פורסם 2010 באפריל 215 שנים שלוםברשותי מודם ADSL D-LINK 2650U של בזק.נכנסתי לאתר של בזקhttp://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspxושם שורה ראשונה יש עדכון קשוחה למודם שלי.אני מוריד את העדכון.שם אותו בכונן שלי (אפילו ישר ב C:), וכשנכנס למודם שלי (10.0.0.138) ומנסה לעדכן, אני מקבל הודעת שגיאה:"Please enter a valid name"מישהו יודע מה זה? ואיך אפשר לפתור את זה בבקשה?
פורסם 2010 באפריל 215 שנים אתה צריך לרשום את השם המלא של העדכון, כלומר בחלון העדכון ללחוץ על שם הקובץ שהורדת.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים מחבר אני רושם הכלתראו, אני נכנס לנתב (המספר שרשמתי מקודם), ושם יש כזה DROP BOX או מה שלא יהיה, ואני בוחר את הקובץ שלי.כדי שאכן לא יהיה אי אילו בעיות, שמתי אותו ישר ב C: ואפילו שיניתי את השם שלו למשהו פשוט כמו X.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים בעיה מוזרה.תמחק את הקובץ שהורדת ותוריד אותו שוב מהתאר של בזק. הגודל שלו צריך להיות סביב 4.2MB.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר גם את זה ניסתי כמה וכמה פעמים וכלום!כאילו הוא מחפש "שם מסויים" כמו סיומת מסויימת לקובץ או משהו.יש דרך אולי לעשות FORCE ?כמו נניח להתחבר דרך הטלנט ופשוט "להכריח" אותו לעשות את זה מבלי שהוא יבצע שום בדיקה או משהו? או פתרון אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.