פורסם 2010 במרץ 2815 שנים בהרבה מחשבונים יש ארבעה כפתורים כאלה , כולל של ווינדוס MC - מנקה זכרון MR - מחזיר מה שיש בזכרון כרגע MS - מכניס לזכרון ערך מסוים M+ - מוסיפה את הערך למה שיש כרגע בזכרון תמונות של captain obvious\FACEPALM יתקבלו בברכה ;D אם אתם שואלים מה עשיתי עד היום אז הייתי משתמש ב ANS כלומר במחשבון שלי כל תשובה של חישוב נכנסת אוטומאטית ל ANSבמחשבה שניה לא יודע מה הקשר למדע\טכנולוגיה אז להעביר בבקשה לאיפה שצריך [אם יש צורך ] .
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים אני פשוט מאחסן את הערכים באחד מהמשתנים (A, B, C ..), ואז לא צריך לזכור / להקליד מחדש ערכים ארוכים, וגם זה מגניב 8)פשוט לעשות A + B במקום להתחיל להתעסק עם1.832 x 10 ^-19 + 0.7695 x 106 -19
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים תקרא לי נכה, אבל כשיש לי יותר משניים-שלושה מספרים שאני צריך להכניס להם *10^X אני מתחיל לטעות.[אמור להיות הפוך]
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים אני זוכר שכשאני למדתי את זה המורה אמרה לנו לעשות את זה עם פונקצית ההצבה במחשבון, אבל האמת היא שכולנו הכרנו את זה כבר מראש. זאת פונקציה יחסית פשוטה במחשבון..
פורסם 2010 באפריל 915 שנים לא הבנתי איך אני עושה את זה.שיפט, STO, ואז על מה אני לוחץ?עריכה:הבנתי!!מכניסים את הערך (לדוגמא, 8 או 8^4 או מה שתרצו), לוחצים שיפט, ואז STO (אצלי ממוקם על RCL בפינה השמאלית תחתונה של הפונקציות) ואז על אחת מהאותיות A/B/C/D/E/F/M/X/Y. פעם הבאה שתלחצו על האות, יופיע הערך!
פורסם 2010 באפריל 915 שנים גאון!! המחשבון שלך נראה במקרה ככה: אם כן, אז אין בדגם הזה את הפונקציות האלה מה שמצחיק הוא שדווקא בתמונה הזאת הכפתורים האלה כן קיימים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.