עבור לתוכן

13.00.00.00.00

Featured Replies

פורסם

fatalica :lol: ענק !! איזו יציאה מוצלחת, עשית לי את הבוקר ... ע נ ק :lol:

• תגובות 44
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ידעתי שמישהו יענה מהבדיחה הזאת :)

אחלה ראש :cool2:

פורסם

תצפו לסוף בסגנון FALLOUT. :silly:

פורסם

שזה?

פרוטוקול אינטרנט.

מוויקיפדיה:

The main improvement brought by IPv6 is a much larger address space that allows greater flexibility in assigning addresses. IPv6 is able to support 2128 (about 3.4×1038) addresses, or approximately 5×1028 addresses for each of the roughly 6.5 billion people alive today.
פורסם

חחחח 2142 שנים ,מזכיר למישהוא bf2142 ?

כן! זה הדבר היחיד שהבנתי מכל זה.

לפי התורה אנחנו כיום בשנת 5769 והעולם יהרס/יחרב/ישמד/מה שתרצו אנערף בשנת 6000.

ככה שלנו ולבנים שלנו ולבנים שלהם לא היהי אכפת- אח"כ- שישברו ת'ראש!

פורסם

איפה בתנך כתוב מתי העולם יחרב? :s05:

פורסם

לא כתוב, זו שטות.

פורסם

אני דווקא שמעתי על תיאוריה אחרת שאומרת משהוא בסגנון הבא:

כבר היום התחילו שינויים במין האנושי וכבר היום נולדים ילדים "מיוחדים" (אני לא זוכר איך קראו להם) אבל זה ילדים שאמורים לעבור את סוף העידן (AKA סוף ספירת המאיה, AKA סוף העולם AKA 13.00.00.00.00 AKA מה שתרצו). מה שיקרה זה שינוי משמעותי בכלל בכדור הארץ (שינוי קטבים, גם יש שמועות שאומרות שהיממה תתקצר ל 16 שעות במקום 24) ואת זה כביכול לא כל בני האדם יכולו לעבור ולכן חלק מאוד גדול ימות והשאר פשוט יסתגלו, יכול להיות שבגלל זה זה מכונה סוף העולם.

סתם תיאוריה ששמעתימזמן בטלויזיה (זו הייתה תוכנית שמוגדשת למאיה ושנת 2012) ורציתי לחלוק איתכם.

פורסם

כבר היום התחילו שינויים במין האנושי וכבר היום נולדים ילדים "מיוחדים" (אני לא זוכר איך קראו להם) אבל זה ילדים שאמורים לעבור את סוף העידן (AKA סוף ספירת המאיה, AKA סוף העולם AKA 13.00.00.00.00 AKA מה שתרצו). מה שיקרה זה שינוי משמעותי בכלל בכדור הארץ (שינוי קטבים, גם יש שמועות שאומרות שהיממה תתקצר ל 16 שעות במקום 24) ואת זה כביכול לא כל בני האדם יכולו לעבור ולכן חלק מאוד גדול ימות והשאר פשוט יסתגלו, יכול להיות שבגלל זה זה מכונה סוף העולם.

סתם תיאוריה ששמעתימזמן בטלויזיה (זו הייתה תוכנית שמוגדשת למאיה ושנת 2012) ורציתי לחלוק איתכם.

יש הייפ גדול מדי להיפוך קטבים - הייתי בהרצעה בטכניון שעסקה בנושא, שם נאמר שאין להיפוך השדה המגנטי שום השפעה יותר מדי מזיקה עלינו.

וזה שסיבוב כדור הארץ סביב עצמו יעבור OC בזמן קצר זהו דבר לא הגיוני.

אם כבר להאמין במשהו כזה, אני הייתי הולך עם ניוטון שחזה שסוף העולם יגיע ב-2060.

פורסם

עקרונית העניין הזה דיי שטותי, אבל יום אחד כנראה שנתקדם מעבר להומו ספיאנס. זה לא יקרה בקרוב, אל תדאגו.

פורסם

איפה בתנך כתוב מתי העולם יחרב? :s05:

לא יודע אם בתנ"ך, תשאל רב, זה יכול להיות גם בזוהר, קבלה וכל זה...

בעיקרון אנחנו חיים במחזר ה-8 כבר אם אני לא טועה.. .כבר היה 7 עולומות לפנינו שנכחדו יכול להיות שבעולמות הקודמים שם היה תקופת הקרח, הדינוזאורים וכל זה.

פורסם

אולי יש איזה מדרש שמדבר על משהו בסגנון, אבל צריך להפנים שמדרשים כמעט אף פעם לא מכוונים לפשט המשתמע מהם. הרבה מהם לא קרו/לא יקרו וכולם באים ללמד אותנו משהו, גם אם אין להם קיום במציאות.

פורסם

לא מדרש.

שנת 6000 כשנת סיום העולם מוזכרת בתלמוד מסכת סנהדרין פרק 11, אמנם: רבי מנחם המאירי [במאה ה12] מפרש שאין הכוונה לסיום פיזי אלא לכאוס של אסונות טבע ועוני ומחסור. הרמב"ם [במורה הנבוכים] כותב כי הדעה הזו היא דעת יחיד ואין חובה לקבלה, לדעתו ייתכן שהעולם יהיה נצחי. באופן כללי כל מה שקשור לחישובי קצים דהיינו תאריכים של סוף העולם וביאת המשיח אין לקבל שום תאריך כי אף בן תמותה אינו יודע בדיוק את הקץ.

פורסם

עדיין אין להסיק זאת כדעה אמיתית מכיוון שדברים כאלו לא מתחייבים להיות אמיתיים אלא באים להעביר משהו.

פורסם

:s05:

אין אף אחד בעולם שיודע מה זה אומר ( חוץ משרי אריסון אבל היא לא מספרת :smile1: ).

חחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתי! חזק ביותר אחינו! :silly:[br]פורסם בתאריך: 2.07.2009 בשעה 19:12:22

לא מדרש.

שנת 6000 כשנת סיום העולם מוזכרת בתלמוד מסכת סנהדרין פרק 11, אמנם: רבי מנחם המאירי [במאה ה12] מפרש שאין הכוונה לסיום פיזי אלא לכאוס של אסונות טבע ועוני ומחסור. הרמב"ם [במורה הנבוכים] כותב כי הדעה הזו היא דעת יחיד ואין חובה לקבלה, לדעתו ייתכן שהעולם יהיה נצחי. באופן כללי כל מה שקשור לחישובי קצים דהיינו תאריכים של סוף העולם וביאת המשיח אין לקבל שום תאריך כי אף בן תמותה אינו יודע בדיוק את הקץ.

יפה אמרת.

ומה כולכם כל כך מתעסקים בזה או מתעניינים בזה? תכל'ס גם אותי זה מעניין, אבל:

1. אף אחד לא יודע את התשובה.

2. אנחנו לא נחיה מספיק בשביל לדעת אם צדקנו/טעינו.

3. מה שרוני אמר ;D[br]פורסם בתאריך: 2.07.2009 בשעה 19:14:11

אולי יש איזה מדרש שמדבר על משהו בסגנון, אבל צריך להפנים שמדרשים כמעט אף פעם לא מכוונים לפשט המשתמע מהם. הרבה מהם לא קרו/לא יקרו וכולם באים ללמד אותנו משהו, גם אם אין להם קיום במציאות.

זה הקטע במדרשים. זה מדרש, משהו שבא במקור להסביר לילדים הקטנים דברים שקשה להם להבין בגלל גילם (לפני הרבה מאוד זמן, כשנכתבו), או סתם סיפורים... (אני לא מזלזל, ככה הם היו, פשוט סיפורים ונכתבו בשביל לשמש כסיפורי מעשיות/אגדות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים