עבור לתוכן

השוואה בין 4 לפטופים מחו"ל i5 + 4GB DDR3 עד 800$

Featured Replies

פורסם

הנה טבלה שפחות או יותר מסכמת את הנתונים:

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsIAesl5qmADdHEzQVhsZzhnRWNpVEcyTFdpMFNvVFE&hl=en&authkey=COX4vJ4B

הדגמים שהושוו:

• HP Pavilion 800$
  • SONY VAIO 800$
  • TOSHIBA SATELLITE 720$
  • DELL INSPIRON 750$

הדגמים פחות או יותר דומים, באופן כללי:

• מעבד I5 מסוג 430 או 450
  • זיכרון ראשי 4GB DD3
  • הארדיסק 500GB, מהירות 5400 או 7200
  • צורב DVD
  • מסך רחב 14 או 15.5 אינצ'
  • שנה אחריות על רכיבים ושירות (בארץ?)

בטבלה יש גם קישורים לאיפה שקראתי את הפרטים במחירים הנ"ל באתר BESTBUY. אורך החיים של הסוללה הוא ע"פ מה שהיה רשום למרות שלדעתי זה חרטה.

באופן כללי השאלה היא על איזה מחשב הייתם הולכים ולמה?

ויותר ספציפי:

• עד כמה משנה הסוג של המעבד? המהירות של ההארדיסק?
  • ברוב המחשבים היום יש 10/100/1000ethernet לעומת המחשב של TOSHIBA שבו יש רק 10/100ethernet, האם זה משנה ועד כמה?
  • יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך המובנה לבין הכרטיס מסך של NVIDIA במחשב של TOSHIBA? איזה מהם יותר טוב?

ההפרשים בגודל המסך פחות חשובים וכנ"ל לגבי הקורא כרטיסים והקורא טביעות אצבע. אני הולך להשתמש במחשב בעיקר לתכנות (שרת xampp ו- C++), אינטרנט ועיצובי פוטושופ אבל מידי פעם גם לעריכת וידאו.

פורסם

אני מתלבט בין הdell והhp.

שניהם נראה לי ממש טובים, אני חושב שאני אקנה את הdell, אבל הוא יחסית יקר 4900 בבאג.

אתה מזמין מחול או קונה בארץ?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין בודק את העניין, יש לי איך לייבא את המחשב מחו"ל וזה יוצא הרבה יותר זול אבל אני רוצה לוודא שיש לי עליו אחריות בארץ, אם לא אז אני קונה בארץ.

מחשב DELL די דומה לזה שציינתי מצאתי בארץ בסביבות 4200 איפשהו.

אולי אם נתארגן קבוצה גם נקבל מחיר יותר טוב.

פורסם

אני גם בדיוק קונה לי לפטופ לצרכים של תכנות אך אני עוד בשלב של לימודים לכן היה לי חשוב לפטופ בעל יכולות סוללה טובות ומצאתי את זאת:

http://www.amazon.com/ASUS-U35JC-A1-13-3-Inch-Laptop-Silver/dp/B003UNHGFQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1283802551&sr=8-2

יתרונות:

1. מסך 13.3"

2. כ.מסך טוב של Nvidia

3. מעבד i3-370M (ל430M יש 2.54Ghz לעומת 2.4Ghz בזה אך יש לו System Bus של 4.8GT/s)

4. סוללה של 8 וחצי שעות כמעט מדוד לפי ביקורת ולא רק הצהרת יצרן

5. 500GB דיסק קשיח

חסרונות:

1. אין צורב

2. דיסק קשיח במהירת 5400RPM

והוא במחיר של 822$, לדעתי זה התמורה לכסף הכי טובה שיש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים