עבור לתוכן

בקשת המלצה למחשב נייד במחיר עד 4500 או 5200

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? עריכת וידאו, עבודה בתלת מימד ( 3ds max) , גיימינג כבד(משחקים עם גרפיקה כמו של קרייסיס) , סרטים

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך צריך להיות רגיל.. נראה לי 17 אינג.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב לי ממש אבל המינימום זה 1366x768

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהמקלדת תכלול numpad

* משקל רצוי? לא חשוב לי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 3 שעות ומעלה יהיה טוב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) חשוב מאוד שתהיה יציאת VGA.

* Bluetooth?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמובן שאני אעדיף SSD אבל לא על חשבון הביצועים של המחשב. אני מוכן להתפשר על HDD לטובת ביצועים מירביים במסגרת התקציב

* כונן אופטי? מה זה?

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מה זה תוכנת עגינה?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא. אני אשמח לחסוך פה לטובת הביצועים ולקבל מחשב בלי מערכת הפעלה. יש לי סריאל מקורים לווינדוס 7 מהלפטופ הנוכחי שלי.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה שלי היא לחברת סמסונג מטעמים כספיים...

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

1) אני רוצה שהיציאות של החיבורים יהיו מאחורה.. זה לא ממש חשוב אבל אני מעדיף את זה.

2) אני לא רוצה לפטופ עם מראה משוגע. אני רוצה לפטופ עם מראה רגיל - בצבע שחור ובלי קשקושים מוזרים של עיצוב..

3) זה הכי חשוב - אני צריך לקבל המלצות על לפטופים של חברת סמסוג בלבד. את הלפטופים של החברה הזאת אני יכול להשיג בהנחה הכי גדולה.

*אני קונה מהארץ ולא מחול

אני רוצה לקבל שתי סוגי המלצות:

-סוג אחד על פי מסגרת תקציב של 5200 ש"ח

-סוג שני על פי מסגרת תקציב של 4500 ש"ח.

תודה לעוזרים :)

גיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים