פורסם 2012 באוקטובר 2613 שנים הייתי רוצה לרשום פטנט על 2-3 רעיונות שיש לי בתחום המכאניקה (אחד בתחום טיבות ההילוכים והשני בתחום הנק"ל) הבעיה היא שאני לא יודע איך עושים את זה במי כדאי להיעזר וכולה... הייתי רוצה לשמוע ממכם המלצות ואולי אפילו הדרכה ממישהו שרשם עם פטנט.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים 1. קח בחשבון שהתהליך ארוך מאוד (מרגע הבקשה ועד האישור/דחייה יכולות לחלוף שנתיים-שלוש ואפילו יותר) ולא זול (עו"ד שמתעסק עם זה זה לא זול, ואתה צריך אחד).2. אתה יכול לומר בודאות שהרעיונות שלך עומדים בקריטריונים לפטנט?3. אתה יכול לומר בודאות שאין פטנטים דומים למה שאתה רוצה לרשום או מוצרים בשוק/מאמר או כל דרך אחרת שבה הרעיונות כבר הוצגו?
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים אכן הרבה כסף לעו"ד מומחה...נדמה לי שתחום ההתמחות שלו נקרא "קניין רוחני"...
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים ילך לך לא מעט כסף על עו"ד..מה שאני יכול להגיד לך מניסיון אישי, זה לשלוח בעצם לעצמך מכתב עם תאריך, חתום ע"י דואר ישראל.לתוכן שבמכתב, אתה כבר אחראי.דואר ישראל הוא אחד מהגופים היותר אמינים שיש בישראל ומסמך כזה יהווה לך הוכחה מוצקת על המצאת הפטנט.
פורסם 2013 בפברואר 2612 שנים לא צריך לזרוק כסף לעורך דין. בקשה לרישום פטנט היא תהליך פשוט שכרוך באגרה של לא יותר מכמה מאות שקלים.http://index.justice.gov.il/Units/RashamHaptentim/Pages/Madrichim.aspxמא' ועד ת'.ממליץ לך לבצע חיפוש http://index.justice.gov.il/Units/RashamHaptentim/Units/patent/Pages/MaagareyHipus.aspxלבדוק שהרעיונות שלך כבר לא הועלו כרעיונות של מישהו אחר לפני שאתה מתחיל את התהליך.בהצלחהץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.