עבור לתוכן

מפרט ב-2600 ש"ח לשימוש משרדי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרבה קבצים וטאבים פתוחים. שימוש באוטוקד ואינבנטור.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב למשרד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי כולל אופיס 2010 ורצוי התקנה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא אך עדיף באזור המרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן. לא.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להמליץ לי לפחות על מעבד? האם אני צריך מעבד חזק בשביל לעבוד על אוטוקד / אינבנטור ? האם צריך כרטיס מסך חזק? יש לי גם נטייה להשאיר הרבה טאבים וקבצים פתוחים, האם במקרה כזה מומלץ לי לקנות 8GB RAM ?

פורסם

הדרישות פשוט לא תואמות את התקציב.

בתקציב הנתון, יחד עם החריגה, ניתן להציע לך מפרט הכולל מעבד חזק יחסית לדרישות שלך, יחד עם נפח של 16GB זיכרון פנימי.

אולם ללא כרטיס מסך (ממומלץ GTX 660 - לחץ עלי)

ללא מערכת הפעלה, וללא אופיס (לגרסה הבסיסית)

כל אלו מחייבים הוספה של כ~1700 ש"ח לתקציב.

מה שגם מומלץ להוסיף כונן SSD למערכת, לא מדובר בחובה, אבל יכול בהחלט לסייע.

בכל אופן, ניתן להציע לך מפרט אפשרי שכזה

http://www.tms.co.il/preview/spec/6ks9a3m1

הכולל מעבד i5-3470 יחד עם 16GB זיכרון פנימי.

ישנו ספק של 500W על מנת שתוכל להוסיף בעתיד כרטיס מסך תומך.

במידה ולא תרצה בזאת, ניתן יהיה לחסוך בכ~100 ש"ח.

לשיקולך.

פורסם

הוא יכול גם להסתפק ב Core i3 או ב FX-6100. נכון שעדיף Core i5, אבל להסתדר בצורה סבירה לחלוטין, אפשר גם עם פחות. אפשר להסתדר גם עם 8GB זכרון. אם לא יספיק, תמיד אפשר להוסיף. אם אתה לא גמיש בתקציב ואתה צריך מערכת הפעלה ואופיס, יהיה צורך לרדת ל G2020. גם עם זה יהיה אפשר להסתדר. הכל עניין של פשרות.

דווקא בלוח אולי כדאי לקחת לוח יקר יותר עם רכיבים איכותיים יותר - ויהיה אמין יותר. לטעמי, למחשב שמיועד לעסק, אמינות חשובה יותר מביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים