פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב,לא משמעותי3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שלא יהיה רועש מדי6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת 78. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שידרוג של כרטיס מסךשלום לכולם,אני מעוניין במפרט ב-2500 שקל שכולו יהיה מותאם לכרטיס מסך 9600GT ג'יפורס שברשותי,אני מודע לזה שהתקציב שלי גבוהה והייתי רוצה לנצל את כולו ! שימוש המחשב הוא אינטרנט ,סרטים ,משחקים כמו שציינתי ,תודה רבה לכולםנושא זה נפתח באישור מנהל
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים בבקשה זה מפרט לשימושים שלך עם אנו עושים שימוש בכל התקציב:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪925קירור למעבד:Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fanכמות: 1 - מחיר: ₪96לוח אם:Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.b - זמין במלאיכמות: 1 - מחיר: ₪299מארז:SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪565זיכרון:Crucial 4GB DDR3 -1333כמות: 2 - מחיר: ₪105קשיח למחשב שולחני:WD 500GB Sata 3 Caviar Blueכמות: 1 - מחיר: ₪442כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪93הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪2630מערכת זאת מתאימה בעדית להוספת כרטיס מסך חזק יותר בעתיד.
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים פותח הדיון,אם התכוונת בשאלון שיש צורך במערכת הפעלה מהחנות תצטרך לרדת במעבד ומארז+ספק על מנת להכניס Win 7.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.