פורסם 2011 במאי 1914 שנים שלם לכולםאני מנסה לשלב את הוינדוס סירבר 2008 בתור שרת קבצים בקבוצת עבודהאבל אני לא מצליח, השרת יכול לגשת לכל המחשביםאך שאר המחשבים לא יכולים לגשת אליואני מאמין שעיקר הבעיה נובע מהקירבירוסניסיתי גם לעשות יוסר רגיל ממנו אוכל לדשת לשרת בשאר המחששבים אבל אני ישר מקבל דחיה משאר המחשביםאשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיהתודה מראש.
פורסם 2011 במאי 1914 שנים מחבר אני רואה את המחשב ברשת או שאני יכול להגיע אליו דרך הIP או השם שלו ברשת אבל כל פעם שאני מנסה להיגנס אני ישר מקבל הודעת שגיאה שאין לי גישה למשטב זה
פורסם 2011 במאי 1914 שנים מחבר אף אחד אין לי DC זה WORKGROUPאמור להיות מחשב מסויים שמאמת אותם בWORKGROUP ?
פורסם 2011 במאי 1914 שנים המחשב שאתה מנסה לגשת אליו מבצע את האימות.מה קורה כשאתה מנסה לגשת ל-c$ במחשב המרוחק?
פורסם 2011 במאי 2014 שנים אין פה קשר לDC, במקרה של workgroup האימות מתבצע קודם כל מול המחשב שלמחשבים שלו ניגשים.administrative share זאת דוגמא לא ממש מוצלחת לבדוק אימות מול מחשב.העובדה שמותקן Server 2008 R2 לא משנה את שיטת האימות מולו במקרה של גישה למשאבי SMB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.