עבור לתוכן

קניה קבוצתית לאל-פסק: עדכון - ההרשמה התחילה

באיזה סוג אל פסק אתם מעוניינים? 839 הצבעות

1. 1. באיזה סוג אל פסק אתם מעוניינים?

• זול עם אמפר גבוה. מחיר בחנויות לפני הנחה כ400 ש"ח
    • יקר עם וולטאמפר נמוך. מחיר בחנויות לפני הנחה כ650 ש"ח.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך האל פסק הזה? 1000VA עם שתי סוללות ב539 ש"ח כולל משלוח.

פניתי אליהם לקבלת הצעת מחיר. אם יש מישהו שלא מעוניין נא להגיב כאן.

• תגובות 232
  • צפיות 54.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פניתי אליהם לקבלת הצעת מחיר. אם יש מישהו שלא מעוניין נא להגיב כאן.

:xyxthumbs:

אני חושב שכדאי להוסיף גם את הדגם 800 של אותה סדרה שלהם, 800VA עם סוללה אחת . ב 342ש"ח כולל משלוח .

פורסם
  • מחבר

פניתי גם בקשר לדגם הזה.

פורסם

הוא יחזיק את המפרט שלי? (מפרט בצד, כולל המסך).

פורסם

על הנייר הוא זהה לחלוטין ל PRPC של אדוויס

פורסם
  • מחבר

prpc הוא סוללה אחת לא?

פורסם

מאיפה הבאתם את ה PRPC 1500 התענייננו ב PRPC1050

ב PDF שלו יש השוואה של PRPC 1050 והנמוכים יותר - 850 וכו. שימו לב שהגודל של המארז שלו שונה והמשקל שלו שונה - משמעותית - מהקטנים יותר. זה סימן שיש לו סוללה נוספת

פורסם
  • מחבר

אז למה הם לא כותבים זאת? בהנחה שהוא בעל 2 סוללות - יש לו יתרון על הדגם שקישרתי אליו?

פורסם

אדוויס שמים על ה UPS מדבקה NO USER SERVICEABLE PARTS INSIDE --> המשתמש לא אמור לפתוח את ה UPS --> למשתמש לא אמור להיות אכפת כמה ואיזה סוללות יש שם, נכון ?

פורסם

כן זה כמו תמי 4.

פורסם
  • מחבר

אדוויס שמים על ה UPS מדבקה NO USER SERVICEABLE PARTS INSIDE --> המשתמש לא אמור לפתוח את ה UPS --> למשתמש לא אמור להיות אכפת כמה ואיזה סוללות יש שם, נכון ?

כמו שאתה רואה לנו אכפת. אני משער שכל מי שמבין משהו באל פסק או ששואל בפורום שיש בו מישהו שמבין ירצה לדעת.

פורסם

אני דיי בטוח שיש 2 סוללות - לא כתוב אבל תראה את הקפיצה בגודל המארז ובמשקל בין ה 750 וה 1050 : מה שיכול ליצור קפיצה כזאת זה סוללות גדולות יותר, וגם שנאי / קירור גדולים יותר שנדרשים בגלל הסוללות http://www.advice.co.il/data/files/specifications partnerpche.pdf

רוצה להיות עוד יותר בטוח ? תשאל את אדוויס או מישהוא מהפורום שיש לו UPS כזה ובא לו לפרק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים