פורסם 2012 במאי 2313 שנים וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. 4 שנים ליתר דיוק, זה רק סימן שהאתר עזר לי עד כדי כך שלא הייתי צריכה יותר! עכשיו הכרטיס מסך מתחמם נורא ומפיל את המחשבצריכה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח לעבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, אוטוקאד) לפעמים גם עריכה AVIDוצפייה בסרטים יש לי: לוח אם asus p5q מסך DELL 2407 אשמח מאוד לעזרתכם
פורסם 2012 במאי 2313 שנים האם כרטיס המסך הנוחכי מספיק לשימושים אלו? מהו בכלל?אולי כדאי לתקן\לממש אחריות במקום לקנות חדש, יכול להיות שיהיה מדובר בבזבוז בכל אופן אז...
פורסם 2012 במאי 2313 שנים אם הבעיה היא רק התחממות, אז יש לנקות את הכרטיס מסך ועל הדרך אולי גם למרוח משחה תרמית חדשה.
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר רוב הסיכויים שהוא הלך, המאוורר עשה רעשים והפסיק לעבוד. ניסיתי לנקות אבל זה לא עזר. הוא התחמם לרמה שקיבלתי כוויה. נדמה לי שהדגם של כרטיס המסך הוא - HD 3650
פורסם 2012 במאי 2413 שנים טוב, שדרוג ממנו היא לא משימה קשה ובטח שאין צורך להשתמש בכל התקציב או אפילו חצי ממנו על מנת להנות משדרוג משמעותי.ההצעה שלי היא בכיוון הזה:http://www.p-see.co.il/pl_product~S675512D5HD~6~28.htm?x=1
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר תודה ליאור, ומה לגבי הזיכרון? לא עדיף 1g ? נתקלת כבר בבעיה הזו של הכרטיסים שהמאוורר מפסיק לעבוד? לא רוצה שיקרה לי שוב אותו הדבר... אמרו לי שזה גם מאוורר שקשה להחליף אותו...
פורסם 2012 במאי 2413 שנים המאוורר של כרטיס מסך זה איכותי, וגם שקט. לגבי הזכרון הגרפי אני לא רואה צורך ב-1GB של נפח, לא רואה איך 512MB אפילו יהווה מגבלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.