עבור לתוכן

ה USB הקדמייים לא מזהים חומרה

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי 4 USB אחוריים ו 2 קדמיים.

4 ה USB טיפה מזייפים אבל לא בכל דבר שאני מחבר.

אם אני מחבר סורק או מדפסת או מצלמה או נגן הם מזוהים ישר. אבל אם אני מחבר את המשדר של העכבר והמקלדת האלחוטיים יש לי MIcrosoft 1000.

אז הוא לא מזהה ישר. אני צריך לחבר ולנתק אותו כמה פעמים ולהעביר אותו בין חבורי ה USB השונים עד שזה עובד. והוא משפיע גם על החיבורים האחרים.

אם אני מחבר את המדפסת והסורק ביחד הם לא מזוהים אלא רק אם אני מחבר אחד מהם (מדפסת HP 840C סורק HP scanjet 2200C)

ו 2 ה USB הקדמיים לא מזהים שום דבר “USB device not recognized” (יש לציין שהם עבדו מלכתחילה בצורה טובה ולא היו בעיות, פתאום התקלה)

מה שמפריע לי במיוחד שהשתיים הקדמיים לא מזהים שום חומרה.

קראתי באינטרנט כל מיני דברים, אך לא עזר

למשל ניסתי http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/usb-device-not-recognized/

הלוח אם שלי GIGABYTE GA-MA69G-S3H

יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

פורסם

בתור התחלה הייתי מנסה ריקון קבלים:

1. כבה את המחשב ונתק ממנו את כל ההתקנים המחוברים ב-USB.

2. נתק את כל החשמל משקע החשמל שבקיר (או מספק הכוח שבמחשב, איך שיותר נוח).

3. לחץ על הכפתור הפעלה/כיבוי במשך כ-20-30 שניות.

4. המתן כ-10-20 דקות נוספות.

5. חבר הכל בחזרה.

לפני או אחרי המתואר לעיל, הייתי פותח את המארז ובודק שהכבלים של ה-USB הקדמי מחוברים כמו שצריך.

יש לך עוד בעיות או שזאת הבעיה היחידה במערכת?

איזה ספק כוח מותקן לך במערכת?

אגב, הדיון יותר מתאים לתקלות טכניות בחומרה. המתן והמנהל יעביר את הדיון לפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר

ניסתי את כל מה שאמרת עוד לפני ששאלתי בפורום. ראיתי בכל מיני אתרים את הפתרון הזה אך לא נפתרה הבעיה.

המחשב שלי ישן משהו כמו 3 שנים.

יש עוד פיתרונות.?

חשבתי שזה מתאים לפורום כאן בגלל הלוח אם.

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX

לוח אם:

GIGABYTE GA-MA69G-S3H

כרטיס מסך:

SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

צורב DVD:

SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT

מארז:

COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000

ספק כוח:

FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC

פורסם

אוקיי, אז כדי לבדוק אם מדובר בבעיית חומרה או לא, תנסה לעלות LiveCD של Linux ולבדוק אם התופעה מתרחשת גם שם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אבדוק, יקח לי מעט זמן,

תודה. אני אחזור אם המסקנות.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2010 בשעה 20:31:36

דרך אגב שכחתי לאמר אבל פירמטטי את המחשב לפני 3 שבועות. והתקלה נמשכת גם אחרי הפירמוט (יש לי WINDOWS XP(
פורסם

יכול להיות שמדובר בבעית חומרה, בדיקה עם LiveCD או לצורך העניין עם מערכת הפעלה אחרת תוכל לשלול או לאשר בעית חומרה, ומכאן חשיבותה.

פורסם

אם יש לך אפשרות תנסה עם ספק אחר,ותראה אם יש שיפור,

פורסם

תבדוק אם החוטים של המתח (2 אדומים ו 2 שחורים) מחוברים כמו שצריך מ 2 הקצוות ואין סימנים של התחממות בחיבור[br]פורסם בתאריך: 26.12.2010 בשעה 22:16:55

בכל חיבור ל USBים קדמיים בלוח יש 2 יציאות USB. בהרבה לוחות יש יותר מחיבור אחד (כיאלו ניתן לחבר 4 USBים קדמיים)

תנסה לחבר את 2 ה USBים מחיבורים שונים של הלוח ולא מאותו אחד, יכול להיות שככה תקבל פחות השפעות שלהם אחד אל השני

פורסם
  • מחבר

אז ניסתי גם דרך מערכת הפעלה של LInux לא עבד.

פתחתי את המחשב וחיברתי את הכבל של הUSB הקדמיים לחיבור אחר על הלוח אם (היו 3 כאלו) וכן ושוב הכל עובד.

אז קודם כל תודה לכלום על העזרה.

מה שמוזר שב USBים האחרויים אלו שנמצאים על הלוח אם. כשאני מחבר את המקדלת והעבר האלחוטיים מסוג Microsoft 1000 הוא לא מזהה ישירות אלא עד שאני מוציא ומכניס כמה פעמים ומעביר אותו בין ה USB ים האחוריים השונים ואז הוא מזהה. אם אני מחבר את המדפסת והסורק ביחד לשני USB ים אחרויים שונים הוא לא מזהה את מי שחיברתי שני.

יש למישהו רעיון למה זה קורה?

פורסם

יכול להיות שהספק נותן מתח קצת נמוך במסילות 5 V או 5 VS / שהג'אמפר שמעביר בין 5 V או 5 VS בלוח (לא בכל הלוחות יש כזה) לא מחובר טוב / שהתכנון של הלוח דפוק

ברגע שאתה מחבר משהו ל USBים באותו איזור המתח שם יורד ומתחיל להיות לא מספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים