עבור לתוכן

לאן נעלמו צורבי ה-IDE שלי?

Featured Replies

פורסם

היי, ערב טוב,

חיברתי הערב למחשב שני כונני IDE על כבל אחד, והם לא מופיעים ולא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה. שניהם מזוהים ב-BIOS, שניהם נפתחים, נסגרים ומדליקים נורות. יש לי תוכנה בשם MagicISO שהתקנתי לאחרונה, שעושה אמולציה לכוננים כאלה, יכול להיות שזה משפיע? מה עוד יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל להשיג בחזרה את הכוננים האופטיים שלי? אני צריך את צורבי ה-DVD שלי באופן די דחוף.

תודה :)

פורסם
  • מחבר

לא רץ על WIN7. ניסיתי להריץ אותו גם תחת Compatibility Mode לגרסאות קודמות של חלונות, ואז הוא אומר שההגדרות שלי כבר תואמות את התיקון. אם יש לך או למישהו עוד רעיון, אני אשמח לשמוע אותו :)

פורסם

עזוב אותך מהקובץ תיקון אוטומטי,יש לך הוראות על איך לעשות

זאת ידנית באותו בעמוד קצת למטה

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב לזה - מייד מנסה :)[br]פורסם בתאריך: 3.07.2009 בשעה 14:52:44

הגעתי לערך הרג'יסטרי שהם מבקשים, הבעיה היא שאני לא רואה בשום מקום לא UpperFilters ולא LowerFilters. ליצור אותם? מה עושים הלאה?

תודה על העזרה בינתיים :)

פורסם

האם רשום לך CDROM בשורה של הCLASS?

אם לא אז זה לא המפתח הנכון ,או שלא הגעתה לנכון

או שהוא שונה בוינדוס 7,פשוט תעבור על כולם עד שתמצא

אחד אם CDROM

פורסם
  • מחבר

בהחלט רשום CDROM ליד ה-Class :xyxthumbs: ווידאתי איזה פעמיים שלוש שאני על המפתח הנכון, למרות שכולם מאוד דומים שם. מה עושים הלאה? ממשיכים לפי המדריך?

עריכה: הוספתי קובץ שיאפשר לכם לראות מה אני רואה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב אז תיצור תפילטרים כMULTI STRING

פורסם
  • מחבר

יצרתי את שניהם כמו שאמרת, כ-Multi. ריסטרט עכשיו נכון?

[attachment deleted by admin]

פורסם

עשיתה טוב,כן תרסט :)

פורסם
  • מחבר

ריסטרט לא עזר - הוא עדיין לא רואה אותם. מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהגדרה כלשהיא ב-BIOS שנוגעת להסדרי SATA\IDE מפריעה לחלונות לראות את הכוננים?

פורסם

כן זה אפשרי ביותר,כנס בביוס ל integrated peripherals והגדר ככה:

sata ahci mode - disabled

sata port 0-3 native mode - enabled

onboard sata/ide device - enabled

onboard sata/ide ctrl mode - ide

עריכה : בעצם רק שתי ההגדרות האחרונות רלוונטיות

לרגע שכחתי שהם IDE :lol:

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו עבדתי עם AHCI במצב Enabled. זה לא יגרום לבעיות במערכת ההפעלה בזיהוי של הקשיחים אם אני אזיז את זה ל-Disabled? ננסה ונראה...

פורסם

כנס לביוס תגדיר את אחד מהם כ MASTER והשני כ SLAVE

פורסם
  • מחבר

כן זה אפשרי ביותר,כנס בביוס ל integrated peripherals והגדר ככה:

sata ahci mode - disabled

sata port 0-3 native mode - enabled

onboard sata/ide device - enabled

onboard sata/ide ctrl mode - ide

עריכה : בעצם רק שתי ההגדרות האחרונות רלוונטיות

לרגע שכחתי שהם IDE :lol:

שיניתי בהתחלה רק את ההגדרות שאמרת, אין שינוי. אחר כך שיניתי את כל ההגדרות שהזכרת לאיך שאמרת - עדיין אין שינוי. מה עוד אפשר לעשות? ה-BIOS הרי מזהה לפחות אחד מהם, מוזר קצת שמערכת ההפעלה לא.

כנס לביוס תגדיר את אחד מהם כ MASTER והשני כ SLAVE

מייד מנסה.[br]פורסם בתאריך: 3.07.2009 בשעה 16:19:13

אין לי שם אפשרות להגדיר אותם כ-Master או כ-Slave. יותר מזה, משום מה האוברקלוק שלי לא משפיע על כלום למרות שהוא מוגדר לעבוד ב-BIOS. אני מתחיל לחשוב שאין מנוס מלפתוח שוב את המארז, לנתק את הצורב של דוד שלי (שהפסיק לקרוא DVDים, קניתי לו חדש, והוא נתן לי את הישן בתקווה שאני אצליח להשמיש אותו. משם התחילה הבעיה - כשחזרתי ממנו חיברתי את שניהם על כבל IDE אחד, והביוס רואה את הצורב שלי אבל לא את שלו), ולחבר את שלי בלבד. יכול להיות שזה מה שתוקע את מערכת ההפעלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים