עבור לתוכן

קניה קבוצתית לאל-פסק: עדכון - ההרשמה התחילה

באיזה סוג אל פסק אתם מעוניינים? 839 הצבעות

1. 1. באיזה סוג אל פסק אתם מעוניינים?

• זול עם אמפר גבוה. מחיר בחנויות לפני הנחה כ400 ש"ח
    • יקר עם וולטאמפר נמוך. מחיר בחנויות לפני הנחה כ650 ש"ח.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

+1

• תגובות 232
  • צפיות 54.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאדוויס יש PRPC בתור UPS 1000VA זול אבל בדוק, ו SL ל UPSים יקרים (אותה קטגוריה כמו סדרת SUA של APC)

פורסם

טוב השרשור הזה בלבל אותי לגמרי.

הספק שלי זה Seasonic S12ii-620W שהוא active pfc

זה אומר שהאל פסק יתאים לו ?

ואם לא אז ה advice prpc יתאים או שצריך להשקיע בsl ?

פורסם

ה PRPC של אדוויס נותן גל מרובע אם שלב נוסף ב 0. זה מספיק טוב לספק Active PFC ולא חייבים SL (ל SL יש את היתרונות שלו אבל הוא לא חיוני)

ל UPSים אחרים יכול להיות גל מרובע אם או ללא השלב באמצע וזה מה שקובע אם הם יעבדו מספיק טוב או לא אם ספק Active PFC - כשיש את השלב זה מספיק בשביל הספק כדיי לעבוד, ללא השלב כלומר כשהגל מרובע לגמרי יכולות להיות בעיות

פורסם

אז תחלס זה לא אמור לשנות אם אני קונה את ה Aviem Pro 2100 1000VA זה בסך הכל עניין של שירות ואחריות

פורסם

מהמייל שהתקבל מ AVIEM עדיין לא מובן מה צורת הגל שיש לו

ההבדל הוא בין 2 האפשרויות האלה - השלב הנוסף באמצע הוא מה שקובע אם הוא יעבוד אם ספק PFC או לא

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אפשר עדכון על המכירה?

פורסם
  • מחבר

כמו שזה נראה המכירה תתבטל. לא נרשמו מספיק אנשים.

פורסם

ואתה עדיין מזמין לעצמך UPSים מהסוג הנ"ל?

פורסם

יופי

האל פסק שלי שבק חיים עם הברק הראשון שהכה בו אתמול

מה הסיכוי להצטרף למכירה של האל פסק הזול יותר ? היא יוצאת לפועל ?

פורסם

האל פסק שלי שבק חיים עם הברק הראשון שהכה בו אתמול

לכל מי שחושב שאל-פסק מוגן מפני ברקים, הוא טועה. אל פסק הוא כמו כל מכשיר חשמלי אחר וברקים מסוגלים ל"טגן" אותו.

מצד שני, תגיד תודה שהיה לך אל-פסק והמחשב לא חטף את הברק כי זה היה יכול להגמר במחשב חדש.

פורסם

האל פסק מחובר למפצל שמחובר למגן ברקים יונדאי עם השהייה

מהדגם הזה למעשה

http://www.hameir.co.il/Product.asp?Pid=HY-P600LCD&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=123&aff=Zap〈=he

אולי הוא עבד כל כך קשה אחרי ההפסקת חשמל עד שהבטרייה גססה נפטרה ולא רוצה לחזור לחיים ?

פורסם

הבעיה לחבר UPS אחריי מגן שיש לו השהיה היא כזאת :

תחשוב שיש לך נפילת מתח קטנה שנמשכת שניה

אם היה UPS בלבד, הוא היה עובר לסוללה לשניה, וחוזר לעבוד מחשמל רגיל - בשניה הזאת הסוללה לא הספיקה להיפרק כמעט בכלל והיא עדיין טעונה ב 100%. אם תהיה הפסק חשמל גדולה יותר אחריי כמה דקות, ה UPS יהיה מוכן אליה אם סוללה מלאה

אם יש מגן ברקים, המגן מוסיף השהיה - אם ההשהיה היא 4 דקות, אלה 4 דקות שבהן ה UPS יעבוד מהסוללה (ויבזבז אותה) סתם ללא צורך, בזמן שיש מתח תקין בשקע והיה ניתן לעבוד מהחשמל. כלומר אחריי נפילת מתח של פחות משניה הסוללה של ה UPS בקלות תהיה 50% ריקה. אם תתחיל פסקת חשמל, ה UPS יתחיל אותה אם סוללה חצי ריקה וכמובן לא יחזיק את הזמן שצריך..... (הסוללה ב UPS נטענת דיי באיטיות - יכול לקחת לה יותר מיום לטעינה מלאה)

ניתוק יחיד ל 4 דקות לא אמור לדפוק סוללה תקינה ב UPS (זה רק שוחק אותה) אבל אם זה כבר היתה סוללה ישנה (מעל 2-3 שנים) ולא ממש תקינה אז הניתוק הזה יכול פשוט להיות הפעם האחרונה שהסוללה הזאת עדיין תעבוד

גם אם ה UPS חלש מידי למחשב והמחשב היה במאמץ גבוה באותו רגע (כלומר העמיס את ה UPS) ה UPS יכול להידפק מזה אבל זה פחות נפוץ

האם ה UPS נדפק מנחשל מתח או רק כתוצאה מההשהיה ? ניתן לדעת את זה לפי כמה סימנים :

אם ה UPS הקפיץ את המפסק בלוח חשמל רוב הסיכויים שהיה מעורב בזה נחשול מתח. אם לא אז רוב הסיכויים שלא

ניתן לפתוח את המגן והUPS ולהציץ פנימה - אם הוא שוף בגלל נחשול מתח הרבה מקרים יהיו רכיבים שניתן לראות עליהם שהם שרופים/מפוצצים קרוב לכניסת המתח. אם לא אז אין קשר

כך שתנסה להחליף סוללה ב UPS ותראה אם זה מסתדר

פורסם

החלפתי סוללה לפני שנה וחודשיים

הנפילה הייתה כשהמחשב פעל כשלא הייתי בבית, אבל לא במאמץ

ולא קפץ מפסק בלוח החשמל

אני אפתח אותו ואציץ כשאחזור הביתה בערב

פורסם

הצצתי אבל לא הצלחתי לאתר בעיה

לא נשרף כלום

לא נזל כלום (יחסית)

כל הכבלים מחוברים

הפיוזים בכניסה של המתח לא שרופים

לצערי אני לא חשמלטור, אז אין הרבה שאני יכול לעשות מעבר בלי להתחשמל בטעות

(בזמנו הייתי מאוד גאה בעצמי שהחלפתי לבד את הסוללה)

* יש עוד משהו שאפשר לעשות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים