עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מים נמצאו על הירח!

Featured Replies

פורסם

הבעיה בדברים שאתה יודע שאתה מחפש היא שאתה יכול למצא דברים אחרים בלי לדעת שמצאת ,

כלומר

אם מחפשים צורת חיים כמו שלנו או שעובדת על אותם פרמטרים אנו יכולים להחמיץ צורות חיים שמופיעות מולנו רק בגלל שאנחנו ממוקדים למצא את מה שאנחנו חושבים שמבינים ו / או דברים שאנחנו רוצים למצא , "בחיפוש אחר דבר לא ידוע , צריך לא לדעת" - חחח

אולי יש צורות חיים שהם אנרגיה לא כמו רוח בדימיון אבל רוח במציאות , אולי הן מופיעות על מימד קצת שונה מהמימד שלנו ? האם צורות חים המתקיימות המרחב של נניח "חור תולעת " או בזמן אחר או במרחב אחר הן על בסיס מים ?

אתם מבינים למה אני מתכוון , המושגים שלנו הם מושגים מקומיים המגבילים את ההבנה שלנו למערכת השמש שלנו , אני לא אומר שאין עוד חיים ואפילו בצורה שמאד דומה לשלנו ברחבי היקום ואפילו ברחבי הגלסיה , אני בהחלט טוען שברמת הסבירות צורת חיים מקבילה לשלנו היא הגיונית בהחלט .

אתה ממעיט בערך המוח האנושי. למשל http://en.wikipedia.org/wiki/Hypothetical_types_of_biochemistry#Interstellar_dust-based_life

• תגובות 31
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא , אני מעריך יתר חלק ממהמוחות שמגיבים בתרד , את המוח האנושי בכללותו אני חושב שיש לי הערכה די ראלית .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.