עבור לתוכן

איפה אפשר למצוא את הספק הספציפי הזה

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש ספק כח ספציפי:

http://www.techfuels.com/power-supply/39404-dell-n750p-00-750w-24-pin-atx-power-supply.html

האם יש אפשרות לרכוש אותו בארץ? ואם כן איפה ובאיזה סדר גודל מחיר?..

כמו כן - האם יש ספקים איכותיים שיכולים להוות תחליף שווה לחלוטין? (יותר בשביל העניין שלי, בפועל אני חייב את אותו הספק בדיוק!)

תודה מראש :)

פורסם

dandy תפסיק בבקשה לזרוק סתם דברים לאוויר

סדרת הX של SS טובה והכל, אבל היא רחוקה שנות אור מלהיות משתלמת ושיצדיק את תג המחיר שלו!

ותאמין לי שאם הבחור שפתח את הדיון לא יהיה ''חכם'' כמוך הוא לא יפסיד כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, אני מבין מדוע דנדי בגישה הזאת וזה לא מפריע לי יותר מדי, למרות שתודה על ההתייחסות אגו מניאק :)

לא ציינתי בתחילה - אבל העניין הוא שמדובר בספק של מחשב מותג, במפעל גדול. הרעיון הוא שהחלפת הספק מלווה בהרבה בירוקרטיה וחשוב לוודא שתיקון / החלפת הספק תעשה באופן ראוי "רסמי". בגלל זה הדגש שלי לאותו ספק בדיוק.

לעומת זאת, באמת תתכן אופציה לבחירת ספק אחר.

האם ספק ה - corsair 750tx יכול להיות מחליף לגיטימי? הן מבחירת ביצועים והן מבחינת לא להיות אוברקיל מטורף.

סתם פשוט זה ספק שאני מכיר אישית וחושב שהוא יכול להתאים, אבל אם יש לכם הצעה כלכלית איכותית אשמח לקבלה.

תודה רבה רבה.

פורסם

הTX750 ספק טוב

אבל יכול להיות ואתה לר צריך ספק עם הספק שכזה

תציין בבקשה את שאר המפרט שברשותך או המפרט שהספק מיועד לו וככה יהיה אפשר להמליץ לך על הספק שהכי יתאים לך.

פורסם

יש לי קורסייר ונזכר כאן הנושא של noise and ripple ואני צריך לציין שאני מאד לא מרוצה

ה noise and ripple מפריע לפעילות של כרטיס המסך ולפעמים ניכר על הצג

פורסם

הספק כאן הוא ספק מותג וכנראה לא בדיוק סטנדרטי, אז תשים לב לכמה דברים

חיבורים - הם זהים לספק ATX סטנדרטי ? המקומות של החוטים זהים ?

אתה תוכל לשים את הספק החדש במארז (החורים של הברגים מתאימים) ?

הספק לא עומד הפוך וכדומה בצורה שאין מקום לצמה של החוטים שיוצאים ממנו / משהוא חוסם את המאוורר ?

פורסם

dandy

ספק טוב חשוב לבחור

אבל גם לבחור בחכמה

ולגבי הripple זה די ידוע בספק הTX750W

אבל אני יכול להגיד לכם שב850W זה כבר סיפור אחר

ואין שום דבר רע בלקחת ספק כוח בלי ה 80PLUS GOLD שכביכול סתם מקפיץ את המחיר של הספקים ללא סיבה מוצדקת של ממש.

לכן הספקים האלה מיועדים לאנשים מפונקים ועשירים או לכאלה שלא מתפשר על פחות

וזה לא מתאים למשתמש המוצע שלא ממש צריך את הGOLD וספק איכותי וטוב יספיק לו מעל ומעבר.

לכן אמרתי לך את החכמה שלך תשאיר לעצמך ותפסיק להטעות אנשים!

פורסם

ספקיי oem לא מצטיינים ב ripple נמוך במיוחד, יש להם ripple בידיוק כזה שנכנס בתקן כשקצת מעמיסים אותם (עד עכשו בדקתי אחד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים