עבור לתוכן

מפרט למדיה סנטר / שימוש משרדי / תכנות עד 4K ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 4K אבל אפשר למתוח טיפה למעלה בשביל משהו שבאמת שווה את זה.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עבודה משרדית (אופיס וכו'). גלישה מרובת טאבים. תכני HD (המחשב יחובר לטלוויזיה). תכנות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? סביב 5. הוא לא יושב בחדר שינה אבל גם לא בא לי מחשב שירעיש בסלון.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל אם יש אפשרות להשאיר את האופציה פתוחה זה יהיה נחמד.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות. אזור הצפון.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

USB3 ו-HDMI, אבל אני מניח שהיום זה כבר סטנדרט.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא מאמין שאשדרג אותו בצורה משמעותית בעתיד.

תודה!

פורסם

אתה רוצה מארז שוכב/מרובע? האם יש הגבלה מבחינת הגודל?

פורסם
  • מחבר

מארז סטנדרטי.

אין הגבלת גודל.

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת למישהו יש הצעה?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לבנות מפרט בעצמי באתר של KSP (בתמונה המצורפת). אשמח להערות כי ההבנה שלי בתחום די מוגבלת.

כמה שאלות ממוקדות:

-ההבדל בין ה- caviar blue ל-black מצדיק את ההשקעה? מה בעצם ההבדלים ביניהם?

-הלוח הוא אוברקיל? אם כן, מה יהיה עדיף במחיר סביר? כנ"ל לגבי הספק והמארז.

תודה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא נראה לי שאתה צריך משהו כל כך יקר, גם מערכת ב-2000 ש"ח תעשה את העבודה בלי בעיה.

עזוב את WD, יש לך את הכוננים של סיגייט שעדיפים וזולים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים