עבור לתוכן

חברת משקפי שמש Carolina Lemke, מכירים?

Featured Replies

פורסם

מישהו שמע על החברה הזו?

נתקלתי בדוכניה במספר קניונים. התעניינתי ספציפית במשקפי השמש האלה ונאמר לי שהעדשות מסננות UV400. מאחר ולא שמעתי על החברה הזו לפני כן, רציתי לשמוע אולי מישהו מכיר/התנסה/שמע..

פורסם

יש לי כמה זוגות משקפי שמש שלהם והם בסדר גמור

פורסם

לפי מה שקראתי זו לא חברה מפורסמת, חברה ישראלית, המעצבת היא ישראלית שגרה בגרמניה וחזרה לארץ או משהו כזה.

מיתגו את עצמם די טוב, לא יודע להגיד לך אם המשקפי שמש יותר טובים מאלה שמוכרים בשוק ב-20 שקל, למרות שמספר אנשים שאני מכיר שקנו אומרים שהם סבבה, מצד שני כמה כבר אנשים יודעים להבדיל בין משקפי שמש טובות ולא טובות.

פורסם

חברה ישראלית שממתגת את עצמה כחברה מחו"ל. לא ידוע עד כמה המעצבת באמת גקמניה. מה שאני יכול להגיד לך בוודאות שהחברה לא משווקת בשום שחוק אחר חוץ מהשוק הישראלי.

בנוגע למשקפיים, מבחינת הגנה הם עושים זאת נהדר. אומנם לא מצאתי חנות שתסיכם לבדוק לי אילו הגנות קיימות במשפקיים אך ממה שהבנתי זהו שוק יחסית מפוקח ולא אמורה להיות הבדלינה מה שהם טוענים להגנה בפועל.

עכשיו מבחינת חומרים: קניתי מהם שתי זוגות ושימלתי יחדיו כ-120 ש"ח. הזוג הראשון נשבר תוך פחות משנה וככל הידוע לי, לא סבל מיחס מבזה אלא פשות עייפות החומר או משהו.. אני גם לא הרכבתי אותם כל יום וכמעט תמיד שמרתי בקופסא.

ידידה שעבדה אצהלם טענה שהיא הייתה שומעת יחסית הרבה על משקפיים שנשברים אצלהם, כמו כן בזמנו קראתי על זה גם במספר פורומים..

האם מאה שקל למשקפי שמש וד עונתיים שויים את זה? לא אני שצריך להחליט.

פורסם

אני ממליץ להשקיע איזה 300-400 בזוג פולורייזד, ההדבל מורגש מאד.

פורסם

לפי דעתי כמו כל מותגי משפי השמש/ראיה הפרטיים שצצו בארץ (כגון koya של אופטיקנה) גם משקפיים אלו מיוצרים בסין ונמכרים תחת מותג פרטי שנשמע טוב, לפחות הם לא מתמחרים במחירים מופרכים כמו באופטיקנה.

נ.ב. יש לי משקפי שמש של oakley מעל 10 שנים שעברו לא מעט ועדיין נראות טוב

פורסם

גם משקפי של מותגים אפשר למצוא די בזול אבל רק בחורף - יש מבצעים די גדולים בכל החנויות

פורסם

גם עכשיו יש מבצעים- דגמים מסויימים של Ray Ban נמכרים ב399 ש"ח בסופר פארם אופטיק ואופטיקנה.

פורסם

עם כל הוואו,הכבוד וההילה ששורת סביב ריי בן אני אישית הייתי נמנע מהמשקפיים שלהם מפני שהסינים הגיעו לרמת חיקוי כ"כ גבוה שאפילו החברה עצמה הודתה בכך שהם מתקשים לזהות את החיקוי.

במבחן הזמן ההבדל היחיד שעלה הוא בצירים שבסינים קצת נחלשים לאורך זמן ושם העקב אכילס שלהם.

אין לדעת אם במקרה חברה X נפלה על קונטיינר חיקוי במקום מקורי בטעות ומשם הרתיעה הקלה שלי.

כמו שצוין למעלה, אני ממליץ על קניה של משקפיים עם עדשת פולארויד. מדובר בתוספת כמה שקלים שעושים הרבה הבדל.

אישית קניתי משקפיים עם עדשות פולארויד מאירוקה (תחת המותג בית שלהם) והם מחזיקות נהדר אחריי 5 שנים ונראות דיי טוב. אומנם דרשו חיזוק של הברגים בצירים אחת לתקופה ובטעות העפתי אותו ממצוק קטן בנגב, אבל הכל בסדר... 8)

נ.ב-

תבדוק באופטיקה הלפרין. בדר"כ יש להם מבצעים מאוד טובים.

פורסם

בשביל מה להמליץ לאנשים על פולארויד? כי זה נשמע מגניב וזה יקר יותר אז זה בטח גם טוב? זה בסה"כ ציפוי שעוזר למנוע השתקפויות. זה שימושי לכאורה לנהגים למשל, שרוצים לראות דרך שמשות הרכב שלפניהם ולא את ההשתקפויות על גביו, או לדייגים שרוצים לראות לתוך המים. כל אחד אחר לא ירוויח מזה כלום, להיפך, אף אחד לא מזכיר את החיסרון העצום שלהם, הם משבשים תצוגות של מסכים! מאוד קשה לצפות בכל סוג מסך. רכשתי 2 זוגות כאלה כי הקשבתי להייפ וחשבתי למה לא, זה יעזור לי בזמן הנהיגה, ועכשיו אני בקושי רואה את מסך התצוגה בתוך הרכב שלי! גם מבחינה אסתטית, הן באות רק ברמת כהות גבוה ומסוימת, אי אפשר לבחור עדשה עם כהות משתנה או לשחק עם אחוזי הכהות.

פורסם

אני הזמנתי משקפי פולוריאזד של solar shield מאתר בארצות הברית ( לא הצלחתי למצוא בארץ במחירים שפויים) ב100 שח.

התוודעתי לראשונה לחברה הזו כאשר קרובת משפחה עברה ניתוח בעין והרופא המטפל נתן לה בחינם משקפי פלסטיק פשוטות של solar shield. ניסיתי אותן ונדהמתי מרמת ההגנה שהן מספקות. בתור אחד בעל עיניים רגישות במיוחד הצלחתי לראות נורמלי! הגנה טובה שמכסה את כל העין.

לגבי הפולוריזד, אחד הדברים המגניבים ביותר שיש. העולם נראה שונה לחלוטין שאין השתקפויות, פתאום רואים פרטים שלא נראים בעין מזויינת, הכל ניהיה צלול וחד יותר.

החיסרון היחיד הוא שכמה סוגים של מסכים מקבלים צבעים מעוותים דרך העדשה ( אייפונים בעיקר, עם הled של סמסונג לא היתה לי בעיה, רק שינוי צבע).

פורסם
  • מחבר

אני חוזר רגע לנושא המקורי - נראה יותר ויותר שמדובר בתכסיס שיווקי של שתי חברות ישראליות: הודי'ס וטופ-טן. הם יצרו מותג משקפי שמש תחת שם פיקטיבי של מעצבת גרמנייה כביכול. ראיתי בפייסבוק שלהם הרבה תלונות על איכות החומרים ועל שירות לקוחות גרוע.

החשש העיקרי שלי היה בנוגע לעדשות. אהבתי את המשקפיים שראיתי אבל אני לא מוכן להתפשר בסוגיית העדשות במשקפי השמש שלי. חבל שאי אפשר לבדוק את איכותן בשום מקום..

הבנתי מדבריהם שהעדשות שלהם מיוצרות ע"י החברות אופטיפלס וסגם. מוכרות?

פורסם

סגם מוכרת, באתר של אופטיפלוס כתוב שהם הזכיינים של אסילור- חברה מוכרת. מדובר כמובן בעדשות אופטיות, לא בעדשות רגילות.

השאלה היא אם החברה הזו נותנת את המעטפה של העדשה כדי לוודא שאכן מדובר באותה עדשה ששילמו עליה.

משום מה בקארספורום יש דיון בנושא, אני מדבר בעיקר על ההודעות של matansab.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=443653

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים