פורסם 2010 ביולי 1315 שנים אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל. אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו.תודה מראש!
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר אני צריך בסופו של דבר לבדוק האם אפשר להריץ מספר SP בSQL ולהציא כל תוצאה לSHEET שונה באקסל.אם השיטה שלך תוכל לעשות את זה? ואם כן אני אשמח לאיזה לינק שיסביר לי איך.אני בחיים לא השתמשתי בPOWERSHELL ואני ממש לא מבין גדול בזה.
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים אתה יכול לייצא את הפלט לקובץ CSV. אני לא מכיר אפשרות להפריד את התוכן לכל worksheet בגיליון אחד.
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר ראיתי מדריכים שמאפשרים ליצור קובץ ולהכניס מידע לגליונות נפרדים בו.וראיתי מדריכים להוציא מידע מSQL, לתוך DATASET, אבל לא איך להוציא מDATASET לאקסל. (הבעיה העיקרית שלי היא איטרציה על השורות והעמודות של הDATASET, אני צריך איזה תיעוד בשביל לדעת מה אפשר ומה אי אפשר אבל לא מצאתי).
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים יכול להיות שיהיה יותר קל לבצע משהו כזה בSSIS, שגם ככה מגיע עם SQL SERVER.שווה לבדוק את הכיוון הזה גם כן.
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר יכול להיות שיהיה יותר קל לבצע משהו כזה בSSIS, שגם ככה מגיע עם SQL SERVER.שווה לבדוק את הכיוון הזה גם כן.אני מנסה לחקות את כיוון הPOWERSHELL בשביל להמנע משימוש בSSIS, שהוא כבד מידי ולא נוח לתחזוקה בשביל משימה כזאת פשוטה.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר רק אקסל 2007 ומעלה, ואני משתמש ב2003, וגם אני לא חושב שאפשר לעשות אוטומציה לזה.אבל זה לא משנה, הצלחתי לפתור את הבעיה (הרצתי את השאילתה עם אובייקט .net ואז בלולאות FOR הכנסתי לתוך אקסל.תודה על התמיכה.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים רק אקסל 2007 ומעלה, ואני משתמש ב2003, וגם אני לא חושב שאפשר לעשות אוטומציה לזה.אבל זה לא משנה, הצלחתי לפתור את הבעיה (הרצתי את השאילתה עם אובייקט .net ואז בלולאות FOR הכנסתי לתוך אקסל.תודה על התמיכה.גם 2003, ויש VBS...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.