עבור לתוכן

האם הסירקולציה סבירה (ע"פ התמונות)?

Featured Replies

פורסם

האם תהליך מחזור האויר במארז הבא סביר ? (אנא גלגלו התמונות לכיוון ימין בכדי לראות את כל המערך)

שימו לב מקדימה, אני הסרתי 3 פאנלים בכדי לגלות את המאורר, וכדי שיהיה לו אויר לשאוב.

-

למעלה אין לי מאורר, האם כדאי להוסיף?

20tp5q0.jpg

autk69.jpg

Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray

Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI

4x4GB DDR3-1600 G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel

ASUS GTX 680 DirectCU II - coolest and quietest 28nm card

Corsair CMPSU-700GEU GS700

Sharkoon Rebel9 Aluminum Black ATX Case

פורסם

כעיקרון זרימת האויר תקינה.

השאלה היותר חשובה- המערכת שלך מתחממת יתר על המידה או עם טמפרטורות גבוהות מאוד? במידה ולא, אין צורך לעשות שום שינוי. אם הטמפ' סבירות אפשר גם להחזיר את שלושת הפאנלים הקדמיים.

לגבי מאוורר עליון- בכללי אין סיבה, למרות שאויר חם מטבעו עולה למעלה. אצלי מותקן מאוורר 200 מ"מ ובשעת מאמץ הוא מוציא לא מעט חום.

פורסם
  • מחבר

כעיקרון זרימת האויר תקינה.

השאלה היותר חשובה- המערכת שלך מתחממת יתר על המידה או עם טמפרטורות גבוהות מאוד? במידה ולא, אין צורך לעשות שום שינוי. אם הטמפ' סבירות אפשר גם להחזיר את שלושת הפאנלים הקדמיים.

לגבי מאוורר עליון- בכללי אין סיבה, למרות שאויר חם מטבעו עולה למעלה. אצלי מותקן מאוורר 200 מ"מ ובשעת מאמץ הוא מוציא לא מעט חום.

(בד"כ אני משתדלת לנטר טמפרטורות),

אחי בא לחג והתקין משחק שנקרא SLEEPING DOGS, שמתי לב שהASUS 680 הגיע ל 78C והמעבד ל 58C.

שום משחק לא הביא לי את הGPU ל 77C.

אני אישית מתעסקת ב SKYRIM בימים אלו, ווגם שם לא ראיתי 77C.

אז אני סברתי שאולי הסירקולציה לא סבירה, או שפשוט המשחק הזה קורע את ה GPU.... (הגדרות המשחק היו על EXTEREM)

פורסם

כמו שגיל אמר , אלו הן טמפרטורות סבירות .

אם יש לך כסף מיותר , זה תמיד טוב להוסיף עוד מאוורר למעלה אם כבר יש אופציה כזאת , רק שהעליון אם כבר מתקינים אז שיפלוט אוויר .

לגבי המאוורר הקידמי , אני מקווה שיש לך פילטר שמותקן עליו\לפניו , כי אם לא , תתכונני לנקות את המחשב מאבק לעיתים קרובות יותר כאשר הפנלים הקידמיים חסרים ואין לך שם פילטר , כי אז המאוורר יכניס דיי הרבה אבק לתוך המארז . אם יש לך שם פילטר אז זה לא רלוונטי ;D .

פורסם

השקעת בכרטיס חיה כזה אבל לא במארז נורמלי? :screwy:

אניחושב שכדאי לך להוסיף עוד מאוורר כי גם את את קונה את המאוורר הכי טוב זה יוצא 100 שקל גג ואני חושב שזה יעשה טוב מאוד לטמפ'

כמו שאמרו פה אוויר חם עולה והמאוורר העליון יכול להזיז הרבה מאוד אוויר ללא הרבה רעש עם הוא גדול (140 - 200)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים