עבור לתוכן

המלצה לנייד שישמש כתחליף למחשב נייח ללימודים ושימושים ביתיים- עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום שלום!

אני עוברת דירה ואין לי מקום לקחת את המחשב הנייח שלי ועל כן אני קונה מחשב נייד. כרגע ברשותי מחשב נייד ACER ASPIRE ONE אבל הוא מאוד חלש ולא מתאים לצרכים שלי.

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב.

* גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך

* משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תוכנות במקביל או בצפייה בוידאו אני אשמח שיחזיק כשעתיים וחצי שלוש שעות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה ניתן לחבר לטלוויזיות למיניהן. כמה שיותר אפשרויות לחיבורי USB ואשמח גם לFIREWIRE\eSata אבל לא חובה

* בלוטות? לא!

* גודל מינימלי של כונן קשיח? אפילו 160G יספיק לי אבל תמיד אשמח ליותר

* צורב DVD? לא קריטי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיף אחריות מצד היצרן לתקופה ארוכה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני באמת כבר לא בעניינים. חשוב לי איכות הבנייה של הנייד, שיהיה שירות לקוחות טוב בקיצור מה שאתם הייתם מעדיפים.

מקווה שתענו לי מהר ותודה! :yelclap:

פורסם

שלום לך

ראיתי את המודעה שלך ואם את מעוניינת אני מוכר מחשב נייד שבהחלט יכול בקלות להחליף את המחשב הנייח שלך

קיבלתי מתנה מחשב נייד של HP dv6-3060 את יכולה לקרוא עליו מחשב מצויין עם נתונים מעולים ואחריות מלאה של שנה VIP

המחשב אצלי ימים ספורים ויש בו הכול תוכלי לראות גם מודעה בלוח יד שנייה באתר כדאי בהזדמנות שרק תרויחי ממנה

אודה לתגובתך באם את מעוניינת

פורסם
  • מחבר

באתי להקפיץ אני רואה שעשו את זה בשבילי. רציתי לציין שאני אשמח גם שהכונן הקשיח יהיה 7200RPM. ;D

פורסם
  • מחבר

קפיץ קפוץ :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים