עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2012 - ת'רד בקשות, מציאות ושאלות.

Featured Replies

פורסם

מעבר ל- Zowie אין סוויצ'ים חומים, יש עליה 30% הנחה באייבורי (יוצא בערך 330ש"ח, שזה מחיר מעולה, זול מחו"ל).

אני קניתי בסוף Max NightHawk X8 (מהאתר שלהם+קופון מבצע BF ומשלוח עם BUY2USA בים עם קופון הנחה $10 של פייפאל) עם תאורה מקוסטמת ועוד כל מיני דברים וטובים, לפי הערכה שלי יצא בשורה התחתונה (כולל משלוח ומע"מ) כ- 600ש"ח.

יש לך במבצע של KSP אפשרות לקנות 2 ב- 462ש"ח, יוצא 231ש"ח לאחד, הכי זול שאפשר להשיג (כולל חו"ל), אני קניתי 2.

הZOWIE היא בעלת סוויצ'ים אדומים לצערי,רק בחול היא נמכרת בגרסא בעלת סוויצ'ים חומים.

• תגובות 322
  • צפיות 47.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך "הכי זול שאפשר להשיג" אם עד לפני שעות ספורות היה את זה?

תעשה את החישוב כולל משלוח לארץ, יצא קרוב ל- 250ש"ח.

יש גם את זה (עדיין זמין) -

http://www.amazon.com/gp/product/B009QZH6JS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&keywords=64gb&qid=1353784170&sr=8-2

הZOWIE היא בעלת סוויצ'ים אדומים לצערי,רק בחול היא נמכרת בגרסא בעלת סוויצ'ים חומים.

צודק, טעות שלי, הייתי בטוח שבתיאור היה כתוב חומים. כפי הנראה אין שום מקלדת מכנית עם סוויצ'ים חומים בארץ.

פורסם

איך? לי יצא 172 דולר..

גם לי

כמה זה יעלה לי?

מחיר המוצר באמזון: $105.06

מסים: $22 (אוזניות)

טיפול וביטוח משלוח: $10.5

משלוח אווירי: $33.5

סה"כ לתשלום:$172 / ₪671

פורסם

סתם תהיה - למה Quickfire Pro ולא Trigger? בגלל המחיר?

כן :-\

עכשיו אני רואה שהם לא מוכרים אותה עם סוויצ'ים אדומים, אז עוד סיבה אחת.

פורסם

גם לי

כמה זה יעלה לי?

מחיר המוצר באמזון: $105.06

מסים: $22 (אוזניות)

טיפול וביטוח משלוח: $10.5

משלוח אווירי: $33.5

סה"כ לתשלום:$172 / ₪671

לחצת על קנו עבורי עם משלוח אוירי, יש תוספות בשירות האקסטרא הזה. לחץ שלח וזהו אם אתה רוצה לקנות לבד ללא תוספות, תבחר מלוח ימי (40 יום במקום 7 ימים של אוירי) ותקבל $148. אם תשלם על המשלוח ל- BUY2USA בפייפאל, תוכל לקבל גם עוד $10 הנחה. כלומר סה"כ אמור לצאת $138.

פורסם

http://www.amazon.com/gp/product/B005HY4UOG/ref=gb1h_img_c-3_2662_A3VCAVU2HNXEC5?smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1N786RSNHJTFE14V8PAE&pf_rd_i=384082011&pf_rd_p=1417532662

תחנת עגינה לאנדרויד שיכולה לצאת ב55 דולר סופי עם משלוח דרך buy2usa.. הולך להיגמר בדקות הקרובות

פורסם

לחצת על קנו עבורי עם משלוח אוירי, יש תוספות בשירות האקסטרא הזה. לחץ שלח וזהו אם אתה רוצה לקנות לבד ללא תוספות, תבחר מלוח ימי (40 יום במקום 7 ימים של אוירי) ותקבל $148. אם תשלם על המשלוח ל- BUY2USA בפייפאל, תוכל לקבל גם עוד $10 הנחה. כלומר סה"כ אמור לצאת $138.

adiz

אשמח אם תוכל להנחות אותי.

נרשמתי הרגע לאתר buy2.

נכנסתי למחשבון אמזון, וזה באמת כותב לי 148 דולר.

עכשיו באמזון אאפשר לשלם עם PAYPAL.

עכשיו, יש שם אפשרות:

1. לרכישת מוצר

2. קנה עבורי

השאלות שלי:

איך אפשר לשלם דרך PAYPAL?

יש אופציה א':

אני משלם לאמזון וכותב שם את הכתובת האמריקאי שהאתר נתן לי.

ואז BUY2 שולח לי. איך אני משלם לBUY2 בשלב הזה בעזרת הPALPAY?

