עבור לתוכן

משחקים על Windows 7 64 bit

Featured Replies

פורסם

שלום

כרגע יש לי Windows 7 32 bit ואני חשוב לפרמט לWindows 7 64 bit

רציתי לדעת אם יכולות להיות בעיות עם משחקים מסויימים במערכת 64 bit.

תודה על העזרה

פורסם

לעומת גירסת XP 64 שהייתה בעייתית, ווינדוס ויסטה וגם 7 בגירסת 64 ביט יודעים להתמודד יפה עם תוכניות של 32 ביט.

למעשה, במערכת ישנה תיקיית תוכנות נוספת בשם Program Files X86 ששם יותקנו תוכנות 32 ביט.

בקיצור- אין לך מה לחשוש. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לעומת גירסת XP 64 שהייתה בעייתית, ווינדוס ויסטה וגם 7 בגירסת 64 ביט יודעים להתמודד יפה עם תוכניות של 32 ביט.

למעשה, במערכת ישנה תיקיית תוכנות נוספת בשם Program Files X86 ששם יותקנו תוכנות 32 ביט.

אוקי אז ממה שאתה אומר אין לי ממה לחשוש שיהיה איזה משחק שלא יעבוד לי

תודה על העזרה!

פורסם

יש עדין לפעמים בעיות

אבל הרוב פועל מצוין

לדוגמה לאחרונה היה לי בעיה להפעיל את ביושוק 2 אבל הדריבר החדש של הנווידה תיקן את זה

היה לי בעיה בDLC של GTA4 שעדכון של סטים תיקן

יש פה ושם בעיות אבל רובם נפתרו -וגם בציוד עיקפי -החדשים כבר תומכים בזה

פורסם

השאלה לדעתי היא אחרת. אם פותח הדיון משתמש בגרסאות ה-32BIT של יישומים שונים, למה הצורך לעבור לסביבת 64BIT?

האם יש סיבה מיוחדת או ש"סתם"?

פורסם

יש לי XP64 ואין לי בעיות עם משחקים (MW2 , TF2 , GRID , ועוד .. הכל עובד מאוד יפה )

פורסם

השאלה לדעתי היא אחרת. אם פותח הדיון משתמש בגרסאות ה-32BIT של יישומים שונים, למה הצורך לעבור לסביבת 64BIT?

האם יש סיבה מיוחדת או ש"סתם"?

כדי לנצל את ה4GB זיכרון , או אפילו יותר , הבחור לא רשם את המפרט שלו.

פורסם

ועדיין, גם אם ינצל את מלוא 4GB הזיכרון (או יותר), אם מפעיל יישומים בשכבת 32BIT הם יהיו כפופים לכל מגבלות סביבת ה-32BIT ובכללן חוסר יכולת של יישום בודד לנצל יותר מ-2GB זיכרון.

אז אלא אם כן מפעילים מספר יישומים במקביל שצריכת הזיכרון הכוללת שלהם מחייבת כמות זיכרון גבוהה מ-3-3.2 GB אני עדיין לא רואה סיבה אמיתית לעבור לסביבת 64 BIT כך סתם.

אבל זו היא בדיוק הסיבה בגללה שאלתי אם יש סיבה מיוחדת לעבור לסביבת 64 BIT.

פורסם

About:blank זה חלק מתהליך הקידמה

ככל שיותר אנשים יעברו ל64 ביט יהיו יותר תוכנות שינצלו את זה

פורסם

אין לי התנגדות עקרונית למעבר לסביבת 64 BIT אבל אני לא רואה בזה קדמה, הרי זה קיים כבר לפחות חצי עשור. אני גם לא חושב שככל שיותר אנשים יעברו לסביבת 64 BIT ככה יותר תוכנות יתמכו בה, לדעתי התנועה היא בדיוק בכיוון ההפוך.

אני שוב אומר, אין לי התנגדות למעבר ואני לא "נגד" סביבת 64BIT פשוט אני נתקל במשתמשים שסתם עוברים למרות שזה לא מקנה להם שום יתרון (ולפעמים אפילו פוגע) על פני תצורת העבודה הנוכחית שלהם.

כמו כל דבר, כתלות בשימושים מתאימים את סביבת העבודה. מי שעובד רק עם יישומי 32BIT לא יפיק שום דבר מהותי מהמעבר ל-64BIT ואף עלול להיתקל בבעיות מסוימות.

פורסם
  • מחבר

רציתי לעבור לסביבת 64bit כדי באמת לנצל את ה4 ג'יגה זיכרון שלי

וגם כדי לנצל את החומרה שלי יותר טוב

פורסם
לדעתי התנועה היא בדיוק בכיוון ההפוך

איך הפוך ?

תיראה עם השנים כל המעבדיי PC אפכו להיות תואמים ל64 ביט

ולחלק מהתוכנות יצאו גרסאות 64 ביט

כרגע השוק די תקוע בגלל אילוצים כאלו ואחרים -גם הDX דרך אגב תקוע וזה בגלל שלהמון יש עדין XP 32 ביט

אבל עם הזמן לא יהיה ברירה והמעבר יקרה

כרגע שיש פורטים מקונסולות למשחקים שזה לרוב האנשים הדבר הכי כבד שהם מריצים במחשב אין צורך חזק לזה

אבל תן לזה כמה שנים ומפתחות ירצו כבר יותר זיכרון ראשי -ואת זה אתה לא יכול ב32 ביט

פורסם

רציתי לעבור לסביבת 64bit כדי באמת לנצל את ה4 ג'יגה זיכרון שלי

וגם כדי לנצל את החומרה שלי יותר טוב

השאלה אם יש לך צורך אמיתי בכל ה-4GB זיכרון.

את החומרה בכל מקרה לא תנצל יותר או פחות טוב, חומרה זאת חומרה.

קרירן, בכיוון ההפוך זה בדיוק מה שאתה תארת בתגובה האחרונה שלך.

אני טעון שלא קודם אנשים יעברו לסביבת 64 BIT ואז מלחץ ההמונים חברות התוכנה ימהרו להוציא גרסאות מתאימות, אלא שזה תהליך שינוע בכיוון ההפוך.

קודם סביבת ה-64 BIT תבשיל יותר ותהפוך לצורך ממשי גם עבור המשתמש הביתי הממוצע -- ובכך אני מתכוון שפשוט תהיה קפיצת מדרגה וכל התוכנות יהיו מיועדות לסביבת 64 BIT ולמשתמש הביתי לא תהיה ברירה כי זה מה שיהיה (כי כדי לגלוש ברשת, לשמוע מוסיקה וכו' בחיים לא יהיה צורך אמיתי בסביבת 64BIT אלא אם כן היישומים הללו ינפחו את עצמם לדעת מבחינת צריכת משאבים) -- אז המעבר יהיה כדאי ואף הכרחי.

בנקודת הזמן הנוכחית אני לא רואה סיבה אמיתית בגללה משתמש ביתי ממוצע/ממוצע+ צריך לעבור לסביבת 64BIT בעיקר לאור העובדה שרוב היישומים בהם הוא משתמש ביום יום מיועדים ויפעלו בשכבת 32BIT.

זאת דעתי וככה אני רואה את הדברים. מן הסתם זאת לא אמת מוחלטת וכל אחד שיעשה מה שטוב לו ועל פי מיטב הבנתו.

פורסם
  • מחבר

אני טעון שלא קודם אנשים יעברו לסביבת 64 BIT ואז מלחץ ההמונים חברות התוכנה ימהרו להוציא גרסאות מתאימות, אלא שזה תהליך שינוע בכיוון ההפוך.

קודם סביבת ה-64 BIT תבשיל יותר ותהפוך לצורך ממשי גם עבור המשתמש הביתי הממוצע -- ובכך אני מתכוון שפשוט תהיה קפיצת מדרגה וכל התוכנות יהיו מיועדות לסביבת 64 BIT ולמשתמש הביתי לא תהיה ברירה כי זה מה שיהיה (כי כדי לגלוש ברשת, לשמוע מוסיקה וכו' בחיים לא יהיה צורך אמיתי בסביבת 64BIT אלא אם כן היישומים הללו ינפחו את עצמם לדעת מבחינת צריכת משאבים) -- אז המעבר יהיה כדאי ואף הכרחי.

בנקודת הזמן הנוכחית אני לא רואה סיבה אמיתית בגללה משתמש ביתי ממוצע/ממוצע+ צריך לעבור לסביבת 64BIT בעיקר לאור העובדה שרוב היישומים בהם הוא משתמש ביום יום מיועדים ויפעלו בשכבת 32BIT.

זאת דעתי וככה אני רואה את הדברים. מן הסתם זאת לא אמת מוחלטת וכל אחד שיעשה מה שטוב לו ועל פי מיטב הבנתו.

למה המעבד שלי לא ייתן ביצועים טובים יותר ב64 bit?

פורסם

תחשוב על יוטיוב בFHD 3D

על משחקים שניראים הרבה יותר טוב מהיום וצורכים הרבה יותר משבים

על דיסק און קי של כמה טרות וקבצים שצריכים את זה

וכו וכו

כרגע אנחנו במעבר לגרפיקה וסאונד איכותים יותר -וזה דורש עוד משבים

גם מבחינת האינטרנט יש התפתחות גדולה

נכון שכרגע אין לזה צורך לאיש הפשוט אבל זה יגיע

חוץ מזה משתמשים פשוטים בתהליך מעבר למכשירים נידים -בטח בעתיד יהיו יותר תחנות הגינה לנידים ואז הרבה לא יצתרכו בכלל מחשב סטנדרטי

כי מדובר פה על הזיכרון הראשי שהוא יכול לנצל ולא על חוזק המעבד

רק עם יש לך מעל 3 וחצי גיגה זיכרון ראשי אתה תפיק תועלת מ64 ביט

למה המעבד שלי לא ייתן ביצועים טובים יותר ב64 bit?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים