פורסם 2004 בפברואר 221 שנים לא ממש ידעתי איפה לכתוב את זה אז אני פשוט אכתוב את זה פה ומקסימום תעבירו אוקיי בזמן גלישה להנאתי ברחבי האינטרנט מצאתי ידעה הקשורה לקונסולת המשחקים אשר לא פעם ולא פעמיים היו עליה כאן חדשות.. ולפי החדשה האחרונה שהתפרסמה פה כולנו חשבנו שכל זה היה סתם עוד סיפור דימיוני או אולי סתם תרמית. אבל לפי האתר www.phantom.net אתרה הרישמי של הקונסולה אכן נראה שהיא עלולה לצאת בסוף חודש מרץ (31 במרץ) הקונסולה הזאת אכן נראית כפיתרון מצוין לבעית ה"גיבויים" שמתרחשת בכל הקונסולות הקיימות סביר להניח שימצא לזה פיתרון אבל רעיון הורדת כל המשחקים שאתה רוצה דרך האינטרנט הוא אכן רעיון נחמד ביותר, יהיה אפשר גם לשחק במשחק לפני שקונים (כנראה דמו כזה) ומחירי המשחקים ינועו בין 3דולר לכ50דולר למשחק קונסולה זאת תיהיה בנויה בסיגנונה של ה Xbox (עיקרון המחשב) היא כנראה תעלה בסביבות ה 300+ דולר מחיר זה יהיה בעייתי בהתחלה בגלל מחירם של PS2 וXbox שעומדים על פחות מ200 דולר ! והיא תכלול: Product Specs Here are the product specifications for the Phantom console, taken from the official Phantom Web site: Standard Components Fits in 19-inch entertainment center Custom OS on Windows XPe kernel Up to AMD XP 3200+ processor 400 Mhz FSB 1 GB dual channel DDR RAM nVidia NV36 Full DirectX 9 graphics card Custom Nforce-2 Ultra 400 motherboard Dolby Digital 5.1 Surround Sound Up to 320 Gigabyte internal storage device Onboard RF wireless modules S-Video, RCA or component video connections 10/100 baseT Ethernet Wireless controller Wireless keyboard and mouse Two USB ports Four controller ports Optional Components Extra controllers, wireless or corded Keyboard and mouse with charging base station Storage expansion for additional game storage DSL modem Cable modem Wireless WIFI card Memory upgrades Speaker sets Flat screen displays כמה תמונות: של התפריט: של הקונסולה עצמה: אכן יכול להיות וזאת תיהיה אחת הדברים החמים הבאים ויכול להיות וזאת אחת הנפילות הגדולות ביותר עכשיו השאלה האמיתית היא ... האם היא אכן תשוחרר והאם בראשון באפריל כבר נוכל להתחיל לשמוע עליה (לטובה ולרעה).
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים וואי מאאגניב סוף סוף רואים ממנה סימני חייםאגב, ידוע כבר על ספונסרים או חברות משחקים שיעבדו איתה?
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים זה הולך לעלות 700 דולר זה לא שווה את ה כסף....אתה קונהbarebone במחיר דומה לזה.
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים זה מחשב לאנשים שלא מבינים במחשבים!לאנשים שרוצים לשחק בלי להתעסק עם המחשב.לדעתי הXBOX 2 היה הצלחה,כרטיס מסךR500 של ATI + שלוש ליבות של 64 BIT מתוצרת IBM, נשמע כמו חלום, וכל זה כבר ב2006
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים בחיים לא הבנתי את הקטע של הפאנטום... למה לא לקחת את המחשב שיש לי בבית ולחבר אותו לטלוויזיה? בגלל שהפאנטום מעוצבת יפה אני יחבר ת'מחשב לטלוויזיה ויקנה לוג'יטק קורדלס ראמבלפאד (ג'ויסטיק) , זה יהיה בדיוק אותו דבר. והיה לי מחשב רב תכליתי !!! ואגב, ביננו מי יקנה כלכך הרבה משחקים מקוריים?
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים רק בארץ התופעה של צריבה וחיקויים כל כך חזקה, ברוב המדינות האחרות זה הרבה הרבה יותר חלש, הרוב קונים מקורי.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים לדעתי הXBOX 2 היה הצלחה,כרטיס מסךR500 של ATI + שלוש ליבות של 64 BIT מתוצרת IBM, נשמע כמו חלום, וכל זה כבר ב2006הצחקתה אותי!אתה זוכר מה היה לפני שנתיים בPC?עוד שנתיים יהיה אותו דבר(אם לא יותר חזק) למחשב; ובזמן שהאקסבוקס2 יתיישן ו"גרסא באה" תבוא רק עוד כמה שנים- מחשב אפשר להמשיך לשדרג בהדרגה.מעבר לזה הרזולוציה שלה הטלויזיות לא ניראה לי תשתנה בהרבה או שיהיו טלויזיות חדשות (ואז לאלה שנישארו טלויזיות לפני כמה שנים יצטרכו גם את הטלויזיה לשדרג). וגם השליטה לא תשתנה, וביננו משחקים כמו מאפיה, GTA, מקס פיין ואחרים שדורשים דיוק ביריות הם ממש לא מתאימים למשחק עם GAMEPAD.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים זאת בדיוק הבעייה של הקונסולותהשילוב של עכבר מקלדת בשוטרים זה פשוט שילוב מנצח
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים קונסולות איך שהוא מוצאות ייתרון על מחשבים רק במשחקי ספורט, וגם אז לא תמיד.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים לדעתי גם משחקי מכותהסיבה היחידה שאני מחזיק בPS2 בגלל טקין 4... כל פעם אני מוצא מישהו מקצוען אחר וקורע אותו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.