עבור לתוכן

ה Speaker ב- DEFY החדש שלי גורם לפידבק.אנשים שומעים את עצמם. איך פותרים את זה?

Featured Replies

פורסם

היי!

רכשתי Motorola Defy כפי שהמליצו לי בפורם זה. חזרתי מארה"ב, משם רכשתי ת'מכשיר, והגעתי לאחת החנויות המוכרות להתקנת רום CM7.

הבעיה המוזרה והמאוד נוראית היא, שברגע שאני שם מישהו בספיקר בזמן שיחה- אז אותו בנאדם שומע את עצמו כפול ולכן פשוט אי אפשר לנהל שיחה במצב הזה! ואני חייב את הפיצ'ר הזה!

רק כשאני מנמיך לווליום הכי הכי נמוך-אז כנראה זה בסדר..אבל אז אני לא שומע דבר!

אינני יודע אם זהו משהו חומרתי או תוכנתי, אשר קשור לפריצה?

אינני יודע אם זה פשוט Design Epic-Fail? משום שהמיקרופון לדיבור והספיקר עצמו די סמוכים אחד לשני בתחתית המכשיר. אחד מקדימה והשני מאחורה. מישהו יכול לעזור בבקשה!?

אולי שווה להחזיר ת'מכשיר כי אין פתרון לזה? חבל לי כי זה נראה לי מכשיר מדליק לאללה ומתאים לדרישותיי... :-\

אשמח לעזרה, כי כל מה שמוצאים ברשת זה לגבי הבעיה שיש למכשיר עם ה earpiece..שזה לא המקרה שלנו פה..

פורסם

לא נתקלתי בבעיה כזו אבל תמיד כדאי לבדוק אם זו בעיית תוכנה (דהיינו משהו ב-ROM) ואם זה ממשיך - אז אפשר לשלול את זה ולהגיד שזה משהו חומרתי ואז אולי תנסה ליצור קשר עם החנות בארה"ב להחזרה. תנסה להחליף לרום רישמי של פלאפון/אורנג'/סלקום או ROM אחר כלשהו, יציב ומוכר

פורסם
  • מחבר

לא נתקלתי בבעיה כזו אבל תמיד כדאי לבדוק אם זו בעיית תוכנה (דהיינו משהו ב-ROM) ואם זה ממשיך - אז אפשר לשלול את זה ולהגיד שזה משהו חומרתי ואז אולי תנסה ליצור קשר עם החנות בארה"ב להחזרה. תנסה להחליף לרום רישמי של פלאפון/אורנג'/סלקום או ROM אחר כלשהו, יציב ומוכר

היה לי חשש שזה יכול להיות בעיה כלשהי ב ROM כי בדיוק עדכנתי אותו.

אז סדר הפעולות צריך להיות- שינוי ROM לגרסה אחרת [אתה ממליץ על הגרסאות הרשמיות] >> ואם הבעיה נמשכת - אז בוודאות זוהי בעיה חומרתית בפלאפון עצמו, כן?

פורסם

מעקב.

פורסם

מנסיון רב עם הdefy (עם הרבה מכשירים שונים, לא אותו אחד), לא אמורה להיות בעיה כזאת, נסה להחליף תוכנה

פורסם
  • מחבר

מנסיון רב עם הdefy (עם הרבה מכשירים שונים, לא אותו אחד), לא אמורה להיות בעיה כזאת, נסה להחליף תוכנה

תודה על התגובה.

אציין רק שה ROM הינו CM7 2.3.7

ושהספלאש-סקרין בהפעלת המכשיר מראה: cyanogen defy 7.1-11

אולי זוהי גרסה לא סופית? או שלא נבדקה עד הסוף על ה Defy.

אולי אצטרך לרדת בכמה רמות של גרסאות לגרסה יציבה יותר. למי שיכול להמליץ על כזו שעובדת 100%..שיגיד.

אולי בכלל צריך לרדת בגרסת האנדרואיד עצמו, מ 2.3.7 למשהו אחר?

אדווח לאחר מכן אם שינוי הגרסה סידר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

טוב, אז הורדנו בחנות לגרסה אחת לפני הגרסה שהתקנו, והבעיה חוזרת ונשנית.

במקביל, מצאנו עוד DEFY בחנות, שנראה שיש עליה ROM זהה CM7, וניסינו לעשות שיחה עם ספיקר ולא היו את אותם הרעשים.

אז כנראה שזוהי בהחלט בעיה חומרתית במכשיר [החדש].

כך, שעכשיו אין לי מושג מה לעשות ממש. הייתי רוצה פשוט ללכת למוטורולה פה ולראות אם יתנו לי שירות.

אבל אחרי שהם יגלגלו אותי מכל המדרגות [בגלל שלא רכשתי ישירות מהם] -אז אצטרך להחליט אם אני נותן לחנות לפתוח ת'מכשיר ולנסות לתקן ת'בעיה בעצמם [אין לי מושג אם זה משהו בספיקר, במיקרופון או בלוח?],

או שאצטרך להגיע לברירה האחרונה שלי, שהיא-להחזיר ת'מכשיר לאמאזון ולקבל החזר. שזה הכי מעצבן, כי אני עדיין רוצה ת' DEFY המעאפן הזה... :kopfpatsch:

הצעות, מישהו?

פורסם

מעבדה פרטית?

פורסם

תלך למעבדה פרטית וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים