עבור לתוכן

Mio Spirit S505 - שווה לקנות?

Featured Replies

פורסם

הנה סרטון על מכשיר -

הדף בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734983

בדגם הS555 יש גם קישוריות BT אבל אני לא זקוק לה.

לכבוד קניית מכונית חדשה החלטתי לקנות גם מערכת ניווט וזאת נראתה לי מאוד מתקדמת ונוחה לשימוש, ובמחיר טוב למדי.

שווה לקנות? למישהו היה ניסיון עם המכשיר?

פורסם

תחכה אל תקנה כל כך מהר

היו כמה בעיות עם התוכנה שמכשירים שהגיעו לחנויות הגיעו עם תוכנה דפוקה או משו בסגנון

אם אתה הולך לקנות תבקש להפעיל אותו לפני הקניה שתראה שהכל בסדר

פורסם

יש אותו בתצוגה באופיס דיפוס..אפשר לתפעל אותו ולהרגיש איך הוא (כמובן שאין קליטה ),

אני תפעלתי את ה555 ... עושה רושם ממש טוב

אבל מעצבן שהם מספקים אותו רק עם מפה של ישראל ...בעוד באירופה הוא מסופק באותו מחיר בערך עם מפות של 44 מדינות !

רונלייט אומרים שאין להם עדיין מפות של אירופה ,ושרק עוד כמה חודשים יהיה זמין עידכון /קנייה ..האיש בשירות שלהם לא ידע להגיד לי מחיר מדוייק אבל זרק סדר גודל של 300 שקל ערכה של כל מערב אירופה .(לא הייתי תופס אותו במילה..)

אם אתה רוצה ביקורת מקיפה ...יש פה:

http://www.gsm-israel.co.il/news_page2.asp?news_id=20

אומנם הוא בדק את ה555 אבל הם זהים למעט ה בלוטות' .

פורסם

אל תתקרב ל-Mio Spirit!!! אני אומר את זה בתור אחד שמוכר את המכשירים. בקרת איכות איומה, תוכנה קטסטרופה, מחיר מופקע. כן, כן, רבותי, אם חשבתם ש-MioMap גרועה עדיין לא ראיתם את ה-Spirit. פשוט זוועה. לא לגעת!

פורסם
  • מחבר

אל תתקרב ל-Mio Spirit!!! אני אומר את זה בתור אחד שמוכר את המכשירים. בקרת איכות איומה, תוכנה קטסטרופה, מחיר מופקע. כן, כן, רבותי, אם חשבתם ש-MioMap גרועה עדיין לא ראיתם את ה-Spirit. פשוט זוועה. לא לגעת!

אתה יכול לפרט יותר? לפי מה שקראתי עליו עד עכשיו הוא נראה כמו מכשיר מעולה, והמחיר לא מהווה בעיה פה.

פורסם

המילים "תוכנה מחורבנת" די מסכמות את העניין. תשמע, אני לא יודע כמה רונלייט שילמו לאותם כתבים, אבל ספיריט זו תוכנת הניווט הגרועה ביותר שראיתי אי פעם. תעשה טובה ורכוש QUE. תוכנה טובה פי כמה וכמה (IGO 8), מפות מעודכנות, מערב אירופה/צפון אמריקה מתנה ומחיר יותר זול.

פורסם

אני חולק עלייך ידידי המלומד lev-27 , אני דווקא אהבתי את התוכנה והממשק - כמובן שיש עוד מה לשפר ואל תשכח שזאת רק גרסה ראשונה של התוכנה ה"חדשה"

הוא הרבה יותר טוב מMIOMAP הישן ... לגבי ההשוואה לIGO יש עוד מה לשפר בSPIRIT אבל בכל מה שקשור למה שהSPIRIT מתיימר לעשות שזה לקצר את תהליך החיפוש ומספר הלחיצות שלך הוא בהחלט עושה את זה - הוא פשוט בנוי באופן יותר אינטואטיבי מה- IGO8 .

בנוגע לQUE לא הייתי מתקרב אליו גם אם היה המכשיר האחרון בעולם . עדיף לנווט עפ"י הכוכבים :silly:

המחיר של הSPIRIT לא מופקע בכלל אל תשכח שהוא בגודל 4.7' .

(אם אתה בשירות קבע אז יש בשקם אלקטריק כרגע מבצע עד ראש השנה של הנחה מטורפת לעמיתי "חבר" ..יצא לך מכשיר במחיר לא רע של +\-1000 ש"ח לגבי ה505 )

אבל בכל אופן הסיבה היחידה שלא קניתי אותו עדיין זה בגלל זמינות של מפות אחרות חוץ מישראל..אבל ברגע שזה יהיה אני מתכנן לקנות אחד כנראה את ה555 .

פורסם

בנוגע לQUE לא הייתי מתקרב אליו גם אם היה המכשיר האחרון בעולם . עדיף לנווט עפ"י הכוכבים :silly:

מעניין אותי מאוד לדעת על סמך מה אתה קובע את האמירה הזו.

כי אני מוכר את כל מגוון מכשירי הניווט, אחותם ובני הדודים שלהם, ואני ממליץ בדרך קבע על מכשירי Que - מניסיון רב (אם יורשה לי לחלק לעצמי קרדיט).

מה גם שזה חד-משמעי שמפות IGO הם המפות הטובות ביותר ומכשירי מיו לא מגיעים עם מפות IGO.

לגבי המחיר של המיון S505 בשקם אלקטריק:

1091 ש"ח למחזיקי כרטיס חבר, בתשלום של עד 3 תשלומים.

פורסם

הבעיה שלי היא לא עם IGO (למרות שגם לו יש בעיות כמו העמסת יתר על התצוגה..מרוב מידע לא רואים את השביל) כמו עם המכשיר (QUE) עצמו לפחות הדגמים שיצא לי לתפעל , שהיו מגושמים להחריד בתור התחלה תוסיף לזה את העובדה שאם אינני טועה אין כזו חברה QUE וזה איזה הנצפה מקומית תוצרת סין או משהו בסגנון (תקן אותי אם אני טועה..) ויש כמה סיבות נוספות שבשעת לילה זו לא זכורות לי .

בגדול אם לסכם את זה הנדסת האנוש של המכשיר לא משהו..זו דעתי האישית.

פורסם

אני בטוח שאתה גם מתמודד על בסיס יומיומי עם לקוחות שרוצים להחזיר את המכשיר בגלל התוכנה המחורבנת הזאת. (אני עברתי קורס קצר ב-spirit של רונלייט ואני עדיין לא סובל את התוכנה הזאת.) לעזאזל, יש לנו תחרות חופשה ל-5 ימים בווינה במלון 5 כוכבים למי שימכור יותר מכשירים של Spirit ואנחנו עדיין לא מוכרים אותם כי זה פשוט לא שווה את כל הצעקות וכאב הראש שמקבלים מלקוחות זועמים.

Que אומנם מוצר מדבקה של ח.י, אבל מדובר במכשיר איכותי, עמיד, שמגיע עם אבזור מקיף (זרוע יותר איכותית, נרתיק, סטיילוס, מטענים) ועושה את העבודה הרבה יותר טוב מ-Spirit. אני לא יודע על איזה ממשק מגושם ב- QUE אתה מדבר מאחר ובתפריט הראשי של QUE בסך הכל לוחצים על Igo ומשם כל העבודה נעשת עם התוכנה. אז ה-spirit יותר דק. ביג פאקינג דיל. מצד שני ל-spirit אין סטיילוס, אין אפשרות לחבר אוזניות/AUX, זרוע ב-2 שקל מסין, אין מטען לחשמל, אין נרתיק. היתרון היחיד לטובת MIO זו תוכנה עדכונים Online. מצד שני, אני תמיד הייתי נגד מכשיר ניווט יעודי. עדיף לרכוש P360, להתקין IGO ותמיד להוריד מפות מעודכנות בלי לשלם אגורה.

פורסם

נסכם את זה , בזו דעתי וזו דעתך על מנת לא להגרר פה לויכוחי סרק..

רק אומר לך שאינני יודע באיזה אזור אתה מוכר (צפון,דרום ,מרכז הארץ) אבל יכול להיות שיש לזה קשר להעדפה של האנשים .

לגבי הSPIRIT אם אתה לא מצליח למכור אותם יכול להיות לזה קשר רציני לעובדה שכנראה עדיין הם לא ברי "פריצה" והשמת מפות חינמיות כמו שאתה אומר,

וזה אחרי הכל מה שהלקוח הישראלי אוהב... לדפוק את המערכת . :hat:

פורסם

Que אומנם מוצר מדבקה של ח.י, אבל מדובר במכשיר איכותי, עמיד, שמגיע עם אבזור מקיף (זרוע יותר איכותית, נרתיק, סטיילוס, מטענים) ועושה את העבודה הרבה יותר טוב מ-Spirit. אני לא יודע על איזה ממשק מגושם ב- QUE אתה מדבר מאחר ובתפריט הראשי של QUE בסך הכל לוחצים על Igo ומשם כל העבודה נעשת עם

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים