עבור לתוכן

עור אדום אחרי גילוח

Featured Replies

פורסם

אחרי גילוח ראשון עם ה- Hydro 5, אני עדיין לא יכול לומר WOW. התגלחתי בצורה שאני מתגלח עם ה- Mach 3 T וסבון, ה- Mach עם סבון נתנה ביצועים יותר טובים. עם ה- Hydro נוצר לי גירוי בעור ופצעי חתכים, בדומה לגילוח עם ה- Mach וקצף/ג'ל גילוח.

הסיבה שאני עוד משאיר מקום ל- WOW היא שהתגלחתי יחסית מוקדם ממה שאני רגיל (בד"כ זה משמעותי), אז אני אעדכן את התרשמותי הסופית רק אחרי מספר שימושים.

• תגובות 161
  • צפיות 34.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פה משהו במקרה מבאר שבע בעל בערך 10$ בחשבון PAYPAL? [ תמורת מזומן ] .

אני רוצה להזמין את הHYDRO5 [ המכשיר עצמו+ 2 סכינים ב8.75$ ] .

פורסם

הרוטושייב הזה נראה פצצה אולי אני אקנה אחד במקום מכונת גילוח סטנדרטית

פורסם

יש פה משהו במקרה מבאר שבע בעל בערך 10$ בחשבון PAYPAL? [ תמורת מזומן ] .

אני רוצה להזמין את הHYDRO5 [ המכשיר עצמו+ 2 סכינים ב8.75$ ] .

משלוח עולה עוד 2-3 דולר

פורסם

משלוח עולה עוד 2-3 דולר

יש כבר בפנים את העלות ;)

פורסם

...

אני בכלל חשבתי לנסות ולחזור להתגלח בזה (10 להבים בדולר) -

41oCzbL4H%2BL.jpg

צחוק צחוק, אבל זה מה שעובד הכי טוב. קונים סכין (ידית, לא להב) איכותי ב-30-40$, ואז יש מבחר פחות או יותר אינסופי של להבים - כל אחד תוך כמה שבועות מוצא את הלהב שנוח לו ואז באמת, אבל באמת אין גילוח יותר מוצלח.

מי שרוצה ממש להכנס לעניין יכול לקנות גם סבון גילוח ומברשת גילוח old school, אבל מה שעושה את ההבדל זה בעיקר הסכין והלהבים - לא באמת צריך להחליף קרם גילוח/אפטרשייב.

בתיכון ובתחילת הצבא השתמשתי במכונה מעולה של פיליפס, היה סבבה. בהמשך הצבא פשוט הפסקתי להתגלח. אח"כ כשחזרתי לא רציתי מכונה, הזקן כבר היה הרבה יותר קשיח לעומת התיכון העליזים. משהו כמו שנתיים התגלחתי עם המיטב שהיה לג'ילט להציע, סה"כ היה בסדר אבל לא להיט.

לפני שנה וחצי קיבלתי ליום הולדת סט גילוח מהדור הישן - סבון גילוח (גוש מוצק, בדיוק כמו בתמונה ;D), סכין איכותי (http://goo.gl/BC1O) ו-Sample pack של להבים. מאז הגילוח יוצא הרבה הרבה הרבה יותר טוב, וחוצמזה זה חוויה, אפשר להנות מהגילוח, מרגיש הרבה פחות 'מטלה'.

אני מתגלח כל שלושה ימים בערך, סכין איכותי מחזיק אצלי 5-6 שבועות בערך - נגיד בין 10 ל-15 גילוחים.

והסכינים זולים, באמת אין מה להשוות. הלהב הכי איכותי (Feather) בשוק עולה משהו כמו שקל וחצי, למי שמגלח כל יום זה יספיק לשבועיים - זה 40 שקל לשנה. וזה הלהב הכי יקר שקיים בשוק.

יש גם להבים ישראלים איכותיים (Red Personna), מוכרים אותם בכל העולם. מיוצר בנצרת איפהשהו, בעקרון אפשר להשיג אותם בארץ במחירים מגוחכים לגמרי. אבל לצורך השוואה, הם עולים משהו כמו 60 אגורות לסכין, וזה בהזמנה מחו"ל :lol:

אחד היתרונות הגדולים של הסכינים האלה זה המעברים והכוונים. בסוג הזה של הסכינים אפשר להתעלם מכוון צמיחת השיער, זה לא משנה בכלל. בגדול, עושים מעבר או שניים מלמטה למעלה - ואחד הפוך והעניין סגור. לא משנה מה הכוון, לא צריך בכלל להשקיע כח, המשקל של הסכין מספיק והכל יורד. אחרי שמסתגלים זה פחות מעשר דקות לגילוח ואין, פשוט אין גילוח יותר איכותי מזה.

בנוסף זה באמת מעולה לעור רגיש. לי יש הרבה פחות גירויים לעומת כל שיטה אחרת, וכבר העברתי חבר אחד עם עור דפוק לסכינים האלה, וגם הוא ממש מרוצה.

לדעתי, מי שיש לו בעיות ומכונה/סכין ספציפי/קרם לא פותר לו אותן - בהחלט שווה להשקיע 120 שקל על Safety razor ולנסות. הכי גרוע הלך קצת כסף... אבל מי שזה מתאים לו באמת יהנה, ולאורך זמן זה גם הרבה יותר זול מכל הג'ילטים למיניהם.

מי שמעוניין שיעשה חיפוש על introduction to wet shaving ביוטיוב (חסום לי פה בעבודה, לא יכול לתת לינק), סרטים טובים ומאד משעשעים של איזה פנאט גילוח. יש חנויות טובות ששולחות לארץ - west coast shaving, English shaving company ועוד.

אני ממליץ בחום למי שלא מרוצה מהגילוח שלו.

פורסם

אני חייב להגדי כל הכבוד לבחור מעל על הפירוט כי הוא פשוט צודק. הדבר הכי חשוב זו סכין איכותית. לא צריך מאך 10 בשביל זה, מספיק אחת חדה.

Young_Corrleone_Respect_The_Old_School-front-large.jpg

פורסם

ראיתי שהרוב ממליצים להתגלח עם כיוון גדילת השיער

הבעייה שזה משאיר אצלי זיפים וזה מעצבן

אז אני נותן איזה "וויש" בכיוון ההפוך כדי שבאמת יהיה חלק כמו טוסיק של תינוק ;D

פורסם

גילוח עם כיוון הגדילה יפחית למינימום את האדמומיות, אך לא יעניק גילוח קרוב, מה שאומר שתצטרך להתגלח לעיתים קרובות יותר.

פורסם

ראיתי שהרוב ממליצים להתגלח עם כיוון גדילת השיער

הבעייה שזה משאיר אצלי זיפים וזה מעצבן

אז אני נותן איזה "וויש" בכיוון ההפוך כדי שבאמת יהיה חלק כמו טוסיק של תינוק ;D

כנ"ל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני חייב להגדי כל הכבוד לבחור מעל על הפירוט כי הוא פשוט צודק. הדבר הכי חשוב זו סכין איכותית. לא צריך מאך 10 בשביל זה, מספיק אחת חדה.

Young_Corrleone_Respect_The_Old_School-front-large.jpg

תמונה טובה במיוחד ההשוואה ליד הזקנה הזו

פורסם

"קצת" באיחור...

תתגלח מול מאוורר כך שהעור ישאר יבש ולא תיווצר אפילו לחות מעטה, הרי זו אחת הסיבות הראשיות לגירוי ומכאן העור האדום.

בנוסף, ממליץ בסיום להתיז מעט בושם/אפטרשייב בעיקר על הצוואר, תהיה אדמומיות חזקה יותר אך תוך 10 דקות זה אמור לעבור.

אני לא רופא עור, אבל מה שנכתב כאן הוא מניסיון אישי.

בהצלחה! :hi:

פורסם

אל תשכח כיפית חיזוקית של הדס! כדי שלא תתקרר ;)

עוד המלצה, מי שחושש לגלח נגד הצמיחה יכול לגלח לצד של כיוון הצמיחה.. זה יותר קרוב מכיוון הצמיחה אבל עדיין פחות מנגד הצמיחה..

(מקווה שהבנתם חח)

פורסם

פלייר. סכין גילוח זה לחלשים

פורסם

הזמנתי היום את הHYDRO5 =]

מעניין אם היא תתאים לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים