פורסם 2011 בפברואר 114 שנים שלום, אני מחפש ספק כח ספציפי: http://www.techfuels.com/power-supply/39404-dell-n750p-00-750w-24-pin-atx-power-supply.html האם יש אפשרות לרכוש אותו בארץ? ואם כן איפה ובאיזה סדר גודל מחיר?.. כמו כן - האם יש ספקים איכותיים שיכולים להוות תחליף שווה לחלוטין? (יותר בשביל העניין שלי, בפועל אני חייב את אותו הספק בדיוק!) תודה מראש
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים dandy תפסיק בבקשה לזרוק סתם דברים לאווירסדרת הX של SS טובה והכל, אבל היא רחוקה שנות אור מלהיות משתלמת ושיצדיק את תג המחיר שלו!ותאמין לי שאם הבחור שפתח את הדיון לא יהיה ''חכם'' כמוך הוא לא יפסיד כלום.
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים מחבר תודה רבה על התגובות, אני מבין מדוע דנדי בגישה הזאת וזה לא מפריע לי יותר מדי, למרות שתודה על ההתייחסות אגו מניאק לא ציינתי בתחילה - אבל העניין הוא שמדובר בספק של מחשב מותג, במפעל גדול. הרעיון הוא שהחלפת הספק מלווה בהרבה בירוקרטיה וחשוב לוודא שתיקון / החלפת הספק תעשה באופן ראוי "רסמי". בגלל זה הדגש שלי לאותו ספק בדיוק. לעומת זאת, באמת תתכן אופציה לבחירת ספק אחר. האם ספק ה - corsair 750tx יכול להיות מחליף לגיטימי? הן מבחירת ביצועים והן מבחינת לא להיות אוברקיל מטורף. סתם פשוט זה ספק שאני מכיר אישית וחושב שהוא יכול להתאים, אבל אם יש לכם הצעה כלכלית איכותית אשמח לקבלה. תודה רבה רבה.
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים הTX750 ספק טובאבל יכול להיות ואתה לר צריך ספק עם הספק שכזהתציין בבקשה את שאר המפרט שברשותך או המפרט שהספק מיועד לו וככה יהיה אפשר להמליץ לך על הספק שהכי יתאים לך.
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים יש לי קורסייר ונזכר כאן הנושא של noise and ripple ואני צריך לציין שאני מאד לא מרוצהה noise and ripple מפריע לפעילות של כרטיס המסך ולפעמים ניכר על הצג
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים הספק כאן הוא ספק מותג וכנראה לא בדיוק סטנדרטי, אז תשים לב לכמה דבריםחיבורים - הם זהים לספק ATX סטנדרטי ? המקומות של החוטים זהים ?אתה תוכל לשים את הספק החדש במארז (החורים של הברגים מתאימים) ?הספק לא עומד הפוך וכדומה בצורה שאין מקום לצמה של החוטים שיוצאים ממנו / משהוא חוסם את המאוורר ?
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים dandyספק טוב חשוב לבחוראבל גם לבחור בחכמהולגבי הripple זה די ידוע בספק הTX750Wאבל אני יכול להגיד לכם שב850W זה כבר סיפור אחרואין שום דבר רע בלקחת ספק כוח בלי ה 80PLUS GOLD שכביכול סתם מקפיץ את המחיר של הספקים ללא סיבה מוצדקת של ממש.לכן הספקים האלה מיועדים לאנשים מפונקים ועשירים או לכאלה שלא מתפשר על פחותוזה לא מתאים למשתמש המוצע שלא ממש צריך את הGOLD וספק איכותי וטוב יספיק לו מעל ומעבר.לכן אמרתי לך את החכמה שלך תשאיר לעצמך ותפסיק להטעות אנשים!
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים ספקיי oem לא מצטיינים ב ripple נמוך במיוחד, יש להם ripple בידיוק כזה שנכנס בתקן כשקצת מעמיסים אותם (עד עכשו בדקתי אחד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.