אופציה ב' זה קנה עבורי ואז ישר אני משלם הכל לBUY2.

ועל זה הם לוקחים עמלה של 10 דולר?

תהיה לי אפשרות לקבל 10 דולר הנחה במקרה כזה?

פורסם

אני הולך כנראה לקנות את הSS סיביריה 2 USB בבאג, מחיר משתלם 250 ש"ח.

רק שאלה מהירה, הן טובות? ;D כי אני לא רק משחק, אני גם נגיד, צופה בסרטונים ומדבר בסקייפ (חחחח, איזה שימוש, אבל אני מדבר המוון בסקייפ, יש משפחה בחו"ל)

וכמובן שזה לא נוח בשעות מאוחרות.

המיקרופון סביר? לטים ספיק ולסקייפ?

אני מקווה שלא ייגמר המלאי.

פורסם

במידה ומישהו מעוניין, אני יכול להשיג דרך אחותי שגרה בUK כונן קשיח של SEAGATE פנימי של לפטופים - כלומר 2.5", 7200RPM 750GB

ב400 שקל, אולי טיפה פחות, תלוי מה יהיה הערך באותו יום של הרכישה.

פורסם

הבנתי שבביצה החדשה המשלוח חינם. לא?

ובאמאזון כתוב "cannot be shipped to the selected address".

בשני המקרים אתה צריך חברת שילוח צד ג', אחרת אתה לא יכול לקבל את זה לארץ, וזה עולה כסף...

adiz

אשמח אם תוכל להנחות אותי.

נרשמתי הרגע לאתר buy2.

נכנסתי למחשבון אמזון, וזה באמת כותב לי 148 דולר.

עכשיו באמזון אאפשר לשלם עם PAYPAL.

עכשיו, יש שם אפשרות:

1. לרכישת מוצר

2. קנה עבורי

השאלות שלי:

איך אפשר לשלם דרך PAYPAL?

יש אופציה א':

אני משלם לאמזון וכותב שם את הכתובת האמריקאי שהאתר נתן לי.

ואז BUY2 שולח לי. איך אני משלם לBUY2 בשלב הזה בעזרת הPALPAY?

אופציה ב' זה קנה עבורי ואז ישר אני משלם הכל לBUY2.

ועל זה הם לוקחים עמלה של 10 דולר?

תהיה לי אפשרות לקבל 10 דולר הנחה במקרה כזה?

הקטע להוספת כתובת אמריקאית בפייפאל, לא רלוונטי לאמזון.

באמזון אתה קונה את מה שאתה רוצה בכרטיס אשראי שלך (בינלאומי), ואז אתה מוסיף את הכתובת למשלוח (Shipping) לכתובת שקיבלת מ- BUY2USA (שים לב שאתה מכניס את כל הנתונים כמו שצריך) ובוחר Free Super Saver Shipping (או משהו דומה). בכתובת לחיוב (Billing) אתה כותב את הכתובת האמתית שלך בישראל, זה מונע בעיות עם חברת האשראי.

כשהמשלוח מגיע ל- BUY2USA, הם יוצרים איתך קשר ואתה בוחר תנאי משלוח (ימי אוירי וכו') ובהמשך דורשים ממך תשלום על המשלוח והמיסים (שים לב שלפעמים יש שינוי לכאן או לכאן מהערכה שבאתר שלהם), בשלב התשלום להם, בחר בצורת תשלום בפייפאל ותוסיף את הקוד של ה- $10 הנחה.

פורסם

אוזניות מקוריות של אפל לאייפון, איפה יש משלוח לארץ במחיר טוב?

פורסם

עשיתי הזמנה

וזה הוסיף לי 5.74 דולר.

על המשלוח

[table][tr][td]Shipping & Handling:$5.74[/td][/tr][/table]

ככה זה אמור להיות?

שיניתי את המשלוח לFREE Super Saver Shipping.

וזה ביטל לי את ה5.74.

:xyxthumbs:

פורסם

http://www.amazon.com/gp/product/B005HY4UOG/ref=gb1h_img_c-3_2662_A3VCAVU2HNXEC5?smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1N786RSNHJTFE14V8PAE&pf_rd_i=384082011&pf_rd_p=1417532662

תחנת עגינה לאנדרויד שיכולה לצאת ב55 דולר סופי עם משלוח דרך buy2usa.. הולך להיגמר בדקות הקרובות

איך הגעת ל55 דולר? אצלי זה יוצא 70$ משלוח ימי ו91$ משלוח אווירי..

פורסם

^^ יש טעות למחשבון של BUY2USA במקום המחיר של הדיל ($44.9) הוא לוקח את המחיר הרגיל ($57.99).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים