עבור לתוכן

שאלות בנושא שימוש במספר כרטיסי רשת במחשב אחד

Featured Replies

פורסם

- האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת?

- האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד?

- האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר.

- האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר.

תודה! :)

פורסם

תחת WINDOWS -- התשובה לכל השאלות היא "לא".

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. אני מניח שאין ברירה אלא לקנות כרטיס N חדש...

פורסם

איך כרטיס דגם N יעזור להאיץ את האינטרנט?

פורסם
  • מחבר

איפה ראית אותי שואל על מהירות האינטרנט? כל השאלות מתייחסות רק למהירות בתוך הרשת ולאמינות של החיבור.

הבעיה היא שיש לי כרטיס רשת אחד מסוג N והוא לא ממש אמין. אני מנסה למצוא קונפיגורציה שבה אוכל להשתמש בו (ביחד עם כרטיס רשת אמין יותר אבל מסוג G) בצורה כזו שהמהירות בתוך הרשת תהיה מקסימלית. חיבור לוגי אחד שבנוי מכמה כרטיסים אלחוטיים היה אמור לתת שיפור במהירות העברת הקבצים בתוך הרשת ובזמינות של החיבור במקרה ואחד הכרטיסים מפסיק לתפקד. הבעיה היא שלפי מה ש-Cheif כותב אי אפשר לממש חיבור כזה ב-Windows.

הרעיון של הפרדה של אפליקציות שונות לכרטיסים שונים קשור ברצון להקטין את האימפקט של בעיית האמינות של הכרטיס, מבלי להפסיק להשתמש בו לגמרי.

עריכה: שימוש בכרטיס אחד עם הרשת שלי ובכרטיס אחר עם רשת אחרת כן היה מאפשר להאיץ את המהירות של האינטרנט, אבל אין לי רשת נוספת ואין לי כוונה לעשות ליצ'ינג לרשת של מישהו אחר (למרות שזה אפשרי טכנית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים