה נתנתק אחרי שנה יש גם כל מני אופציות שתלויות במה שיקרה בשנה הבאה או בקיצור - אל תיקח נתב.

אפשר לראות בקלות את החסמים בשוק המונופוליסטי. בגדול לעבור מהוט לבזק זה קל יותר אבל ההיפך יכול לעלות לך הרבה כסף . מבחינת תמורה יש גם עניין שבזק לרוב מספקים 70 מגה ולא 100 ואז צריך לבדוק אם הספק בכלל מסוגל לספק את ה100 הזה. עם המבצע של 100 ב100 + קניית מודם בזק יותר זולים מהוט בהרבה . אני חושב שבהוט 30 מגה עולה כ110 שקל לחודש אז במחיר שאתה מקבל בבזק 70/1.5 אתה מקבל בהוט 30/1.5 (לא בטוח מה הupload שלהם ) לא כולל התקנה בהוט שתקפיץ לך את המחיר לשמיים.

אין פה צדיקים בין שני המונופולים - בזק משתמשת בהתחיבות והוט לא מסתקלת עליך אם אתה לא רוצה טריפל. אם אתה כבר מחובר לחברה קל להם לשמר אותך כי לעבור פשוט יעלה לך יותר - לא תחסוך אגורה גם אם תסתקל על זה לטווח ארוך כי כל שנה יש מבצע חדש.

במצב שיש מבצע 100 ב100 המחיר של בזק יותר זול מהוט בכמעט כל פרמטר אבל אם אתה כבר בהוט החסכון לרוב לא מצדיק את ההתקנה ואת הסיפורים שתצתרך לעבור כדי לעשות את המעבר. הוט לרוב לא משתלמים אלא אם כן אתה לוקח טריפל ואז הם נותנים לך זיכויים והנחות שאולי יהפכו את זה לכדאי.

פורסם

תתקשר ותבקש להתנתק ותתן לקשרי לקוחות לשיר לך סרנדה ;) . אם אתה לא מתקשר לספק שלך לפחות פעם בשנה יש סיכוי שאתה משלם לו יותר מדי כסף. היום ב014 אפשר לקבל ב30 שקל כל מהירות וביתר הספקיות המחיר הוא בין 15 ל35 שקל תלוי במהירות. יש ספקיות שיותר יקרות במהירויות גבוהות.

יש כמה ספקיות כמו הוטנט וCCC שאפשר להתחבר באופן מידי דרך האינטרנט. אתה לא שבוי של אף אחד . שמעתי גם על מישהו שקיבל איזה שנתיים חינם או אינטרנט במחיר מצחיק בגלל שלקחו לו יותר מדי כסף.

יצרתי קשר עם קשרי לקוחות ואחרי כל ה"שכנועים" שהרשת שלהם הכי טובה... בלה.. בלה... בלה... לא הצלחתי להוריד יותר מ 69 שקל קבוע.

הבעיה היא שהאינטרנט שאני מקבל כעת באזור ה 61 מגה. מקווה שהטכנאי שמגיע היום יכול לסדר שם משהו, בגלל שלרדת במהירות כרגע יוצא לא משתלם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני באמת חייב עזרה , גם פתחתי דיון אחר חדש

נגמרת לי החבילה של 10 מגה ועכשיו מחירי התשתית שבזק מציעה לי הם אסטרונומיים, מתחיל מ89 ל10 מגהל99 ל15 מגה...

איזה מחיר אני יכול לקבל על תשתית מבזק ואיך אני עושה את זה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים