עבור לתוכן

עור אדום אחרי גילוח

Featured Replies

פורסם

הקטע שזה קורה רק באיזור הזיפים שבסנטר, בכל האזורים האחר שבו היה הזקן [ ז"ל :(] הכל הולך חלק.

לפני שהיה לי את הזקן, לא היו שום בעיות

*^ ,

• תגובות 161
  • צפיות 34.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

*^ ,

לא מבין שפת סימנים, סורי :nixweiss:

פורסם

אגב,

משהו התנסה במקרה בGILLETTE FUSION PROGLIDE?

מה ההבדל בין הPROGLIDE לPOWER?

האם באמת מרגישים הבדל בין הPOWER לFUSION הרגיל?

פורסם

שמתי לב שבגילוח, דווקא באיזור הסנתר הזיפים הקטנים הם כל כך קשים - כשאני מגלח אותם אני ממש מרגיש כאילו אני מגרד ברזל [ :screwy:], וכתוצאה מכך האיזור די כואב וישנם חתכים קטנים קטנים במספר נקודות.

האם משהו חווה משהו כזה לארח הורדת זקן?

יש עצות ?

מוכר לי. ויש לי הצעה בשבילך.

תעבור על כל התאר'ד הזה תקרא את כל ההעצות שנתנו לך. לצורך העניין תדאג שכל הפנים יהיו מוקצפים, ותמתין משהו כמו דקה-וחצי שתי דקות אחרי שמרחת את קצף הגילוח על הפנים.

עכשיו תתגלח לפי הסדר הזה: (אני אישית מגלח את עור הפנים בקווים אלכסוניים)

זמן ההמתנה עד הגילוח של הסנטר, ירכך את השיערות/זיפים כך שהם יהיו קלים יותר לגילוח. (מנסיון)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אי אפשר לפספס. ;)

פורסם

מוכר לי. ויש לי הצעה בשבילך.

תעבור על כל התאר'ד הזה תקרא את כל ההעצות שנתנו לך. לצורך העניין תדאג שכל הפנים יהיו מוקצפים, ותמתין משהו כמו דקה-וחצי שתי דקות אחרי שמרחת את קצף הגילוח על הפנים.

עכשיו תתגלח לפי הסדר הזה: (אני אישית מגלח את עור הפנים בקווים אלכסוניים)

זמן ההמתנה עד הגילוח של הסנטר, ירכך את השיערות/זיפים כך שהם יהיו קלים יותר לגילוח. (מנסיון)

ממ אוקי תודה, אני אנסה .

ד"א הזמנתי הרגע שמן לגילוח -סומרסטס, אם מישהו מכיר. אמור לרכך את העור עוד יותר .[לא יקר במחיר של קצף גילוח ]

פורסם

^ בתמונה הספציפית שכחת את מספר 6 :smile1:

:lol:

פורסם

ממ אוקי תודה, אני אנסה .

ד"א הזמנתי הרגע שמן לגילוח -סומרסטס, אם מישהו מכיר. אמור לרכך את העור עוד יותר .[לא יקר במחיר של קצף גילוח ]

היום קיבלתי את ההידרו5, וואו זה היה באמת מהיר..תוך שבוע הגיע. גם פנס שהזמנתי מסינגפור הגיע תוך שבוע..סחטיין על המהירות :yelclap:.

אני חייב לציין שהשילוב של ההידרו 5 עם השמן גילוח (סומרסטס) ועם קצף גילוח נותן תוצאות מושלמות :). אין שום גירוי, אין אדמומיות, אין כאבים - תענוג !

אני אזמין עכשיו 12 סכינים להידרו 5. ( 90 ש"ח בסה"כ )

פורסם

חבר'ה, אתם עושים ביקורת על סכין שהגיע בזה הרגע, זה לא משקף את המצב.

תנו לה חודש ונראה אותה שומרת גם על הצבע של חומר הסיכה (אם הוא לא יתפרק בכלל עד אז) וגם נשארת חדה כמו שהיא כעת.

פורסם

חבר'ה, אתם עושים ביקורת על סכין שהגיע בזה הרגע, זה לא משקף את המצב.

תנו לה חודש ונראה אותה שומרת גם על הצבע של חומר הסיכה (אם הוא לא יתפרק בכלל עד אז) וגם נשארת חדה כמו שהיא כעת.

בעניין החומר סיכה שיש בחלק העליון של הלהבים, אני חייב להגיד שאני די מופתע.

חשבתי מראש, שזהו סתם גימיק ולא באמת ייצא משם משהו. אבל בזמן הגילוח שמתי לב שלאחר שאיזור החומר נרטב הוא מתחיל לשחרר חומר סיכה שעוזר להחליק את הסכין -אחלה של דבר.

פורסם

ד"א - יש עכשיו אחלה מבצע בסופר פארם למי שיש ברשותו כרטיס LIFE STYLE.

12 סכיני גילוח GILLETTE FUSION ב99 ש"ח בלבד במקום 159.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שלא נהוג להקפיץ סתם כך אבל אחרי שנתקלתי בזה הייתי חייב:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5885

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.46323

מישהו התנסה?

sku_46323_4.jpg

satisfying shaves like never before

:lol:

מי יודע אוליי יש לנו מתחרה לשיק קוואטרו? יש מתנדבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים