TheFly פורסם 2012 ביולי 2 Share פורסם 2012 ביולי 2 קראתי את המאמר הבא שמציג את הבישול במיקרוגל כלא בריא.מצאתי גם כתבה אליה היא מתייחסת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3188091,00.htmlרואים שהכותבת היא לא בדיוק גאון הדור... ובכל זאת, מה אתם חושבים על זה? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
romansah9 פורסם 2012 ביולי 2 Share פורסם 2012 ביולי 2 תעשה ניסוי: קח את הפלאפון שלך ותכניס אותו למיקרוגל (בשום פנים ואופן לא להדליק). עכשיו תצלצל עליו. אם הפלאפון שלך מקבל את השיחה, למיקרוגל שלך יש "דליפה". נ.ב. לא קראתי את הלינק שהבאת, אבל תגיד לי שלא צדקתי בבעיה?!עריכה: סה"כ אוכל מחומם בשנית הוא אוכל שברוב המקרים לא בריא. אוכל שעובר חימום מחדש (במיוחד מיקרוגל) תופס יותר בקטריות וחיידקים, מאבד את הנוזלים שלו, ולפעמים מעבד מהערך התזונתי שלו.בריא- לא ממש. מזיק- לא תמיד. אותו דבר כמו לנשום. מסקנה שלמדתי בחיים- כמה שאתה יודע פחות, כך אתה ישן יותר טוב. ולצערי הרב אני לא ממש טמבל. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
fungiman פורסם 2012 ביולי 2 Share פורסם 2012 ביולי 2 אין מחקרים בעיתונים מדעיים מבוססים (BMJ LANCET NEMJ etc) שקושרים בין בעיות בריאות לצריכת מזון שחומם במיקרו (כפקטור בלתי תלוי).חשוב לזכור שבעולם המערבי מי שמרבה לאכול מזון שמחומם במיקרו גם באופן כללי אוכל פחות בריא. כך שצריך לנהל מחקר בנושא בזהירות ותוך ניטרול קו-פקטורים, מה שלא תמיד מקפידים לעשות בכל מיני מחקרים קיקיוניים שמתפרסמים אח"כ בזו'רנלים סינים הזויים (שכתבי "מנטה" ודומיהם אוהבים לצטט).מצאתי יחד עם זאת מאמר אחד שעוסק בסכנות הכרוכות בצריכת מזון המחומם במיקרו והשורה התחתונה שלו הייתה - Concluding, any food containing cheese, when heated in microwave oven, may cause palatal burn if eaten immediately.המסקנה שלי - לא חייבים המון שכל בשביל לפרסם מאמר מדעי-רפואי קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.