עבור לתוכן

קניה קבוצתית לאל-פסק: עדכון - ההרשמה התחילה

באיזה סוג אל פסק אתם מעוניינים? 839 הצבעות

1. 1. באיזה סוג אל פסק אתם מעוניינים?

• זול עם אמפר גבוה. מחיר בחנויות לפני הנחה כ400 ש"ח
    • יקר עם וולטאמפר נמוך. מחיר בחנויות לפני הנחה כ650 ש"ח.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מניסיון של חברי פורום PRPC1000 עובד אם ספקיי Active PFC

חוצמזה אם קונים UPSים של אותה חברה האם ניתן לעשות הזמנה "מעורבת" של 2 דגמים (הרוב מדגם 1 ומיעוט מדגם 2) ולקבל הנחה דומה ?

• תגובות 232
  • צפיות 54.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מתחיל להיות כבד. התקציב שלי מוגבל מאוד. אני יכול להשקיע 500 ש"ח גג,

כי יש לי על הראש גם טלפון ומחשב נייד קטן.

הכי זול שראיתי מגיע ל- 870 ש"ח באינטרנט.

נניח ומצליחים להוריד לנו 200 על קניה קבוצתית, עדיין יקר לי ב- 170 ש"ח.

פורסם

אפשר להוסיף לסקר אפשרות לאל פסק יקר יחסית?

אולי יהיו אנשים שמעוניינים.

בעבודה שלי מעוניינים באיזה 2.

פורסם

לאחר קריאה ההסבר המפורט על חישובי הספקים ומשמעות ה VA

אני בעד ה Advice PRPC1050

שמופיע בזאפ ב 811שקל. אם נוריד ל 500-600 זה יכול להיות אידיאלי לרוב הגדול של המעוניינים פה

פורסם

מה קורה אם ה-UPS אמור לספק הספק מסוים אבל למעשה נדרש לספק יותר בזמן הפסקת חשמל? המחשב\מסך פשוט נכבים, או שהוא יחזיק אותם לפחות זמן מהצפוי?

פורסם
מה קורה אם ה-UPS אמור לספק הספק מסוים אבל למעשה נדרש לספק יותר בזמן הפסקת חשמל? המחשב\מסך פשוט נכבים, או שהוא יחזיק אותם לפחות זמן מהצפוי?

בתיאוריה זה אמור לעבוד כמו בספק של מחשב : אם עוברים את המקס' - כיבוי מיידי, או (אם עוברים בקצת) יעבוד אבל לזמן קצר יותר

במציאות יש אופציה נוספת והיא שה UPS יישרף

פורסם

הקניה לא הולכת לכיוון של אל-פסק עם 1000VA-1500VA?

מה כל הקטע של סינוס טהור? זה נחוץ למחשב סטנדרטי?

פורסם

תיאורטית ספקי PFC צריכים סינוס טהור (או גל שלבים שנותן קירוב ממש טוב) - זה מה שמקבלים ב Advice SL ו UPSים אחרים בקטגוריה שלו - אלה UPSים של 1200+ שקל ל 1000VA

במציאות להרבה אנשים בפורום המחשב (אם ספק PFC של כ 500W) עובד ללא בעיה מיוחדת על UPS שמוציא גל "דיי מרובע" בהפסקת חשמל - מדובר על גל של שלב 1 לכל כיוון וגם זה דיי מעוות. מה שאומר שבלי הבטחות, PRPC1050 מחזיק ספקים כאלה - בדרך כלל. מה שנותן אופציה למי שאין לו 1200 שקל להוציא על UPS "מושלם"

פורסם

אני יכול להוציא על זה עד 500 ש"ח, לא יותר.

פורסם
  • מחבר

לצערי אני רואה שאין לי זמן להרים את המכירה הזו. אם מישהו מעוניין להרים את הכפפה שיעדכן אותי.

פורסם
  • מחבר

אני לא "מקפיא" שום דבר. אין לי זמן לארגן מכירה. התאספה כאן קבוצה מכובדת של משתמשים ואני מקווה מאוד שמישהו מהם יקח על עצמו את המכירה הקבוצתית.

פורסם

אני לא "מקפיא" שום דבר. אין לי זמן לארגן מכירה. התאספה כאן קבוצה מכובדת של משתמשים ואני מקווה מאוד שמישהו מהם יקח על עצמו את המכירה הקבוצתית.

אני מאמין שברגע שנהיה סגורים על מי רוצה מה וכמה נוכל להגיש הצעות ומישהו (אולי אני) ייקח זאת על עצמו לפנות לספקים

אפשר להוסיף סקר שבו כל כל סעיף יהווה ups ברמה מסויימת למשל 600VA לספק פשוט ו1500VA לספקים המתקדמים יותר, ובסוף לגשת לדילרים שיביאו הצעות מחיר על כמות שונה של upsים מכל סוג.

מישהו יודע איך יוצרים סקר?

פורסם

גם אני לא הולך להרים את זה ומאותה סיבה כמו ag43. אבל אשמח להשתתף בתור קונה במידה ויוחלט ללכת על APC במחיר סביר.

פורסם

תיאורטית ספקי PFC צריכים סינוס טהור (או גל שלבים שנותן קירוב ממש טוב) - זה מה שמקבלים ב Advice SL ו UPSים אחרים בקטגוריה שלו - אלה UPSים של 1200+ שקל ל 1000VA

במציאות להרבה אנשים בפורום המחשב (אם ספק PFC של כ 500W) עובד ללא בעיה מיוחדת על UPS שמוציא גל "דיי מרובע" בהפסקת חשמל - מדובר על גל של שלב 1 לכל כיוון וגם זה דיי מעוות. מה שאומר שבלי הבטחות, PRPC1050 מחזיק ספקים כאלה - בדרך כלל. מה שנותן אופציה למי שאין לו 1200 שקל להוציא על UPS "מושלם"

אם הבנתי נכון, עדיף לקנות UPS איכותי מחברה איכותית ולא ללכת שבי אחרי ההגדרה של סינוס טהור?
פורסם

רצוי לקחת UPS איכותי מחברה איכותית בכל מקרה. הפקטור המגביל כאן הוא המחיר - לא לכל אחד יש 1200 שקל להוציא על UPS באיכות טובה (ויש כמה חברות שיש להם כאלה - אדוויס, APC, סוסטיינר, גמאטרוניק, אוליי טנסור....)

ברגע שאנחנו לא יכולים לשלם מחיר כזה יש כמה אפשרויות :

להתפשר על UPS שתיאורטית לא מתאים אבל עובדתית אצל הרבה אנשים מהפורום קיים ועובד - אופציה לא הכי מומלצת אבל בערך

להתפשר על UPS חלש יותר - לא

להתפשר על UPS שלפי הנתונים נמצא באותה קטגוריה אבל זול יותר - מתכון לבעיות. יש חברות שמוכרות UPS ים זולים בתור UPSים איכותיים וכדיי להישאר בתחרות מורידים מחירים

להתפשר על מגן ברקים ב 200 שקל או לפרוש בכלל - בחירה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים