עבור לתוכן

מחפש נייד ללימודים בתקציב של 3500 ש"ח. התלבטות בין כמה דגמים... פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מחשב נייד ללימודים (הנדסת מכונות) עבודה באינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי על מסך 12 עד 14 אינץ'.

מה שחשוב לי זה שהוא שיהיה בעל עיצוב נוח לשימוש, לא שוקל יותר מ-2 קילו, יציאת HDMI למסך LCD, ושהסוללה תספיק ללפחות 3 שעות עבודה.

אני לא ממש מבין גדול בניידים אבל קראתי על EeePC 1201N של אסוס שלפי המפרט והמחיר נראה טוב למדי.

אולי אתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים בגדלים 13 או 14 שמתאימים לדרישות שלי?

פורסם

חוץ מנטבוקים אין ניידים בתקציב שלך במשקל נמוך מ2 קילוגרם, ו13-14", ועוד עם HDMI, כמעט אין בכלל. ה-1201N יכול להיות אופציה טובה, אם קראת עליו ביקורות ואתה מתרשם שהוא מתאים לך.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מתעלם מהעניין של המשקל שלו, ועולה לאיזור של ה- 3500 ש"ח, אז יש דגמי 13' או 14' מומלצים?

פורסם
  • מחבר

Probook 4310s חביב ועם HDMI:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737723

נראה אחלה, אבל יקר לי מידי.

האם יש סיכוי שתוכל לרכוש או שמכר יביא לך את המחשב מארה"ב?

אם כן אז ישנם מחשבים שעונים (ואף עוברים) על דרישותיך, לדוגמא: ה-Asus UL30

http://www.amazon.com/UL30A-X5-Light-13-3-Inch-Black-Laptop/dp/B002P3KMVC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264068147&sr=8-1

לא לצערי אין לי אפשרות להביא נייד מחו"ל.

מה אתם אומרים על Dell Vostro 1014? עולה בסביבות ה- 3000 אלף שקל? יש לו יציאת HDMI?

פורסם

הVostro 1014 נחמד, אבל אין לו HDMI.

פורסם
  • מחבר

אוקי, ואם אני יגלוש לגדלים של 15' (בלי קשר למשקל ולחיי סוללה), איזה דגם מומלץ באיזור המחירים שלי (3000) שיש לו יציאת HDMI?

פורסם

לCompaq CQ61 למשל.

פורסם

VOSTRO 1015 מגיע עם HDMI מסך לא רע.

יתאים לך

פורסם

אתה טועה ידידי,ב1015 אין HDMI.

זה ידוע שדל לא מפנקת בHDMI, רק בסדרות הSTUDIO/XPS שלהם יש כמדומני.

פורסם

אין HDMI ב-1015.

אופס, לא ראיתי את התגובה שלפניי. ;)

פורסם

רק הערה ה-UL30A של אסוס נמכר (אך עדיין לא משווק) גם בארץ, פשוט הוא עולה יותר מארה"ב -- 4500 ש"ח כמדומני בארץ (לעומת 2800 ש"ח בחו"ל)

מומלץ ביותר, לדעתי זה בדיוק מה שאתה מחפש... (זה גם מה שאני חיפשתי בזמנו ולכן אני שמח שמצאתי!)

פורסם

יש לי את ASUS 1201N הוא ממש חזק ומהיר כולל הרצת משחקים וסרטים ברזולוציה גבוהה.

מאוד נוח להסתובב איתו מאחר והוא קטן וקל משקל

לדעתי גם התקשורת האלחוטית שלו מצויינת, הייתי איתו בכמה אתרים בארץ ובכל מקום הוא מזהה כמות גדולה מאוד של רשתות שמתוכם יש כמה פתוחות שאפשר להתחבר לאינטרנט שלהם.

פורסם
  • מחבר

יש לי את ASUS 1201N הוא ממש חזק ומהיר כולל הרצת משחקים וסרטים ברזולוציה גבוהה.

מאוד נוח להסתובב איתו מאחר והוא קטן וקל משקל

לדעתי גם התקשורת האלחוטית שלו מצויינת, הייתי איתו בכמה אתרים בארץ ובכל מקום הוא מזהה כמות גדולה מאוד של רשתות שמתוכם יש כמה פתוחות שאפשר להתחבר לאינטרנט שלהם.

לגבי המסך שלו... הוא מט או משתקף באור?

ובאופן כללי הגודל של המסך לא מפריע לך? לא מאמץ את העיניים? (מצטער על השאלה המפגרת, פשוט עוד לא יצא לי לראות מסכים של 12').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים