פורסם 2012 ביולי 2913 שנים שלום חברים,ללא הקדמות מיותרות, הנה סרט קצר שיצרו כמה חבר'ה ישראלים מוכשרים במיוחד אשר מציג את עתיד הטכנולוגיה שלנו, מנקודת המבט שלהם:Sight on Vimeo פייר? לטעמי זה מרשים הרבה יותר מסרטון הקונספט של Project Glass מבית גוגל (אפילו שהמטרה של השניים לא זהה).מה דעתכם?
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים לא הבנתי את ההשוואה למשקפיים של גוגל המשקפיים של גוגל זהמוצר אמיתי אם הבנתי נכון (תקן אותי אם אני טועה) זה לא איזה טרילר של מוצר חדש אלא פשוט העתיד (שדרך אגב אין סיכוי שיתממש בדיוק בגלל מה שהם הראו בסוף) אבל באופן כללי סרטון מגניב מאוד
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים סרטון מושקע מאוד אהבתי, הזכיר לי את דאוס אקס..אבל אנחנו רחוקים מטכנולוגיה כזאת.ובכלל זה יהיה עולם מאוד עגום לחיות בו כשהיו דברים בסגנון הזה.כבר היום כל אחד תקוע עם הראש בסמארטפון ובמחשב יותר מידי, הכל ניהיה וירטואליאנשים מאבדים קשר עם המציאות. (ואני ביניהם)
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים קונספט מאוד חביב אבל זה לעולם לא יצא לפועל...(שדרך אגב אין סיכוי שיתממש בדיוק בגלל מה שהם הראו בסוף) אני לא חושב שאתה צודק, מכיוון שאני בטוח שבמערכת כזאת תהיה כל כך הרבה אכיפה שפלישה לשרתים של אדם תחשב מעשה פשע חמור מאוד ויוכל להביא למאסרים ארוכים מאוד וברמות קיצוניות אף הוצאה להורג. אף בן אדם לא יסתכן כל כך בשביל איזה זיון.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים לא הבנתי מה הקשר בין מה שקרה בסוף לבין זה שהמוצר של גוגל יתממש או לא לבזכירכם המוצר של גוגל הוא משקפיים ולא שבב או עדשות או מה שזה לא יהיה בסירטון משקפיים אתה יכול להוריד בכל שלב שאתה רוצה ומשקפיים לא יכולים לשלוט בך ככה שזה לא נכון להשוות בין השניים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.